Știri

February 17, 2022

Arcane Sezonul 2: Tot ce se știe până acum

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Oricine este familiarizat cu pariurile sportive online va fi conștient de faptul că League of Legends joacă un rol important în această comunitate. Jocul stă la baza mai multor turnee de mare profil pe care se poate paria. Cititorii pot consulta EsportRanker pentru mai multe informatii pe acest subiect. Cu toate acestea, nu toți jucătorii vor ști despre serialul de streaming LoL, aclamat de critici, Arcane.

Arcane Sezonul 2: Tot ce se știe până acum

Primul sezon a fost lansat la începutul lunii noiembrie 2021 pe platforma Netflix. Această animație le urmărește pe surorile Vi și Jinx în timp ce se trezesc în părți opuse într-un conflict între orașele Zaun și Piltover. În ciuda faptului că primul sezon s-a terminat destul de recent, există deja un zgomot mare online în jurul lansării sezonului 2 Arcane.

De ce va atrage jucătorii de noroc?

Spectacolul va încânta cu siguranță pe oricine îi place Pariuri esport League of Legends întrucât conţine numeroase elemente recognoscibile. Cercetarea este importantă atunci când plasați aceste tipuri de pariuri. Dacă jucătorii urmăresc Arcane, ar putea ajuta la îmbunătățirea tacticii lor. Ei pot alege chiar și câteva sfaturi de pariuri online pe esport de pe forumuri axate pe spectacol.

În timp ce intriga lui Arcane s2 poate fi doar speculată, probabil că va rezolva problema care s-a încheiat cu primul sezon. Acesta a fost punctul culminant a trei acte care au contribuit la construirea pe baza cunoștințelor găsite în jocul League of Legends. Uneori, site-urile de pariuri esport vor informa jucătorii despre această tradiție, astfel încât să poată înțelege mai bine narațiunea și să poată face pariuri perspicace.

Data eliberării

Din păcate, Riot Games nu a spus fanilor când va fi lansat sezonul 2. Oricine speră să cunoască soarta lui Vi și Jinx va trebui să aștepte acum. Singura confirmare de până acum este că se va întâmpla, dar nu în 2022. Trebuie menționat că sezonul 1 a durat șase ani. Cu toate acestea, deoarece Arcane a devenit un succes fenomenal, producția de episoade viitoare ar putea fi accelerată.

Cine se află în spatele spectacolului?

Arcane a fost creat de Christian Linke și Alex Yee. Pentru cel de-al doilea sezon, Fortiche Productions a devenit principalul studio de animație. Printre noi producători anunțați se numără Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu și Marc Merrill. Linke și Yee au declarat că lucrează din greu pentru a oferi fanilor episoade noi.

Riot Games plănuise să fie o emisiune Netflix cu mai multe sezoane chiar de la început. Aceasta a fost înainte să devină una dintre cele mai populare piese de televiziune de pe Netflix. Rămâne de văzut dacă conținutul sezonului 2 a fost deja terminat. Între timp, fanii pariurilor online își pot obține soluția League of Legends urmărind turnee.

Va fi anulat spectacolul?

Este foarte puțin probabil să se întâmple înainte de picăturile sezonului 2. Este adevărat că Netflix a scos ocazional din priză emisiunile populare, spre disperarea abonaților. Cu toate acestea, un trailer pentru sezonul următor a apărut deja. Nu oferă prea multe informații despre narațiune. Se aud vocile lui Caitlyn, Vi, Jinx și un nou personaj. Acest lucru va genera cu siguranță și mai multă zgomot și cerere pentru continuarea lui Arcane.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri