Știri

October 30, 2023

Finala: un joc de împușcături multiplayer competitiv cu potențial Esports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Finala, dezvoltată de Embark Studios, a câștigat rapid popularitate de la lansarea sa open beta pe 26 octombrie. Creat de foști dezvoltatori seniori de pe câmpul de luptă, acest shooter unic își propune să devină un joc esports de top în viitor.

Finala: un joc de împușcături multiplayer competitiv cu potențial Esports

Competitiv prin natura

Finalele este un joc axat pe multiplayer, care oferă o experiență competitivă, făcându-l o bază ideală pentru un joc de esports. Cu comentatori în joc bazați pe inteligență artificială, lupte strategice bazate pe echipe și hărți extrem de distructibile, fiecare joc oferă o experiență unică și de mare octanism. Combinația de personaje și abilități permite stiluri de joc diferite și dă putere jucătorilor să-și arate abilitățile.

Unul dintre cele mai importante moduri de joc din Finala este Cashout. În acest mod, echipele mici luptă pentru a jefui „seifuri” și a depune banii în „site-uri de încasare” în timp ce se apără împotriva altor echipe. Jocul are un ritm rapid și este condus de elemente bazate pe abilități, cum ar fi personaje grele care lovesc obstacole și personaje de construcție agilă care se mândresc cu puteri temporare de invizibilitate. Mecanica jocului încurajează, de asemenea, jucătorii să-și susțină echipa prin abilități de vindecare.

Popularitatea în creștere

Finala a câștigat deja o mulțime de urmăritori, cu peste un sfert de milion de jucători de vârf numai pe Steam, la scurt timp după lansarea sa în versiune beta deschisă. Modelul său free-to-play și disponibilitatea pe PC, Xbox Series X|S și PlayStation 5 asigură că milioane de jucători pot accesa jocul.

Viitorul Finalelor

Deși Embark Studios nu a îmbrățișat încă pe deplin scena sporturilor, există indicii că turneele și clasamentele vor fi o parte esențială a finalei. Cu natura sa competitivă, popularitatea în creștere și actualizările planificate, Finala are potențialul de a deveni un joc esports proeminent.

Dacă nu ați avut ocazia să încercați The Finals, versiunea beta deschisă este încă disponibilă pentru încă câteva zile. Nu ratați să experimentați ceea ce ar putea fi viitorul sporturilor.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri