Știri

November 1, 2023

Honkai: Star Rail sponsorizează echipele chineze la TI12, oferă recompense Stellar Jade

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Honkai: Star Rail, apreciatul RPG de fantezie spațială dezvoltat de HoYoverse, a sponsorizat ambele echipe chineze pentru The International 2023 (TI12). Ca parte a promovării, ei au derulat o campanie care oferă jucătorilor Stellar Jade „gratuit”, în funcție de modul în care echipele s-au plasat la eveniment.

Honkai: Star Rail sponsorizează echipele chineze la TI12, oferă recompense Stellar Jade

Recompensele Jade Stelare

Pe baza campaniei, jucătorii ar primi între 100 și 1000 de Stellar Jade, în funcție de performanța Azure Ray sau LGD Gaming. Nu s-a precizat dacă valorile s-ar aduna dacă ambele echipe s-ar plasa în puncte.

LGD Gaming și Azure Ray au terminat pe locul 3 și, respectiv, pe locul 5, ceea ce înseamnă că Honkai: Star Rail va trebui să plătească jucătorilor cel puțin 600 și, eventual, 1100 de Stellar Jade.

Detalii de sponsorizare

Amploarea acordurilor ambelor echipe cu Honkai: Star Rail rămâne nedezvăluită, deși marca Honkai: Star Rail a fost prezentată în mod proeminent pe tricourile ambelor echipe.

„LGD Gaming și Honkai: Star Rail au ajuns oficial la o cooperare! Honkai: Star Rail va sponsoriza divizia LGD Dota 2 pentru a concura în TI 2023. Fie ca această călătorie să ne conducă spre stele!" - a citit o traducere a postării lui LGD.

Distribuirea recompenselor

Recompensele sunt distribuite începând de astăzi până pe 15 noiembrie la ora 6:00 și sunt disponibile prin sistemul de corespondență din joc.

Honkai: Abordarea unică a Star Rail

Este demn de remarcat faptul că este neobișnuit ca un joc mobil precum Honkai: Star Rail să sponsorizeze echipe de esports. Jocul nu oferă nici măcar un mod PvP și este distracție PvE pur non-competitivă. Cu toate acestea, această sponsorizare se aliniază cu reputația HoYoverse ca unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din China și oferă o oportunitate de a promova jocul la un eveniment esports prestigios. Planurile pe termen lung pentru sponsorizările esporturilor de la Honkai: Star Rail sunt încă neclare, dar cu siguranță îi va expune pe fanii îndrăgostiți ai Dota 2 la genul jocurilor mobile.

Noi colaborări în scena Dota 2

Odată cu întreruperea circuitului Dota Pro în anul viitor, turneele terțe pot deveni mai răspândite în domeniul esports Dota 2. Acest lucru deschide posibilitatea pentru jocuri precum Honkai: Star Rail și Genshin Impact, un alt joc dezvoltat de HoYoverse, nu doar pentru a sponsoriza echipe, ci și pentru întregi turnee Dota 2. Aceste sponsorizări ar putea indica suprapunerea tot mai mare dintre titlurile de jocuri ocazionale și sectorul esports.

Această influență este demonstrată în continuare de entuziasmul pentru aceste jocuri mobile în cadrul comunității Dota 2. Jucătorul profesionist Wang „Ame” Chunyu a prezentat un cosplay al personajului lui Genshin Impact, Childe, la începutul acestui an, iar un jucător VALORANT chiar a pierdut un meci pentru a acorda prioritate jocului Honkai: Star Rail.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri