Știri

February 12, 2024

Dezlănțuiți atacuri devastatoare cu runa Shadowflame în World of Warcraft Classic Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

În a doua fază a World of Warcraft Classic Season of Discovery, vrăjitorii au obținut acces la o rună nouă și puternică numită Shadowflame. Această rună, împreună cu alte rune daune, i-au făcut pe vrăjitori și mai formidabili.

Dezlănțuiți atacuri devastatoare cu runa Shadowflame în World of Warcraft Classic Season of Discovery

Obținerea Runei Shadowflame

Pentru a obține Runa Shadowflame, vrăjitorii trebuie să călătorească la Shadowbreak Ravine din partea de sud-est a Desolacei. Acolo vor găsi un altar cu care trebuie să interacționeze. Pentru a activa Altarul, vrăjitorii trebuie să arunce asupra lui vraja Shadow Ward. Cu toate acestea, este important să rețineți că Altarul va drena daunele din umbră de la Vrăjitor în timp ce aceștia canalizează vraja. Ruperea Ward-ului Umbrei sau vindecarea în timpul interacțiunii va întrerupe ritualul.

Este recomandabil ca vrăjitorii să aducă o petrecere cu ei, deoarece Altarul este păzit de gloate de nivel înalt. Odată ce vraja de canalizare este completă, va apărea un demon de elită de nivel 38 numit Seductress Ceeyna. Vrăjitorii trebuie să învingă acest demon și să-i pradă corpul pentru a obține Runa Shadowflame.

Puterea Shadowflame

Shadowflame este o rună a vrăjitorului turnată instantaneu care dezlănțuie un con de daune din umbră și foc în fața vrăjitorului. Această rună, combinată cu daune puternice ale animalelor de companie și vrăji de daune în timp (DoT), îmbunătățește și mai mult daunele de explozie ale vrăjitorului și capacitățile zonei de efect.

Vrăjitorii, care au opțiuni limitate de luptă la distanță scurtă, pot folosi Shadowflame pentru a face față eficient inamicilor care se apropie prea mult. Acesta servește ca un instrument valoros pentru menținerea distanței și pentru a provoca daune semnificative.

Odată cu adăugarea Runei Shadowflame, vrăjitorii din World of Warcraft Classic Season of Discovery au devenit și mai formidabili. Stăpânirea acestei rune va permite vrăjitorilor să declanșeze atacuri devastatoare și să-și domine inamicii.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri