Știri

February 15, 2024

Descoperiți Telok Penjarah: Un refugiu pentru pirati în Skull and Bones

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Telok Penjarah este o locație centrală în Skull and Bones, plină de comercianți, misiuni și multe altele. Se găsește în colțul de nord-est al hărții, până în Indiile de Vest. Deși veți ajunge la Telok Penjarah ca parte a poveștii principale, este recomandat să găsiți această locație mai devreme, deoarece conține tone de NPC-uri utile.

Descoperiți Telok Penjarah: Un refugiu pentru pirati în Skull and Bones

Găsirea lui Telok Penjarah

Pentru a găsi Telok Penjarah în Skull and Bones, trebuie să traversați o întindere mare. Dacă călătoriți spre est din direcția Sainte-Anne, cea mai bună cale de acțiune este să treceți prin Insulele Pemburu și Zamrud.

Atenție la pericole

Înainte de a pleca spre Telok Penjarah, este important să rețineți că aceasta este o zonă de nivel mult mai înalt decât zona inițială a Insulelor Roșii. Cu excepția cazului în care sunteți de nivelul opt sau mai mare, este recomandat să evitați orice conflict cu navele din apropiere. În plus, există o întindere largă de ocean deschis între aceste două locații, care este adesea plină de furtuni și Rogue Waves, așa că fii atent.

Pregătește-te pentru Călătorie

Călătoria către Telok Penjarah este periculoasă, așa că fiți pregătiți pentru orice. De la vremea întâmplătoare până la navele ostile care sosesc, este important să aveți cel mai bun echipament atunci când vă îndreptați către această locație.

Pirate Haven

Telok Penjarah este un paradis al piraților, asemănător cu Sainte-Anne. Conține o gamă largă de NPC-uri comercianți, de la fierar până la constructor de corăbii. Este foarte recomandat să vorbești cu Fierarul din Telok Penjarah, deoarece nu numai că începe un lanț scurt de misiuni, dar poate și crea tunuri de nivel mult mai înalt.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri