Știri

November 8, 2023

Deblocați skinuri cu tematică de iarnă în Jotunn Winter Battle Pass de la Brawlhalla

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Brawlhalla aduce înapoi Jotunn Winter Battle Pass, oferind jucătorilor posibilitatea de a debloca recompense ratate. Acesta este al treilea sezon al Classic Battle Pass-uri pentru a reveni la joc. Spre deosebire de alte titluri, permisele de luptă Brawlhalla nu sunt blocate definitiv după ce se termină inițial. Jucătorii pot sări înapoi și să încerce să deblocheze cosmeticele cu tematică de iarnă și alte articole din joc. Cu toate acestea, aceste permise de luptă clasice sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp, așa că acționați rapid dacă doriți să puneți mâna pe skin-urile legate de iarnă.

Deblocați skinuri cu tematică de iarnă în Jotunn Winter Battle Pass de la Brawlhalla

Detalii Jotunn Winter Battle Pass

  • Sezonul 3 al Classic Battle Passes
  • Începe pe 8 noiembrie
  • Include produse cosmetice pe tema iernii

Articole legendare disponibile

  • Jormungandr Mako – Nivelul 1
  • Războinicul regal Thor – Nivelul 23
  • Maestrul fierar Ulgrim – Nivelul 47
  • Vanir Guardian Bodvar – Nivelul 71
  • Aurora Brynn – Nivelul 85

Aceste skinuri legendare sunt disponibile pe partea premium a Battle Pass, cunoscută sub numele de Gold Pass. Pentru a debloca articolele mai cool, va trebui să obțineți această parte a permisului. Rețineți că Brawlhalla Jotunn Winter Battle Pass este disponibil doar pentru o perioadă limitată, așa că asigurați-vă că îl completați dacă doriți să obțineți oricare dintre aceste skinuri.

Battle Pass nu este prea dificil de rezolvat, așa că merită săriți în următoarele câteva săptămâni. Deși aceste skin-uri Battle Pass nu sunt cele mai rare din Brawlhalla, ele devin mai rare după ce au părăsit jocul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri