Știri

November 15, 2023

Cele mai reprezentate pachete Pokemon TCG la mesele de top

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pachetele Pokemon TCG nu sunt toate create egale. Acolo unde sunt punți puternice, vor exista și punți slabe. În cea mai mare parte, cererea și oferta vor dicta dacă cărțile sunt scumpe sau nu, dar pachetele Pokemon pot fi relativ ieftine pentru a construi și a câștiga evenimente. La nivel superior, tendințele cu privire la pachetele care au succes au fost stabilite pentru formatul actual (la momentul scrierii) BST-OBF.

Cele mai reprezentate pachete Pokemon TCG la mesele de top

Cel mai reprezentat pachet la mesele de top

Cel mai popular pachet Pokemon la mesele de top este pachetul „Lost Zone Box”, care are o reprezentare de aproape 20% și un decalaj de 300 de puncte de circuit între participanți. Acest pachet îi prezintă pe Comfey, Sableye și Cramorant drept jucători vedete. Zona pierdută, similară zonei Banished a lui Yu-Gi-Oh sau Exilul lui Magic the Gathering, este o zonă separată de grămada de debarasuri, unde cărțile care intră în Zona pierdută nu se așteaptă să revină pentru restul jocului. Stilul de joc al pachetului Lost Zone Box se concentrează pe umplerea selectivă a Lost Zone cu cărți precum Lost Origin Comfey și Colress's Experiment, permițând lui Sableye să răspândească contoare de daune odată ce 10 cărți au fost pierdute. Puternicul atac de 110 daune al lui Cramorant poate fi folosit și fără costuri de energie datorită capacității sale.

Cel mai bun din rest

Deck-ul Lugia Archeops beatdown este următorul pachet cel mai reprezentat. Acest pachet folosește Primal Turbo al lui Archeops pentru a configura rapid energia pentru puternicul Pokemon Basic Lugia, permițându-i să declanșeze daune mari 4 mișcări de energie rând după rând. VSTAR Power de la Lugia VSTAR o dată pe joc îmbunătățește și mai mult viteza de configurare a pachetului.

Un alt favorit al fanilor, Charizard, a înregistrat, de asemenea, rezultate consistente, cu o cotă de 11% din rezultatele topului. Acest pachet urmează un joc mai tradițional bazat pe evoluție, făcându-l mai simplu decât pachetele cu energie turbo. Monstrul șef al pachetului Charizard este Charizard ex, un Pokemon de tip Dark Tera cu o slăbiciune de tip Iarbă. Se mândrește cu o multitudine de mișcări de tip incendiu cu daune mari, care devin mai puternice cu fiecare knockout.

Puncte unice Pokemon

Gardevoir a avut performanțe bune cu 13 clasate regionale în top 8 și 5 clasamente internaționale în top 8. Acest pachet folosește evoluția pentru a ajunge la puternicul său monstru șef, Gardevoir ex, care se poate vindeca de efectele de stare. Punctele Miraidon, care urmează îndeaproape pe Gardevoir, au un record de 6 și, respectiv, 1 în top 8. Miraidon își folosește capacitatea Tandem Unit pentru a căuta 2 pokemoni electrici de bază, permițându-i să aducă 2 copii ale lui Raikou V pe bancă pentru a le utiliza în rândul următor. JW Kriewall a obținut locul 1 la Regionala 2023 din Toronto folosind strategia Miraidon.

Nu în ultimul rând, pachetul Mew VSTAR, care a câștigat Campionatul Mondial, este compus în mare parte din 2 copii ale unui singur pachet de start. Acest pachet se bazează pe capacitatea lui Mew VSTAR de a copia Techno Blast a lui Genesect, făcându-l o amenințare constantă.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri