Știri

January 6, 2022

Campionatul Mondial League of Legends 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Campionatul Mondial League of Legends este cel mai prestigios și cel mai mare turneu anual din competiția League of Legends. Pe măsură ce pariurile pe sport au crescut în popularitate, la fel și interesul pentru acest eveniment.

Campionatul Mondial League of Legends 2022

Cele mai importante site-uri de pariuri online oferă piețe în toate regiunile și etapele importante ale campionatului mondial, inclusiv faza grupelor, sferturile de finală, semifinalele și finalele.

Ce este League of Legends World Championship?

Campionatul Mondial League of Legends este un eveniment anual în care cei mai buni jucători din fiecare regiune se reunesc pentru a concura pentru un fond de premii de peste 2 milioane de dolari. Evenimentul se întinde pe mai mult de trei săptămâni de competiție și culminează cu meciul final, în care echipele se luptă pe Summoner's Rift pentru dominație și drepturi de lăudare.

Este un eveniment de pariuri online foarte popular pe care pasionații de pariuri eSport îl așteaptă cu nerăbdare. Inutil să spun că va exista un nivel ridicat de interes site-uri de pariuri esport, unde veți primi, de asemenea, o mulțime de sfaturi de pariuri eSport.

Campionatul Mondial LoL 2022 va reuni cei mai buni jucători din League of Legends din lume. Va veni cu oportunități bune de pariuri online pentru pasionații de pariuri pe sporturi.

Unde va avea loc Campionatul Mondial LoL 2022?

Evenimentul va avea loc în patru orașe diferite din America de Nord. Orașele gazdă pentru Campionatul Mondial League of Legends 2022 au fost anunțate pe site-ul oficial al Riot Games.

Inițial a fost planificat ca Campionatul Mondial League of Legends să aibă loc în America de Nord anul acesta, dar turneul a fost schimbat în China. Acest lucru a fost făcut pentru a oferi fanilor chinezi o experiență mai autentică la Lumi, după ce țara a găzduit un mic turneu în 2020.

Campionatele Mondiale din 2021 au avut loc la Reykjavik, Islanda, după ce au fost programate inițial la Shenzen, China. A fost mutat în Islanda din cauza circumstanțelor declanșate de pandemie. În prezent, nu se știe dacă sau când China va găzdui un alt eveniment LoL World Championship în viitor.

După cum subliniază Riot, este prima instanță a competiției anuale care se desfășoară în mai mult de o țară. De asemenea, va fi pentru prima dată din 2016 când va fi găzduit în America de Nord.

Evenimentul va începe cu prima etapă care va avea loc în Mexico City, iar locul va fi arena competiției Liga Latinoamerica.

Faza grupelor competiției și sferturile de finală vor fi găzduite la New York, iar locul va fi Teatrul Hulu situat la Madison Garden din New York.

Finalele vor urma semifinalele de la Scotiabank Arena din Toronto din Levi's Stadium din San Francisco.

În timp ce lumea încă se recuperează de efectele pandemiei, Riot Games se uită deja în 2022, când Worlds va avea loc în America de Nord. Fiind unul dintre evenimentele sportive majore pentru pariurile online LoL, cu siguranță va atrage un interes puternic.

Nu se știe încă dacă Worlds 2022 va avea audiență live sau nu. Se așteaptă ca mai multe informații despre turneu să fie publicate la începutul anului viitor, pe măsură ce regulile de siguranță pentru pandemia COVID-19 în curs evoluează.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri