Știri

February 12, 2024

Deblocați blocurile de puțuri și îmbunătățiți-vă baza în Enshrouded

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Enshrouded oferă mai mult decât luptă și supraviețuire. Puteți, de asemenea, să vă îmbunătățiți baza și să o faceți cât mai confortabilă prin modernizarea blocurilor, inclusiv prin modernizarea de la Rough Wood la Well Blocks.

Deblocați blocurile de puțuri și îmbunătățiți-vă baza în Enshrouded

Deblocarea blocurilor de puțuri

Pentru a îmbunătăți clădirea principală a bazei dvs., trebuie să deblocați mai multe blocuri de material textil. Well Blocks este unul dintre materialele pe care le puteți debloca. Pentru a debloca Well Blocks, trebuie să finalizați o misiune dată de Carpenter. Misiunea este denumită în mod corespunzător „Blocuri de fântână” și vă cere să recuperați blocurile din adâncurile unei fântâni.

Finalizarea misiunii

Pentru a finaliza misiunea, mergeți la Elixir Well, cel mai apropiat de Shell Burrow. Cursorul hărții vă va ghida către locația blocurilor de puțuri. Alunecați în jos și îndreptați-vă spre nord pentru a ajunge la insula unde sunt situate blocurile. Nu trebuie să învingi Fell Monstrosity pentru a găsi Well Blocks. Odată ce ajungi pe insulă, mergi în peștera din stânga și vei găsi blocurile într-un cufăr.

Confecţionarea blocurilor de puţuri

După ce ați terminat misiunea, veți debloca rețeta pentru blocurile de puțuri. Pentru a crea un bloc de puțuri, veți avea nevoie de 10 gresie și cinci lichide pentru giulgi. Aceste ingrediente sunt relativ ușor de adunat, așa că asigurați-vă că vă aprovizionați cu ele. Blocurile Ei sunt unul dintre ultimele tipuri de blocuri pe care le puteți debloca, împreună cu blocurile de os și blocurile de piatră înrădăcinată.

Concluzie

Deblocarea rețetei Well Blocks în Enshrouded vă permite să vă îmbunătățiți baza și să o faceți mai confortabilă. Terminând misiunea și adunând ingredientele necesare, puteți crea blocuri de puț și vă puteți îmbunătăți baza pentru a crea un spațiu de locuit confortabil. Așadar, pornește în căutare, adună materiale și îmbunătățește-ți experiența Învăluită!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri