Știri

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - Îmbunătățește-ți daunele în timp.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Diablo 4 Season of Blood a introdus conținut nou interesant, inclusiv șefi de final de joc, mecanici și obiecte unice. Unul dintre articolele remarcabile este Sigilul Corodat al lui X'Fal, un inel unic ancestral care oferă beneficii aproape oricărei clase.

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - Îmbunătățește-ți daunele în timp.

Statisticile sigiliei corodate ale lui X'Fal

  • Clasa: Toate clasele
  • Tip articol: inel unic
  • Nivelul mondial necesar: Nivelul patru mondial
  • Efect: Lovitură norocoasă
    • Efectele tale daune în timp au o șansă de până la 50% să erupă, provocând 5,0-6,0 daune de același tip inamicilor din apropiere.

Sigilul Corodat al lui X'Fal oferă un bonus de lovire norocoasă, oferind o șansă de 50% ca vrăjile și efectele daune în timp să erupă. Când are loc erupția, inamicii din apropiere primesc același tip de daune. Acest lucru face ca Signet să fie deosebit de valoros pentru jucătorii care provoacă daune în timp, cum ar fi Bleed Barbarians sau Fire Sorcerers, deoarece le sporește daunele pasive.

Obținerea Sigilului Corodat al lui X'Fal

X'Fal's Corroded Signet este un obiect unic care poate fi obținut prin picături aleatorii de la activitățile de nivel superior din Diablo 4. Are un procent de picături de două procente, așa că jucătorii ar trebui să fie pregătiți pentru un proces potențial de lungă durată.

Pentru a crește șansele de a obține Signet, jucătorii pot participa la evenimente mondiale precum Helltides, Legion Gathers și World Bosses. Aceste evenimente oferă o densitate mai mare de inamici, mini-șefi și cufere, crescând probabilitatea de a găsi Signet. Cu toate acestea, este important de reținut că Signet nu este garantat să renunțe la aceste evenimente.

Pentru a fi eligibili ca Signet să cadă, jucătorii trebuie să joace fie pe World Tier Three, fie pe Patru. Este recomandat să ajungeți la World Tier Four pentru a avea acces la alte obiecte ale jocului final, precum Mucus-Slick Eggs sau Shards of Agony, care sunt utile pentru a înfrunta șefii mai duri din Diablo 4 Sezonul doi.

Deși nu există o metodă garantată de a obține Signet, concentrarea asupra evenimentelor mondiale sau a temnițelor Nightmare este cea mai eficientă utilizare a timpului. Aceste activități oferă cele mai bune șanse de a obține acest puternic Inel Unic.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri