Știri

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Revenirea la Verdansk într-o nouă eră a Call of Duty

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Call of Duty Warzone Mobile se pregătește să facă zgomot în lumea jocurilor cu peste 45 de milioane de preînregistrări deja. Jocul, programat să fie lansat în primăvara anului 2024, a generat o așteptare imensă în rândul fanilor.

COD Warzone Mobile: Revenirea la Verdansk într-o nouă eră a Call of Duty

Revenind la Verdansk

COD Warzone Mobile va aduce jucătorii înapoi la îndrăgitele hărți Verdansk și Rebirth Island, care sunt considerate iconice în genul Battle Royale. Clipurile de joc lansate până acum au primit feedback pozitiv, alimentează și mai mult entuziasmul din jurul jocului.

O nouă eră pentru Call of Duty

Odată cu lansarea viitoare a Modern Warfare III, pe 10 noiembrie, urmată de noua experiență Warzone stabilită în Urzikstan, Call of Duty intră într-o nouă eră. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare să interacționeze cu personajul iconic Vladimir Makarov și să experimenteze mișcarea rapidă și noua mecanică a Modern Warfare III.

Cum să vă alăturați acțiunii

Pentru a vă înscrie în coada COD Warzone Mobile, pur și simplu navigați la pagina Call of Duty Warzone Mobile din iOS Store sau Google Play Store și faceți clic pe „Pre-Înregistrare”. Odată ce v-ați preînregistrat, veți primi o notificare când jocul va fi lansat în primăvara anului 2024.

Un joc cu potențial nelimitat

Se așteaptă ca COD Warzone Mobile să redefinească jocurile pe mobil cu modul său de joc captivant și valoarea nostalgică. Fiind unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru mobil din ultimii ani, a strâns deja o urmărire masivă de 45 de milioane de jucători.

Rămâneți pe Esports.net pentru mai multe știri interesante despre jocurile mobile.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri