Știri

February 13, 2024

Actualizare din sezonul doi Warzone: echilibrarea armelor, modificări ale calității vieții și remedieri de erori

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

La puțin mai puțin de o săptămână după actualizarea inițială a sezonului doi al MW3, Raven Software a lansat astăzi un mic patch Warzone care se ocupă de echilibrarea armelor, modificări ale calității vieții și remedieri de erori.

Actualizare din sezonul doi Warzone: echilibrarea armelor, modificări ale calității vieții și remedieri de erori

Ajustări ale armelor

Meta pe rază scurtă a sezonului doi nu are un favorit clar. AMR9, RAM-9, HRM-9 și WSP-9 sunt toate opțiuni viabile și fiecare oferă propriile beneficii care le diferențiază de alte opțiuni. Dezvoltatorii au adăugat posibil un nou concurent la mix prin reducerea loviturii cu pistolul lui Striker 9, răspândirea focului de șold și creșterea vitezei glonțului acestuia.

Viteza de mișcare a TAQ Evolvere a crescut și cadența de foc a scăzut semnificativ de la 706 RPM la 500 RPM. Ambele modificări au afectat LMG-ului, dar revista 556 Belts a primit un avantaj care crește acea cadență de foc până la 857 RPM, crește viteza de mișcare cu 16 la sută și accelerează timpii ADS în general.

Majoritatea jucătorilor din Warzone gravitează spre utilizarea XRK Stalker după ce a devenit o pușcă de lunetă cu o lovitură în cea mai recentă actualizare, dar kitul de conversie JAK Tyrant 762 pentru Longbow intră în conversație după ce timpul ADS și vitezele de mișcare au fost îmbunătățite. În cele din urmă, WSP Stinger va fi mai greu de utilizat după ce lovitura sa de arma s-a înrăutățit.

Modificări ale calității vieții și remedieri de erori

Sezonul doi a introdus, de asemenea, noi modificări ale calității vieții, cum ar fi regenerarea mai rapidă a sănătății, noi pictograme pentru zonele de pericol pentru a indica zona pe care o va acoperi un atac aerian de precizie sau UAV și arme îmbunătățite pentru prada la sol, astfel încât să poată avea mai multe șanse într-o luptă împotriva armelor. un pistol de încărcare. Actualizarea din 13 februarie se extinde pe acel patch inițial, abordând orice capăt liber.

Dezvoltatorii Warzone au adăugat o etichetă la diferite moduri, indicând cât durează un meci și au introdus o nouă caracteristică care face posibilă depozitarea sau schimbarea armurii și muniției atunci când rucsacul este plin.

În plus, a fost rezolvată o problemă în Resurgerea jocului clasat, care arăta o sumă incorectă de SR acordată pentru unele provocări și a remediat o problemă care împiedica provocările SR să afișeze o notificare când au fost finalizate.

Alte modificări cheie includ o remediere a problemei care le-a permis jucătorilor să dubleze articole în timp ce interacționau cu rucsacul și un patch la exploit care le-a permis jucătorilor să rămână în gaz pe termen nelimitat, combinând efectele avantajoase ale Iradiat și Quick Fix.

Concluzie

Actualizarea sezonului doi a Warzone a adus schimbări semnificative în echilibrarea armelor, îmbunătățiri ale calității vieții și remedieri de erori. Meta-ul cu rază scurtă oferă acum mai multe opțiuni viabile, Striker 9 apărând ca un potențial concurent. Revista TAQ Evolvere și 556 Belts au primit ajustări care le afectează performanța. Kitul de conversie JAK Tyrant 762 și XRK Stalker au văzut de asemenea îmbunătățiri. Actualizarea a introdus, de asemenea, modificări ale calității vieții, cum ar fi regenerarea mai rapidă a sănătății și arme îmbunătățite de pradă la sol. Au fost implementate remedieri de erori pentru a rezolva problemele din Resurgerea jocului clasat și pentru a preveni exploatările. În general, actualizarea îmbunătățește jocul și oferă o experiență mai echilibrată și mai plăcută pentru jucătorii din Warzone.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri