Știri

December 1, 2022

Fundamentele cotelor de pariuri Esports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Primul lucru pentru oricine care începe cu pariurile eSport este să învețe cum funcționează cotele la pariuri. Înțelegerea modului în care pariurile diferite sunt esențiale, deoarece dezvăluie probabilitatea ca un eveniment să se întâmple și, cel mai important, valoarea oferită de cote. Din păcate, lucrurile par deseori confuze pentru început, mai ales atunci când te confrunți cu o listă lungă de cote de pariere.

Fundamentele cotelor de pariuri Esports

Care sunt cotele de pariuri Esports?

Cotele de pariuri sunt în esență un set de numere oferite de o casă de pariuri care reprezintă probabilitatea unui rezultat specific într-un eveniment. În cele mai multe cazuri, cotele oferite de diferite case de pariuri tind să varieze. De asemenea, Site-uri de pariuri eSport tind să prezinte cotele în mod diferit, ceea ce poate fi confuz.

Formate de cote de pariuri Esports

Sunt trei principale cote oferite de casele de pariuri eSports online. Acestea includ:

  • Cote de fracțiuni, de asemenea cunoscut ca si Cote britanice sunt populare printre casele de pariuri britanice. După cum sugerează și numele, aceste cote sunt de obicei exprimate sub formă de fracțiuni (6/1). Pentru o cotă de șase la unu (6/1), un jucător câștigă 6 USD pentru fiecare 1 USD pariat, plus investiția ta inițială. Cu alte cuvinte, pariurile cu fracțiuni reprezintă un raport între suma pariată și profitul din pariu.
  • Cote zecimale sau europene sunt oferite în principal pe site-urile de pariuri europene, canadiene și australiene. Aceste șanse sunt ușor de înțeles. Suma câștigului este, în general, calculată prin înmulțirea sumei pariate cu cotele zecimale.
  • Cote americane sau Moneyline sunt utilizate în principal în SUA. Cotele pentru rezultatul favorit sunt adesea însoțite de un semn minus (-) și indică miza necesară pentru a câștiga 100 USD. Pe de altă parte, șansele celor defavorizați sunt însoțite de un semn pozitiv (+) și arată suma posibilă de câștig pentru fiecare 100 USD pariați.

Pariuri Esports populare

Există o mulțime de tipuri de pariuri eSports. Unele pariuri sunt de obicei specifice jocului, în timp ce altele se aplică diverse jocuri video. De exemplu, piețele de pariuri CS: GO pot diferi de cele angajate în LoL. Iată câteva dintre tipurile comune de pariuri oferite de site-urile de pariuri eSport.

Pariuri directe

Pariurile directe sunt, fără îndoială, printre cele mai simple tipuri de pariuri eSport. Aproape fiecare site de pariuri care oferă pariuri online eSport ar trebui să aibă aceste opțiuni. În mod ideal, pariurile definitive necesită pariori pe câștigătorul definitiv într-o serie de concursuri eSports. Unele pariuri directe obișnuite oferite de site-urile de pariuri online includ pariurile câștigătoare pentru meciuri și turnee.

Pariuri peste/sub

Acest tip de pariu impune pariorilor din eSports să parieze pe numărul de ori se întâmplă un eveniment într-un meci. De exemplu, acesta ar putea fi scorurile CS: GO sau numărul de ucideri în LoL. În cele mai multe cazuri, site-ul de pariuri stabilește un număr și atribuie cote pe baza probabilităților respective.

Pariuri cu handicap

Casele de pariuri care încearcă să egaleze echipele oferă adesea acest tip de pariu atunci când există un favorit clar. De exemplu, atunci când o casă de pariuri oferă unei echipe un handicap de +2 puncte, aceasta înseamnă în esență că favoriții clari ar trebui să câștige cu mai mult de două puncte. În rest, pariurile pe echipa underdog câștigă.

Scorul corect

Pariurile cu scoruri corecte sunt ușor de înțeles, mai ales atunci când pariezi pe fotbal. Cu toate acestea, acest tip de pariu poate fi aplicat diferit în pariurile eSports. De exemplu, majoritatea site-urilor de pariuri LoL oferă pariul corect, permițând unui jucător să prezică dacă o echipă va câștiga cu 3-0, 3-1, 0r 3-1 și invers.

Prima ucidere/Primul sânge

Acest tip de pariu este comun pentru jocurile MOBA, cum ar fi CS: GO. Acest tip de pariu permite jucătorului să parieze pe echipa sau jucătorul care este probabil să obțină prima ucidere/sânge a meciului. Astfel, se așteaptă ca jucătorii să facă diligență în secțiunea respectivă pentru a profita de pe urma acestui pariu.

Prima hartă

Acest tip de pariu permite pariorilor să parieze pe câștigătorul unei hărți individuale. La fel ca pariurile First Kill, utilizatorii cu cunoștințe adecvate despre puterea unei echipe sau a unui jucător au adesea un ușor avantaj atunci când vine vorba de aceste tipuri de pariuri.

Gama de pariuri eSports poate fi enormă. Ca atare, jucătorii ar trebui să încerce întotdeauna să înțeleagă diferite tipuri de pariuri și, cel mai important, să poată găsi cote valorice.

Cum să găsiți cote valoroase pentru Esports

Fiecare jucător ar trebui să facă întotdeauna comparații ciudate atunci când caută cea mai bună valoare posibilă. Deși multe considerații intră în joc atunci când se evaluează cotele eSports, vor exista întotdeauna modalități simple și eficiente de a face treaba.

Unii pariori se bazează pe sfaturi de pariuri eSport, dar judecata jucătorilor joacă un rol neprețuit. Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi care sunt utile pentru a-i ajuta pe jucători să găsească cote de mare valoare:

  • Înțelegeți jocul
  • A face cumparaturi prin apropiere
  • Evaluați probabilitățile
  • Acordați atenție verificatorului de cote online eSports
  • Țineți emoțiile la distanță
  • Nu ignora favoritele grele

Concluzie

Cotele Esports nu sunt diferite de cele folosite în sporturile de masă. Toate servesc aceluiași scop, pun în lumină probabilitatea unui rezultat și, de asemenea, suma posibilă a câștigului. Un parior poate găsi cea mai bună valoare din pariurile eSport doar bazându-se pe cunoștințele sale despre joc și ținând pasul cu actualul Sfaturi pentru pariuri eSport si stiri.

Când aveți îndoieli, este întotdeauna recomandabil să rămâneți la pariuri simple și mize mici pentru a minimiza riscurile.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri