Știri

February 15, 2024

Cum să obțineți Gniodin izolator pentru a crea echipament epic în WoW Classic

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Gniodina izolatoare este un material valoros de artizanat în World of Warcraft Classic Season of Discovery. Este folosit pentru a crea echipamente de calitate epică în prelucrarea pielii și croitorie. Acest ghid vă va oferi două metode pentru a obține Gniodin izolator.

Cum să obțineți Gniodin izolator pentru a crea echipament epic în WoW Classic

Metoda 1: Cumpărare de la Casa de Licitații

O modalitate de a achiziționa Gniodin izolator este achiziționarea acestuia de la casa de licitații. Cu toate acestea, este important de menționat că această metodă poate fi destul de costisitoare, cu prețuri variind în jur de 40 de aur pe tărâmul Crusader Strike (UE). În plus, va trebui să aduni și alte materiale rare, cum ar fi arcano-filament hiperconductiv și piele slab strălucitoare, care pot crește și mai mult costul.

Metoda 2: Creați-o singur

O altă opțiune este să obțineți rețeta și să creați singur Gniodin Izolator. Rețeta poate fi achiziționată de la Ziri „The Wrench” Littlesprocket, care poate fi găsită în The Clean Zone din Gnomeregan. Pentru a ajunge la ea, intrați în Gnomeregan și mutați-vă în partea stângă de la intrare. Intrați în al doilea pasaj și urmați scările care duc la parter. Într-o cameră mare plină de gnomi, o vei găsi pe Ziri. Vorbește cu ea și îți va vinde rețeta pentru 15 aur. Odată ce aveți rețeta, puteți crea Gniodin izolator folosind o fiolă cu plumb și cinci lăzi de soluție de Gniodin contaminată.

Concluzie

Gniodina izolatoare este un material esențial pentru fabricarea echipamentelor puternice în WoW Classic Season of Discovery. Indiferent dacă alegeți să îl cumpărați de la casa de licitații sau să îl creați singur, obținerea Gniodinei izolante vă va aduce mai aproape de achiziționarea celor mai bune articole din slot. Luați în considerare opțiunile dvs. și faceți alegerea care se potrivește cel mai bine nevoilor și resurselor dvs.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri