Știri

February 14, 2024

Deblochează puternicul SG-225 Breaker în Helldivers 2 și Crush the Alien Invaders

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

În Helldivers 2, SG-225 Breaker este cea mai puternică armă care te poate ajuta să învingi formele de viață extraterestre invadatoare. Acest ghid vă va arăta cum să deblocați această armă și să-i faceți pe inamici să regrete că au invadat Super Pământul nostru.

Deblochează puternicul SG-225 Breaker în Helldivers 2 și Crush the Alien Invaders

Deblocarea SG-225 Breaker

Pentru a debloca SG-225 Breaker, trebuie să obțineți Helldivers Mobilize! Trecere de luptă Warbond. Acest permis de luptă oferă trei variante ale Breaker: standard, incendiar și Spray&Pray. Cu toate acestea, Breaker-ul original este considerat cel mai bun.

Pentru a achiziționa SG-225 Breaker, veți avea nevoie de un total de 95 de medalii Warbond. The Breaker poate fi găsit pe pagina a patra din Helldivers Mobilize! catalog, dar mai întâi trebuie să deblocați această secțiune cheltuind 75 de medalii. Odată ce pagina a patra este deblocată, puteți achiziționa Breaker-ul pentru încă 20 de medalii.

Puterea SG-225 Breaker

SG-225 Breaker este o armă ușoară penetrantă a armurii care excelează atât în ​​rază de acțiune, cât și în mobilitate. Are o rată mare de tragere și o răspândire mare a gloanțelor, făcându-l eficient atât împotriva hoardelor inamice de nivel scăzut, cât și împotriva dușmanilor blindați mai mari. Pentru a utiliza pe deplin Breaker-ul, este recomandat să includeți Stratageme în echipamentul dumneavoastră.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune armă pentru a măcina în Helldivers 2, SG-225 Breaker este răspunsul. Puterea și versatilitatea sa îl fac un atu valoros în lupta împotriva invadatorilor extratereștri. Așa că nu încetați să măcinați până când Breaker-ul este în mâinile voastre!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri