Știri

February 14, 2024

Deblocați puterea runei Blood Surge în WoW Classic Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery a introdus o varietate de rune noi care împuternicesc personajele din vanilia Azeroth. Una dintre aceste rune este Blood Surge Rune, special concepută pentru Războinici pentru a-și optimiza utilizarea barei Rage.

Deblocați puterea runei Blood Surge în WoW Classic Season of Discovery

Ce sunt runele în WoW Classic Season of Discovery?

În World of Warcraft Classic Season of Discovery, runele sunt instrumente puternice care deblochează noi abilități, vrăji sau pasive. Ele vă pot îmbunătăți stilul de joc preferat sau chiar vă pot permite să explorați un rol complet nou, similar cu Cărțile de abilități.

Puterea runei de valuri de sânge

Runa Blood Surge este o schimbare de joc pentru Războinici, deoarece le îmbunătățește semnificativ capacitatea de a-și menține contoarele de furie. Cu această Rună, Războinicii își pot ține acum sub control nivelurile de furie mai eficient decât oricând.

Cum să obțineți runa Blood Surge

Pentru a obține runa Blood Surge în World of Warcraft Classic Season of Discovery, războinicii trebuie să se îmbarce în lanțul de misiuni Anyone Can Cook. Călătoria începe prin obținerea Rețetei Illegibile, care cade de la Elite Ogres din Stromgarde Keep, situat în Munții Arathi.

Odată ce ai Rețeta ilizibilă, mergi spre capătul de sud-vest al Munților Arathi și vorbește cu Skonk, un NPC căpcăun. Skonk vă va oferi o misiune ulterioară care vă cere să adune trei articole:

  1. Hybrid Haunch – Lăsat de Grifoni sălbatici în Hillsbrad Foothills.
  2. Balmy Brew – Găsit în subsolul Cetății Angor din Badlands.
  3. Amestecul de mirodenii al contrabandistului – Situat în partea de jos a unui vas scufundat în largul coastei Munților Arathi.
  4. Viscious Venom – Poate fi obținut de la Păianjeni din mlaștina durerilor.

Dintre aceste articole, Balmy Brew este cel mai dificil de găsit. Cu toate acestea, poate fi amplasat sub punte ca singur obiect interacționabil.

După ce ați adunat toate cele patru articole, întoarceți-vă la Skonk. Pregătește-te pentru o luptă, deoarece Skonk va încerca să lupte cu tine. Învinge-l și vei fi răsplătit cu râvnita rună Blood Surge.

Dezlănțuirea puterii runei valuri de sânge

Runa Blood Surge este concepută special pentru războinici și îmbunătățește foarte mult mecanica lor principală, Rage. Când sunt activate, Heroic Strike, Bloodthirst și Whirlwind au o șansă de 30% să declanșeze un atac Slam fără furie.

Ca Războinic, gestionarea și generarea furiei este crucială. Runa Blood Surge vă permite să declanșați atacuri gratuite fără a vă epuiza Rage, permițându-vă să vă executați rotația mai des și să deveniți un dealer DPS mai eficient.

Nu ratați ocazia de a obține runa Blood Surge în World of Warcraft Classic Season of Discovery. Îmbunătățiți-vă potențialul Războinicii și dominați câmpul de luptă!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri