Știri

February 13, 2024

Decizia crucială: Învață sau abține-te de la blestemul de neiertat din Hogwarts Legacy

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Una dintre cele mai presante decizii cu care te vei confrunta de-a lungul Hogwarts Legacy este dacă ar trebui să înveți blestemul de neiertat, Crucio. În timpul misiunilor „În umbra studiului”, trebuie să decizi dacă să înveți Crucio și să-l arunci asupra lui Sebastian, prietenul tău, sau să te abții de la a învăța vraja și de a lua blestemul asupra ta.

Decizia crucială: Învață sau abține-te de la blestemul de neiertat din Hogwarts Legacy

Decizia

Aproape de sfârșitul puzzle-ului lui Salazar Slytherin, jucătorii vor fi închiși într-o cameră cu Ominis Gaunt și Sebastian Sallow. Trio-ul își dă seama curând că singura modalitate de a scăpa din cameră este să arunce unul asupra celuilalt Crucio, Blestemul de neiertat. Deoarece Ominis nu dorește nici să arunce, nici să ia blestemul, decizia vă este lăsată.

Opțiuni de dialog

Vi se vor prezenta trei opțiuni de dialog cu implicații diferite:

  1. 'Foarte bine. Nu vreau să învăț blestemul”: Alegând această opțiune, jucătorii îi vor permite lui Sebastian să arunce blestemul asupra lor și nu vor învăța Crucio. Acest lucru va duce la reducerea sănătății jucătorului la cel mai puțin posibil.
  2. „Vreau să învăț blestemul Cruciatus, dar trebuie să-l aruncați asupra mea”: alegând această opțiune, Sebastian îl va arunca pe jucător pe Crucio, permițându-i să învețe singuri blestemul de neiertat.
  3. „Învață-mă blestemul Cruciatus și îl voi arunca asupra ta”: alegând această opțiune, jucătorul va învăța Crucio și va folosi blestemul asupra lui Sebastian în același timp.

Concluzie

A arunca Crucio pe Sebastian sau pe tine însuți nu are niciun efect de rupere a poveștii asupra jocului. Depinde doar de tine și de cum vrei să arate povestea și personajul tău. Luați în considerare implicațiile și luați-vă decizia cu înțelepciune.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri