Știri

October 28, 2023

Gladiatorii Gaimin triumfă asupra echipei Liquid la The International 12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Meciul dintre Team Liquid și Gaimin Gladiators de la The International 12 a fost foarte așteptat și urmărit de mulți. Fanii Team Liquid sperau la o poveste de răscumpărare, dar, din păcate, nu a fost menit să fie.

Gladiatorii Gaimin triumfă asupra echipei Liquid la The International 12

Un spin în partea de lichid

Gladiatorii Gaimin s-au dovedit constant a fi un adversar formidabil pentru Team Liquid pe tot parcursul anului. Acest meci nu a făcut excepție, deoarece GG și-a arătat încă o dată dominația. Victoria lor asupra lui Liquid le va alimenta, fără îndoială, motivația pentru sezonul viitor.

Repere ale jocului

În primul joc, Team Liquid și-a arătat abilitățile și rezistența. În ciuda faptului că a rămas inițial în urmă în ucideri, Luna lui Micke a rămas o forță de luat în seamă, asigurând ferma de vârf pe tot parcursul jocului. O luptă esențială la groapa Dire Rosh a schimbat valul în favoarea lui Liquid, conducându-i la o victorie în primul joc.

Cu toate acestea, Gaimin Gladiators a revenit în al doilea joc. Picatorul Lone Druid a lui Ace, combinat cu o construcție Harpoon și Radiance pe urs, s-a dovedit a fi prea mult pentru ca Liquid să poată fi manipulat. Acest lucru a arătat de ce Gladiatorii Gaimin și-au meritat pozițiile înalte la TI 12.

Jocul trei a fost o situație disperată pentru Liquid, deoarece Centaurul lui Zai s-a luptat cu Weaver lui Dyrachyo. Până la 20 de minute, era clar că jocul era puternic în favoarea lui Gaimin Gladiators.

Privind înainte

Deși a fost un sfârșit de an dezamăgitor pentru Team Liquid, ei nu sunt o echipă rea. Deși o modificare a listei poate fi o posibilitate, este important să recunoaștem performanța lor constantă pe tot parcursul sezonului. Au jucat excepțional de bine, pur și simplu nu sunt cei mai buni. Pe măsură ce sezonul următor se apropie, Liquid va avea ocazia să se reseteze și să revină mai puternic.

Acesta poate fi sfârșitul călătoriei Team Liquid la The International 12, dar cu siguranță nu este sfârșitul prezenței lor în scena Dota 2. Fanii se pot aștepta să vadă mai mult de la această echipă talentată în viitor.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri