Știri

October 30, 2023

Jucând Counter-Strike pe Mac: Disponibilitate CS2 și actualizări

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

În timp ce majoritatea jucătorilor experimentează Counter-Strike pe Windows, până în acest an mulți jucători încă au ales să joace Counter-Strike pe Mac. Serverele jocului au fost partajate între sistemele de operare, așa că, din fericire, bazele de jucători au fost partajate, nu separate.

Jucând Counter-Strike pe Mac: Disponibilitate CS2 și actualizări

Jocul încă primea actualizări ale versiunii Mac până la lansarea lui CS2, ceea ce nu se poate spune pentru fiecare joc de pe platformă. Jucătorii au primit chiar și cea mai recentă operațiune, Operațiunea Riptide, pe versiunea pentru Mac. Vom răspunde la întrebare odată pentru totdeauna – poți juca o versiune Counter Strike 2 pentru Mac?

Se joacă CS2 pe Mac

Să începem cu veștile proaste de data aceasta: nu există niciun port Counter Strike 2 Mac în acest moment.

Counter-Strike pe Mac a fost posibil datorită cerințelor scăzute de sistem ale jocului. Deoarece frame rate rămâne o parte importantă a jocului, nu veți găsi multe Mac-uri în competiția Counter-Strike. În ciuda acestui fapt, jocul a funcționat destul de bine pe majoritatea Mac-urilor din ultimul deceniu. Puteți verifica dacă Mac-ul dvs. ar fi putut rula jocul din cerințele minime de sistem de mai jos.

Valve nu a confirmat încă dacă CS2 va fi disponibil pe Mac. Invitațiile beta au fost trimise doar jucătorilor Windows, dar ar putea exista o multitudine de motive pentru asta. Am presupune că va fi disponibil la un moment dat după lansarea inițială Windows.

Valve a acceptat în general jocurile pe Mac, așa că ar fi o surpriză să se oprească. Cu toate acestea, recent Valve a anunțat că este pusă în aplicare o opțiune de rambursare pentru jucătorii Mac, așa că nu este de bun augur.

De ce nu a fost Counter-Strike pe Mac mai popular?

Nu există un răspuns specific pentru asta. Valve a acceptat versiunea pentru Mac, așa că cei care doresc să se joace, pot. Cu toate acestea, Mac-urile sunt mai frecvent utilizate în alte scopuri decât jocurile. De exemplu, producția muzicală și editarea video sunt extrem de comune pe Mac, cu hardware-ul adaptat acestor sarcini.

Este în mare parte o problemă demografică. Cei care își permit un Mac, își pot permite adesea și un PC dedicat pentru jocuri Windows, unde este mult mai logic să joace Counter-Strike pentru o experiență mult mai lină.

Mac a primit fiecare actualizare Counter-Strike?

Până acum, da. Jucătorii Mac aveau acces la tot același conținut pe care îl aveau jucătorii Windows și erau așezați împreună în jocurile de potrivire. Acest lucru a păstrat coerența la nivel general și a permis jucătorilor de Mac să rămână complet actualizați.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri