Știri

February 12, 2024

Emota Fortnite’s Reaper’s Showtime: un tribut hotelului Hazbin

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Din când în când, un nou emote Fortnite preia jocul. Exact asta este „Reaper’s Showtime”. Emote-ul de dans pentru 300 de dolari V a apărut în magazinul Fortnite pe 11 februarie, iar toți cei care au jucat jocul și l-au văzut în magazin au căutat mai multe informații. Reaper's Showtime a apărut în orele de după lansare, dar despre ce este vorba și despre ce este vorba?

Emota Fortnite’s Reaper’s Showtime: un tribut hotelului Hazbin

Originea emote-ului

Emota The Reaper's Showtime din Fortnite este un omagiu adus seriei animate Prime Video, Hazbin Hotel, și unui personaj numit Alastor AKA „Demonul radio”. Hotelul Hazbin a avut premiera un pilot în 2019, iar un sezon complet a debutat în ianuarie 2024. Cântecul prezentat în emote este o melodie creată de fani, numită „Insane”, de Black Gryph0n și Baasik, care a fost susținută de creatorul emisiunii. .

Descrierea hotelului Hazbin

„Hazbin Hotel este povestea lui Charlie, prințesa Iadului, în timp ce își urmărește obiectivul aparent imposibil de a reabilita demonii pentru a reduce în mod pașnic suprapopularea din regatul ei”, se arată în descrierea serialului Fandom Wiki. Serialul tocmai și-a încheiat primul sezon cu un final pe 2 februarie 2024, iar sezonul doi a fost deja confirmat. Serialul a câștigat popularitate de la lansarea primului sezon, iar toate cele opt episoade pot fi acum transmise pe Prime Video.

Concluzie

Emota „Reaper’s Showtime” de la Fortnite este un omagiu adus serialului animat Hazbin Hotel și personajului său Alastor. Emote-ul, disponibil pentru 300 V-Bucks, conține melodia creată de fani „Insane” de Black Gryph0n și Baasik. Hotelul Hazbin spune povestea lui Charlie, prințesa Iadului, și scopul ei de a reabilita demonii. Primul sezon al show-ului s-a încheiat recent, iar sezonul doi a fost confirmat. Fanii serialului se pot bucura de emote și melodie în timp ce așteaptă mai multe episoade. Transmiteți toate cele opt episoade din Hazbin Hotel pe Prime Video.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri