Recenzie casă de pariuri Unibet - Despre

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus de bun venit 100% până la 100 €
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
De încredere
Verificat
Securizat
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
Unibet is not available in your country. Please try:
Despre

Despre

Unibet a fost înființat în 1997 și a devenit rapid unul dintre cei mai mari jucători pentru pariuri online. A câștigat o reputație pentru pariurile sportive și și-a extins operațiunile la jocuri de cazinou, poker, jocuri de masă și acum sporturi.

Compania a creat, de asemenea, bonusuri excelente și servicii pentru clienți, devenind una dintre cele mai de încredere mărci. Cu toate acestea, asta nu este tot, deoarece compania are niște software de securitate și protocoale solide pentru a-și proteja jucătorii. Ca urmare a reputației Unibet, mii de clienți din întreaga lume folosesc zilnic diferite valute și limbi pentru a juca sporturi și alte jocuri.

Fondatorul și istoria Unibet esports

Sediul companiei este situat în Malta și în multe alte locuri de pe glob. Cazinoul este, de asemenea, deținut și operat de Unibet Gaming Network și este licențiat de către Autoritatea de Jocuri din Malta. Licențele depind, de asemenea, de alte țări sau state în care își desfășoară activitatea compania.

Ce înseamnă asta pentru jucători? Unibet urmează cu seriozitate regulile și reglementările, așa cum sunt stipulate de o licență. Este nevoie de nemulțumirile și preocupările jucătorilor și încearcă să le rezolve, deoarece este în interesul profesional și legal al companiei să respecte o licență.

Unibet esports are acoperire globală

Reputația și popularitatea Unibet înseamnă că compania și-a extins site-urile de pariuri pe piața de pariuri online din SUA. Cu toate acestea, tipurile de pariuri și bonusuri depind de statul în care Unibet oferă esporturi și alte tipuri de jocuri.

Unibet a avut succes până acum în anumite state și este în creștere în popularitate. Compania are site-uri web obișnuite de pariuri, aplicații, depuneri eficiente și metode de retragere. Asta indiferent de locație.

Popularitatea Unibet

Cele mai populare sporturi pe care să pariezi includ fotbal, tenis, MMA, MLB și multe altele. Esports-ul câștigă treptat, dar nu este cel mai performant. Statutul mai nou al acestui tip de pariuri este încă în mare parte necunoscut de mulți dintre cei mai buni și există încă multe cunoștințe care trebuie împărtășite cu noii utilizatori.

Multe oportunități pentru eSports

Jucătorii au, de asemenea, o oportunitate fantastică de a face o depunere la Unibet și de a cunoaște selecția lor de sporturi. Unele dintre jocuri includ Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends și Starcraft 2. Jucătorii nu numai că pot să joace sau să parieze pe cele mai noi tendințe în domeniul jocurilor de noroc, dar primesc și un bonus de bun venit pentru înscrierea și depunerea la Unibet. .

Pariurile pentru sporturi sunt diferite de pariurile sportive și de cazinou. De exemplu, nu există un pariu first strike în aceste tipuri de pariuri. Aceasta înseamnă că este nevoie de o strategie diferită pentru a încerca să finanțați și să faceți bani.

Metode de plată de încredere pentru pariuri esport

Unibet folosește convențional Metode de plata pentru depuneri și retrageri. Acceptă VIsa, Mastercard, PayPal, PayNearMe, carduri preplătite și transferuri bancare. De asemenea, compania a decis să nu pătrundă în lumea criptomonedei, iar acest lucru poate descuraja unii clienți.

Este posibil să existe modificări la acest lucru cândva în viitor, dar nu există indicii în acest sens momentan (din 2021). Metodele de bază de plată de utilizare a cardurilor și portofelelor electronice acoperă în continuare majoritatea jucătorilor care doresc să participe la sporturi.

De ce să pariezi la Unibet?

Unibet a activat numeroase opțiuni de plată pentru utilizatorii de laptopuri și dispozitive mobile. Jucătorii pot face cu ușurință depuneri și retrageri urmând instrucțiunile în consecință. Metodele de plată trebuie să fie acceptate de Unibet și să fie trimise prin online banking și prin alte metode.

Jucătorul trebuie să aibă un cont fie din metode de plată care acceptă granițele internaționale. Alocați acest lucru înseamnă un site sigur și securizat pentru a depune bani și a juca fără prea multe bătăi de cap.

Odată ce jucătorul are un cont, atunci transferul de fonduri poate fi efectuat imediat către un cont individual Unibet. Jucătorii pot fi asistați și la casierie prin solicitarea unui transfer bancar online. Jucătorului i se va cere să introducă codul bancar și parola pentru a finaliza tranzacția. Ori de câte ori depunerile sunt aprobate, jucătorii vor primi e-mailuri de confirmare și numere de referință.

Deși Unibet a întârziat să accepte criptomoneda, are suficiente metode de plată pentru a-i face pe jucători să se întoarcă pentru o experiență ușoară și plăcută.

Avantaje și dezavantaje cu Unibet

Pro

  • Navigarea și designul site-urilor sunt atractive, curate și ușor de utilizat. Există o mulțime de jocuri, iar opțiunile de pariere sunt afișate clar în partea de sus a ecranului.
  • Esporturile sunt ușor de accesat cu doar câteva clicuri și există o selecție bună de titluri de sporturi și variante de pariuri. Unibet caută să actualizeze titlurile sau să adauge mai multe în catalog în mod regulat.
  • O gamă largă de opțiuni de pariere pentru sporturi includ câștigătorul rundei cu pistol, câștigătorul hărții, echipele, jucătorii cu cele mai multe câștiguri, scorurile exacte, pariurile parlay, spread-urile de puncte sau pariurile pe linia monetară. Alte pariuri includ primele ucideri, cele mai multe ucideri și multe altele.
  • Unibet este oferit în state precum New Jersey, Pennsylvania, Arizona și alte state. Sunt primele zile pentru Unibet în SUA, așa că vor continua să se extindă.
  • Serviciul pentru clienți este rapid și eficient. Unibet poate fi contactat prin chat live, telefon și e-mail. Asta înseamnă confort pentru toți jucătorii, indiferent de nevoile lor individuale.
  • Există o aplicație simplă care oferă multe dintre aceleași jocuri ca și jocurile pentru computer. Folosiți sporturile în aplicație și multe altele. Atenție la toate aceleași bonusuri și promoții.
  • Există un bonus atractiv de bun venit cu un depozit de 100% și alte promoții.

Contra

  • Fără criptomonedă ca metodă de plată
  • Retragerile pot dura până la 5 zile
  • Au existat rapoarte de service lent pentru clienți

Disponibil pe telefoane mobile și laptopuri

Unibet poate fi accesat pe dispozitivele mobile din aplicație sau pagina web, iar jucătorii au posibilitatea de a juca în orice moment al zilei și în diferite locații. Unibet este conceput simplu, iar navigarea este ușoară și eficientă atât pentru amatori, cât și pentru cei mai buni pe termen lung.

De asemenea, plătitorii trebuie să știe că o aplicație poate fi descărcată pentru diferite tipuri de jocuri. Aplicațiile sunt compatibile cu dispozitivele moderne Android și iOS. Pentru cei cu memorie mai mică a telefonului, este posibil să se bucure și de site-ul Unibet prin browser. Site-ul web nu necesită descărcare, iar o vizită este tot ceea ce este necesar pe un telefon personal.