Știri

February 14, 2024

CDL Major Two Meciuri de calificare și Actualizări Rostermania

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

După o scurtă pauză după Major One, următoarea etapă a calificărilor online din Call of Duty League este programată pentru Major Two.

CDL Major Two Meciuri de calificare și Actualizări Rostermania

Rostermania

CDL Rostermania a început la începutul anului 2024, deoarece mai multe echipe și-au amestecat formațiile după un început de sezon dezamăgitor. Boston nu a câștigat nicio hartă în fața mulțimii sale, așa că Breach a răspuns renunțând la Capsidal pentru Asim. The Los Angeles Thieves au făcut și ei modificări, schimbând Cammy și JoeDecieves cu Nastie și Kremp.

Vegas a anunțat că Standy nu mai face parte din Legiunea, iar Seattle a trecut de la iLLeY, care a avut primele meciuri impresionante.

Schimbări de ligă

În pauză, liga în sine a suferit câteva schimbări. Pentru meciurile de calificare Major Two, există noi dealuri Hardpoint și spawns, iar Rio a înlocuit Skidrow Search and Destroy și Terminal Hardpoint.

Cele două meciuri de calificare majore

Iată prima listă a meciurilor de calificare Major Two pentru sezonul 2024 CDL:

  • Vineri, 16 februarie
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Sâmbătă, 17 februarie
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs Atlanta FaZe: 13:30 PST, 4:30 PM EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Duminică, 18 februarie
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri