Știri

November 7, 2023

Experimentați emoțiile MW3 Zombies: Operation Deadbolt în Urzikstan

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Modern Warfare 3 introduce un nou mod interesant Zombi numit „Operațiunea Deadbolt”. Această epopee din lume deschisă, bazată pe echipe, jucător-vs-mediu are loc în Urzikstan și oferă o experiență unică de împușcături de extracție. Jucătorii trebuie să îndeplinească sarcini, să elimine coșmarurile strigoilor și să extragă cu succes de pe hartă. Este o experiență cuprinzătoare Zombies, care include mecanisme noi, moduri noi de a juca și o serie de funcții interesante.

Experimentați emoțiile MW3 Zombies: Operation Deadbolt în Urzikstan

Caracteristici unice

MW3 Zombies le permite jucătorilor să creeze echipamente cu un amestec de arme de contrabandă și deținute de jucători, similar cu DMZ. Jucătorii pot, de asemenea, să aleagă Operatori și să folosească elemente care se transferă de la un joc la altul, cum ar fi avantaje, îmbunătățiri, îmbunătățiri de teren, genți și alte echipamente. În plus, există upgrade-uri unice de teren deblocate pe măsură ce jucătorii trec la nivel, inclusiv Mine de Energie, Gardă Freneză, Aura Vindecătoare, Explozie de Îngheț, Giulgiul de Aether și Furtuna Tesla.

Achiziții și Scheme

Două elemente noi în MW3 Zombies sunt „Achiziții” și „Schematics”. Jucătorii pot ridica aceste obiecte în timp ce raid prin COD Zombies și le pot folosi pentru a crea obiecte speciale care îmbunătățesc armele Pack-a-Punched, făcându-le mai puternice. Articolele speciale se numesc Aetherium și Aether Tools.

Perk-a-Colas

MW3 Zombies readuce popularul „Perk-a-Colas” din Call of Duty: Black Ops. Aceste Perk-a-Colas oferă diverse beneficii jucătorilor și le îmbunătățesc jocul. Lista Perk-a-Colas din MW3 Zombies include Deadshot Daquiri, Death Perception, Elemental Pop, Jugger-Nog, PHD Flopper, Quick Revive, Speed ​​Cola, Stamin-Up și Tombstone Soda.

Moduri de muniție

Similar cu jocurile anterioare COD Zombies, MW3 Zombies are o serie de moduri de muniție care oferă îmbunătățiri elementare pe măsură ce jucătorii ucid strigoii în Urzikstan.

Gameplay și obiective

În MW3 Zombies, obiectivul principal este de a finaliza sarcini, misiuni, „Tiers” și „Acts” în timp ce jucătorii explorează lumea deschisă din Urzikstan în timpul apocalipsei zombie. Lumea este împărțită în regiuni cu intensitate și niveluri de amenințare diferite. Jucătorii au libertatea de a explora și de a-și alege propria cale, dar trebuie să fie precauți pentru a evita să fie mușcați de strigoi.

Mult succes în eforturile tale de luptă cu zombii!

Pentru mai multe știri despre Call of Duty, vizitați Esports.net.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri