Știri

February 14, 2024

Cum să găsiți planul navei brigantine în Skull and Bones

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Skull and Bones este un joc plin cu diverse locații de explorat. Dacă sunteți în căutarea planului navei brigantine, este important să știți unde puteți găsi Farul în ruine.

Cum să găsiți planul navei brigantine în Skull and Bones

Deblocarea navelor

În Skull and Bones, nu toate navele sunt disponibile imediat. Unele nave, inclusiv Brigantine, pot fi deblocate doar prin achiziționarea recompenselor necesare pentru model.

Localizarea farului în ruine

Indiciile din joc vă indică către Farul în ruine ca locație pentru a obține Planul navei Brigantine. Cu toate acestea, nu sunt date instrucțiuni specifice. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta să-l găsiți.

Farul în ruine

Farul în ruine este un avanpost situat în Indiile de Est, între Marea Nilam și strâmtoarea Cendono. Este direct la sud de Telok Penjarah, principalul centru de pirați din regiune.

Procedați cu prudență

Este important să rețineți că zona din jurul Farului în ruine este plină de amenințări și inamici de nivel înalt. Dacă vă aflați în primele etape ale jocului, este recomandabil să evitați această regiune. Navele din zonă pot deveni suspicioase față de dvs. dacă navigați prea aproape și pot ataca fără avertisment.

Obținerea planului navei brigantine

La Farul ruinat, vei întâlni un ofițer DMC corupt. Dacă ați atins nivelul necesar al gradului Cutthroat Infamy, puteți achiziționa Planul navei Brigantine de la acest NPC. În plus, ofițerul DMC corupt vinde și modele de arme pentru Shalei I, Demi-canon IV și The Termites I.

Oferte limitate

În afară de ofițerul DMC corupt, Farul ruinat nu are prea multe de oferit. Cu toate acestea, servește ca punct de călătorie rapidă odată ce ați andocat acolo pentru prima dată.

Concluzie

Pe scurt, dacă sunteți în căutarea planului navei brigantine în Skull and Bones, mergeți la Farul ruinat din Indiile de Est. Fiți atenți la pericolele din zonă și asigurați-vă că aveți gradul Cutthroat Infamy necesar pentru a cumpăra planul de la ofițerul DMC corupt. Navigație fericită!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri