Știri

October 30, 2023

Jucând Counter-Strike pe Mac: Disponibilitate CS2 și actualizări

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

În timp ce majoritatea jucătorilor experimentează Counter-Strike pe Windows, până în acest an mulți jucători încă au ales să joace Counter-Strike pe Mac. Serverele jocului au fost partajate între sistemele de operare, așa că, din fericire, bazele de jucători au fost partajate, nu separate.

Jucând Counter-Strike pe Mac: Disponibilitate CS2 și actualizări

Jocul încă primea actualizări ale versiunii Mac până la lansarea lui CS2, ceea ce nu se poate spune pentru fiecare joc de pe platformă. Jucătorii au primit chiar și cea mai recentă operațiune, Operațiunea Riptide, pe versiunea pentru Mac. Vom răspunde la întrebare odată pentru totdeauna – poți juca o versiune Counter Strike 2 pentru Mac?

Se joacă CS2 pe Mac

Să începem cu veștile proaste de data aceasta: nu există niciun port Counter Strike 2 Mac în acest moment.

Counter-Strike pe Mac a fost posibil datorită cerințelor scăzute de sistem ale jocului. Deoarece frame rate rămâne o parte importantă a jocului, nu veți găsi multe Mac-uri în competiția Counter-Strike. În ciuda acestui fapt, jocul a funcționat destul de bine pe majoritatea Mac-urilor din ultimul deceniu. Puteți verifica dacă Mac-ul dvs. ar fi putut rula jocul din cerințele minime de sistem de mai jos.

Valve nu a confirmat încă dacă CS2 va fi disponibil pe Mac. Invitațiile beta au fost trimise doar jucătorilor Windows, dar ar putea exista o multitudine de motive pentru asta. Am presupune că va fi disponibil la un moment dat după lansarea inițială Windows.

Valve a acceptat în general jocurile pe Mac, așa că ar fi o surpriză să se oprească. Cu toate acestea, recent Valve a anunțat că este pusă în aplicare o opțiune de rambursare pentru jucătorii Mac, așa că nu este de bun augur.

De ce nu a fost Counter-Strike pe Mac mai popular?

Nu există un răspuns specific pentru asta. Valve a acceptat versiunea pentru Mac, așa că cei care doresc să se joace, pot. Cu toate acestea, Mac-urile sunt mai frecvent utilizate în alte scopuri decât jocurile. De exemplu, producția muzicală și editarea video sunt extrem de comune pe Mac, cu hardware-ul adaptat acestor sarcini.

Este în mare parte o problemă demografică. Cei care își permit un Mac, își pot permite adesea și un PC dedicat pentru jocuri Windows, unde este mult mai logic să joace Counter-Strike pentru o experiență mult mai lină.

Mac a primit fiecare actualizare Counter-Strike?

Până acum, da. Jucătorii Mac aveau acces la tot același conținut pe care îl aveau jucătorii Windows și erau așezați împreună în jocurile de potrivire. Acest lucru a păstrat coerența la nivel general și a permis jucătorilor de Mac să rămână complet actualizați.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri