Recenzie casă de pariuri Unibet - Jocuri

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus de bun venit 100% până la 100 €
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
De încredere
Verificat
Securizat
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
Unibet is not available in your country. Please try:
Jocuri

Jocuri

Unibet a urmat tendința și a adăugat multe sporturi în catalogul site-ului. Este nevoie de timp pentru a găsi astfel de jocuri pe site și este încă nevoie de mai multă învățare pentru mulți amatori care sunt noi în acest tip de pariuri. Cu toate acestea, Unibet a făcut o treabă excelentă creând jocuri competitive cu o gamă largă de pariuri.

Piața eSports este mică și câștigă treptat acțiune în multe locuri din întreaga lume.

Cele mai bune eSporturi preferate la Unibet

Unele dintre cele mai bune jocuri de esports includ Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends și Starcraft 2. Toate site-urile au diferite tipuri de jocuri și turnee. Există, de asemenea, multe opțiuni diferite pentru pariuri, cum ar fi pariuri parlay, marje de puncte sau pariuri pe linie monetară. Alte pariuri includ primele ucideri, cele mai multe ucideri și alte moduri de a încerca să câștigi. Acesta este doar un gust al pariurilor unice disponibile. Iată câteva dintre jocurile oferite de Unibet;

CS:GO

CS: GO este un shooter la persoana întâi creat în 2012. Jucătorii trebuie să câștige câmpuri de luptă împotriva altor echipe cu arme și strategie. Fiecare echipă are aproximativ cinci jucători și se alătură unei bătălii sau turnee pentru bani și pariuri. Unele turnee diferite aici includ DreamHack Open, ESEA Premier și multe altele. Se poate paria pe primele ucideri, majoritatea uciderilor, articolelor și multe altele.

League of Legends

Laugh out loud este un alt favorit pentru multiplayer într-un cadru vechi de război. Jucătorii trebuie să distrugă o altă armată pentru a câștiga. Este un joc foarte popular și include multe turnee precum LPL Spring și multe altele. Există multe modalități de a paria pe acest site și include linia monetară, câștigătorii meciurilor și alte pariuri.

StarCraft II

StarCraft II este un joc de strategie plasat în viitor. Jocul poate fi jucat de până la opt jucători, iar jucătorii încearcă să-i distrugă pe alții pentru a supraviețui sau pentru a câștiga jocul. Atacul și apărarea sunt modalități importante de a câștiga aceste jocuri de esports. Turneele populare includ. TeamLiquid, StarLeague și alte turnee. Oamenii pot paria pe Moneyline, pe meciuri câștigătoare și pe pariuri pe primul kill.

Dota 2

Acesta este un alt tip de joc video MOBA creat pentru schimburi multiplayer între două echipe de aproximativ cinci jucători. Dota 2 are este un joc excelent devenit popular la nivel global datorită entuziasmului și grămezilor de premii în bani. Turneele includ DOTA Pro Circuit, Epic League Sezonul 3 și mai multe turnee. Mai există o șansă de a paria pe câștigătorul meciului și nu numai.

Alte tipuri de pariuri pot include câștigătorul rundei Pistol, câștigătorul hărții, echipele, jucătorii cu cele mai multe victorii, scorurile exacte și multe altele. Acest lucru se poate schimba în funcție de joc, așa că verificați site-ul pentru mai multe informații despre pariuri.