Știri

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Revenirea la Verdansk într-o nouă eră a Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile se pregătește să facă zgomot în lumea jocurilor cu peste 45 de milioane de preînregistrări deja. Jocul, programat să fie lansat în primăvara anului 2024, a generat o așteptare imensă în rândul fanilor.

COD Warzone Mobile: Revenirea la Verdansk într-o nouă eră a Call of Duty

Revenind la Verdansk

COD Warzone Mobile va aduce jucătorii înapoi la îndrăgitele hărți Verdansk și Rebirth Island, care sunt considerate iconice în genul Battle Royale. Clipurile de joc lansate până acum au primit feedback pozitiv, alimentează și mai mult entuziasmul din jurul jocului.

O nouă eră pentru Call of Duty

Odată cu lansarea viitoare a Modern Warfare III, pe 10 noiembrie, urmată de noua experiență Warzone stabilită în Urzikstan, Call of Duty intră într-o nouă eră. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare să interacționeze cu personajul iconic Vladimir Makarov și să experimenteze mișcarea rapidă și noua mecanică a Modern Warfare III.

Cum să vă alăturați acțiunii

Pentru a vă înscrie în coada COD Warzone Mobile, pur și simplu navigați la pagina Call of Duty Warzone Mobile din iOS Store sau Google Play Store și faceți clic pe „Pre-Înregistrare”. Odată ce v-ați preînregistrat, veți primi o notificare când jocul va fi lansat în primăvara anului 2024.

Un joc cu potențial nelimitat

Se așteaptă ca COD Warzone Mobile să redefinească jocurile pe mobil cu modul său de joc captivant și valoarea nostalgică. Fiind unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru mobil din ultimii ani, a strâns deja o urmărire masivă de 45 de milioane de jucători.

Rămâneți pe Esports.net pentru mai multe știri interesante despre jocurile mobile.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri