Știri

February 14, 2024

Descoperiți secretele DLC-urilor Pokémon Scarlet și Violet

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

DLC-ul Pokémon Scarlet și Violet ne-a prezentat Blueberry Academy din Unova, unde locuiește BB Elite Four. Printre acești studenți de elită, există conexiuni cu personajele anterioare și o potențială legătură cu Legends: Arceus.

Descoperiți secretele DLC-urilor Pokémon Scarlet și Violet

BB Elite Four

BB Elite Four de la Blueberry Academy este format din patru noi personaje DLC: Crispin, Amarys, Drayton și Lacey. Acești studenți sunt cei mai puternici din academie, cu excepția lui Kieran, campionul în vigoare.

Conexiuni cu personajele anterioare

În timp ce personajele DLC sunt noi în franciză, unele dintre ele au legături cu personajele din jocurile anterioare. De exemplu, Drayton este nepotul liderului de gimnastică al Gen V-a, Drayden, evident din numele lor similare și preferința comună pentru Pokémon Dragon.

Lacey, pe de altă parte, are două conexiuni care s-ar putea să nu fie imediat evidente. Dialogul din DLC confirmă că Lacey este fiica lui Clay, unul dintre liderii sălii Unova, și amândoi îl au pe Excadrill ca asul lor Pokémon.

Conexiune cu Legendele: Arceus

Legătura lui Lacey cu Clay o leagă și de un personaj din Legends: Arceus pe nume Lian. Deși nu este menționat în mod explicit, asemănarea dintre Clay și Lian sugerează o posibilă relație relativă îndepărtată. Coafurile și pălăriile lor similare nu pot fi o simplă coincidență. Această conexiune implică faptul că Lian ar putea fi strămoșul lui Clay și al lui Lacey.

Dacă acest lucru este adevărat, Lacey ar fi un descendent al Clanului Pearl, căruia îi aparținea Lian în timp ce avea grijă de nobilul Kleavor. Interesant este că cardiganul și părul roz perlat al lui Lacey ar fi putut fi un indiciu subtil asupra conexiunii ei cu Clanul Perlelor și Legendele: Arceus.

Conexiunea lui Perrin

Perrin, un alt personaj din DLC-ul Scarlet and Violet, are și el o legătură cu Legends: Arceus. Perrin seamănă foarte mult cu Adaman, liderul Clanului Diamantului. Culoarea lor distinctă a părului și ochii sunt izbitor de similare, așa cum au subliniat jucătorii când Perrin a fost dezvăluit pentru prima dată într-un trailer pentru DLC.

Conexiuni viitoare

Legăturile dintre Lacey și Perrin cu Legends: Arceus sugerează că este posibil să vedem mai multe personaje cu legături secrete cu jocul, pe măsură ce franciza continuă să se extindă. Fii cu ochii pe actualizările viitoare și lansările DLC!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri