Știri

October 30, 2023

Finala: un joc de împușcături multiplayer competitiv cu potențial Esports

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Finala, dezvoltată de Embark Studios, a câștigat rapid popularitate de la lansarea sa open beta pe 26 octombrie. Creat de foști dezvoltatori seniori de pe câmpul de luptă, acest shooter unic își propune să devină un joc esports de top în viitor.

Finala: un joc de împușcături multiplayer competitiv cu potențial Esports

Competitiv prin natura

Finalele este un joc axat pe multiplayer, care oferă o experiență competitivă, făcându-l o bază ideală pentru un joc de esports. Cu comentatori în joc bazați pe inteligență artificială, lupte strategice bazate pe echipe și hărți extrem de distructibile, fiecare joc oferă o experiență unică și de mare octanism. Combinația de personaje și abilități permite stiluri de joc diferite și dă putere jucătorilor să-și arate abilitățile.

Unul dintre cele mai importante moduri de joc din Finala este Cashout. În acest mod, echipele mici luptă pentru a jefui „seifuri” și a depune banii în „site-uri de încasare” în timp ce se apără împotriva altor echipe. Jocul are un ritm rapid și este condus de elemente bazate pe abilități, cum ar fi personaje grele care lovesc obstacole și personaje de construcție agilă care se mândresc cu puteri temporare de invizibilitate. Mecanica jocului încurajează, de asemenea, jucătorii să-și susțină echipa prin abilități de vindecare.

Popularitatea în creștere

Finala a câștigat deja o mulțime de urmăritori, cu peste un sfert de milion de jucători de vârf numai pe Steam, la scurt timp după lansarea sa în versiune beta deschisă. Modelul său free-to-play și disponibilitatea pe PC, Xbox Series X|S și PlayStation 5 asigură că milioane de jucători pot accesa jocul.

Viitorul Finalelor

Deși Embark Studios nu a îmbrățișat încă pe deplin scena sporturilor, există indicii că turneele și clasamentele vor fi o parte esențială a finalei. Cu natura sa competitivă, popularitatea în creștere și actualizările planificate, Finala are potențialul de a deveni un joc esports proeminent.

Dacă nu ați avut ocazia să încercați The Finals, versiunea beta deschisă este încă disponibilă pentru încă câteva zile. Nu ratați să experimentați ceea ce ar putea fi viitorul sporturilor.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri