Știri

November 9, 2023

Emil Larssen va rămâne cu echipa LEC a lui Infinite Reality, aducând stabilitate și o nouă linie pentru sezonul 2024

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Emil „Larssen” Larsson, mijlocul echipei LEC a Infinite Reality, a ajuns la un acord verbal pentru a rămâne cu organizația pentru sezonul următor. Acest lucru este o surpriză, deoarece Larssen a fost inițial raportat că a găsit un acord cu KOI în septembrie, prelungindu-și contractul cu încă patru ani. Cu toate acestea, din cauza problemelor din parteneriatul KOI-Infinite Reality, Larssen a decis să exploreze alte opțiuni.

Emil Larssen va rămâne cu echipa LEC a lui Infinite Reality, aducând stabilitate și o nouă linie pentru sezonul 2024

Incertitudini și negocieri

Încetarea colaborării dintre KOI și Infinite Reality l-a determinat pe Larssen să rupă acordul verbal privind prelungirea contractului. La sfârșitul lunii octombrie, Larssen a început să caute în mod activ alte echipe, având în vedere incertitudinile legate de viitorul organizației. KOI a încercat să negocieze cu jucătorii pentru a păstra membrii cheie ai listei sale, dar incertitudinile din bugetele organizaționale au făcut negocierile imposibile.

Oferte de la alte echipe

Larssen, cunoscut pentru realizările și talentul său din trecut, a primit interes din partea Excel Esports, precum și din partea altor echipe LEC și LCS în extrasezon. Echipe precum SK Gaming, Vitality și FlyQuest l-au luat în considerare pe Larssen pentru formațiile lor de start. Cu toate acestea, acum că Larssen a acceptat verbal să rămână cu Infinite Reality, alți jucători care au fost puși în așteptare din cauza disponibilității lui Larssen pot fi acum luați în considerare.

Viitorul Realității Infinite

Cu Larssen gata să rămână, echipa LEC de la Infinite Reality caută să-și construiască noua linie pentru sezonul 2024. Potrivit GCD, top laner Szygenda și AD carry Comp sunt deja contractate până în 2025, respectiv 2024. Cu toate acestea, junglerul Malrang și suportul Advienne au contracte care expiră în acest an și se pare că explorează noi oportunități.

În concluzie, decizia lui Larssen de a rămâne în echipa LEC a Infinite Reality aduce stabilitate organizației și le permite să se concentreze pe construirea noii lor formații pentru sezonul viitor. Va fi interesant de văzut cum performează echipa și ce branding nou va introduce.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri