Știri

February 13, 2024

Crearea navei Sambuk: dominați mările cu o putere de foc devastatoare

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nava Sambuk, cunoscută și sub numele de Pyromaniac, este obiectivul final al oricărui căpitan de navă din Skull and Bones care vrea să lumineze mările în flăcări.

Crearea navei Sambuk: dominați mările cu o putere de foc devastatoare

Obținerea Planului Sambuk

Pentru a obține modelul Sambuk, trebuie mai întâi să ajungeți la rangul Cutthroat al Infamiei, al doilea cel mai înalt rang din joc. Odată ce ați atins acest rang, puteți achiziționa planul de la Piața Neagră a Helmului pentru 5.000 de bucăți din opt. Yanita Nara, barmanul de la Le Mont Muet din Sainte-Anne, vă va vinde planurile dacă aveți Infamy și monede necesare.

Fabricarea Sambuk-ului

Odată ce ați obținut schițele, veți avea nevoie de următoarele materiale pentru a crea Sambuk:

  • 15 Greenheart Plank
  • 15 lingouri de magnetită
  • 12 pânză Roselle
  • 4 Gudron de lemn
  • 4 Roată dinţată
  • 2 Arc de torsiune
  • Sforă de anghilă
  • 12.000 de argint

Wood Tar, Cogwheel și Torsion Springs pot fi jefuite și jefuite de pe navele și așezările Le Compagnie. După ce ați adunat toate materialele necesare, vizitați constructorul naval pentru a vă construi Sambuk.

Merită Sambuk-ul?

Dacă vă place să lupți la sferturi scurte și să faci daune masive, atunci Sambuk merită cu siguranță. Avantajul său Scorched vă permite să provocați 5000 de daune de ardere atunci când aplicați efectul Ablaze unei nave inamice, iar orice nave care sunt în flăcări primesc daune cu 30% mai mari. În plus, Sambuk are mai multe porturi de armă, cinci sloturi pentru mobilier și poate fi echipat cu arme în toate sloturile majore. Cu toate acestea, are o rezistență mai slabă a cocii în comparație cu alte nave DPS.

În concluzie, nava Sambuk este o navă formidabilă care răsplătește căpitanii pricepuți cu puterea sa de foc devastatoare. Obținând planul și adunând materialele necesare, puteți crea această navă și puteți domina mările în Skull and Bones.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri