Cea mai bună variantă de 10 ESportsuri în Statele Unite ale Americii 2022

Jocurile Esports au devenit deja mainstream în Statele Unite. SUA se află printre cele mai populare și mai profitabile regiuni din lume în materie de sporturi. Acest „statut” este inspirat de diverși factori, printre care cheie fiind faptul că majoritatea oamenilor au îmbrățișat jocurile competitive și streaming-ul ca o cale de carieră. Contează sporturile, inclusiv spectatorii și jocurile de noroc din Statele Unite, continuă să urce la noi culmi.

Pariurile pe sporturi seamănă mult mai mult cu pariurile pe evenimente sportive tradiționale. Jucătorii își presează în mod constant avantajul împotriva caselor de pariuri în încercarea de a-și crește bankrollul. Cu toate acestea, mediul de joc în sporturi este, fără îndoială, diferit de cel al sporturilor tradiționale.

Cea mai bună variantă de 10 ESportsuri în Statele Unite ale Americii 2022

Pentru un parior, cel mai important lucru este de obicei să găsească cele mai bune site-uri de pariuri online eSports. Multe site-uri de pariuri eSport de top oferă o modalitate sigură de a face o depunere și de a plasa pariuri. Examinarea celor mai bune site-uri de pariuri eSports din SUA poate fi confuză, în special pentru noii veniți. Pentru a-i ajuta pe pariori să treacă prin marea site-urilor de pariuri eSports din SUA, acest articol va evidenția câteva alegeri de top care răspund nevoilor pariorilor americani din eSports, în funcție de varietatea piețelor de pariuri și de calitatea cotelor oferite.

Section icon
Istoria pariurilor pe sporturi în Statele Unite

Istoria pariurilor pe sporturi în Statele Unite

Industria eSports din SUA este o industrie de miliarde de dolari. Pariurile Esports nu sunt ca orice altă tendință; este o industrie în creștere rapidă care este aici pentru a rămâne. O caracteristică remarcabilă a acestei industrii este că lucrurile se schimbă rapid, ceea ce face ca această industrie să fie interesantă și profitabilă în același timp.

Istoria eSports începe în anii 70, după lansarea a două videoclipuri populare, Asteroids și Invaders. Acesta a marcat începutul jocurilor Arcade în istoria eSports. La acea vreme, industria jocurilor de noroc era destul de dinamică.

Pe măsură ce consolele de jocuri au devenit mai accesibile în anii 80, petrecerile din rețeaua locală au devenit norma. Jocurile video multiplayer au urmat curând și apoi au devenit un succes în anii '90. Aceasta a dus la lansarea a două „titluri populare” la acea vreme, Quake și Counter-Strike.

Jucătorii video nu trebuiau să se adune în zonele desemnate pentru a juca jocuri multiplayer cu conectivitate la internet îmbunătățită în SUA. Acest lucru a atras mulți jucători și spectatori care s-au putut conecta într-un mod complet nou. Astfel, turneele au atras o audiență enormă, nu doar în Statele Unite, ci și în întreaga lume.

Pe măsură ce fondurile de premiere pentru turneele eSports s-au ridicat la noi culmi, fanii eSports nu au vrut să fie lăsați deoparte și în curând au început să parieze pe echipele lor favorite. Acest lucru, la rândul său, a dus la popularizarea pariurilor online eSports, unde pariorii puteau paria pe skin-uri sau pe bani reali.

Istoria pariurilor pe sporturi în Statele Unite
Esports în zilele noastre în SUA

Esports în zilele noastre în SUA

Astăzi, există unele reglementări restrictive privind pariurile sportive și eSports. Dar, din fericire, există încă unele zone gri care tind să fie mai îngăduitoare decât restrictive. Cu toate acestea, eSporturile sunt, fără îndoială, activitatea de distracție cu cea mai rapidă creștere din SUA, atrăgând aproape 300 de milioane de spectatori.

Statele Unite ale Americii sunt lider mondial în inovare, iar acest lucru se extinde și la pariurile eSports. Având în vedere că doar câteva state din SUA permit industria reglementată de pariuri sportive și chiar și câteva recunosc eSporturile, este un fapt cunoscut că casele de pariuri din SUA joacă în relație cu omologii lor de peste mări. În ciuda acestui fapt, pariurile eSports din Statele Unite se bucură de o mulțime de urmăritori.

Pe măsură ce eSporturile continuă să prospere în Statele Unite, preocuparea majoră este dacă industria eSporturilor din Statele Unite are un viitor semnificativ. Până în prezent, unele state au fost receptive față de pariurile eSports, în timp ce altele, inclusiv acolo unde pariurile sportive sunt permise, rămân sceptice cu privire la pariurile eSports.

Examinând peisajul actual al pariurilor eSports din SUA va dezvălui, fără îndoială, ce ar putea împiedica marketingul să-și atingă potențialul. În plus, un astfel de studiu ar putea, de asemenea, să arunce o lumină asupra a ceea ce ar putea rezerva viitorul.

Esports în zilele noastre în SUA
Viitorul pariurilor pe sporturi în SUA

Viitorul pariurilor pe sporturi în SUA

Industria eSports din SUA nu își atinge încă potențialul. Cu toate acestea, mai este puțină lumină la capătul tunelului. Inițial, publicul țintă părea să fie mai interesat de pariurile sportive, dar pandemia COVID-19 și alți factori i-au forțat pe pariori să ia în considerare pariurile eSports.

Creșterea fără precedent a industriei eSports oferă toate motivele pentru a rămâne pozitiv cu privire la ceea ce ne rezervă viitorul. Potențialul pentru pariurile eSports explică de ce cele mai bune case de pariuri din industrie s-au grăbit să profite de oportunitatea oferită de pariurile eSports.

Fără îndoială că pariurile online pe eSport vor fi cu siguranță mai accesibile pentru pariori. Aceasta înseamnă că va saluta și o anumită competiție între cele mai bune site-uri de pariuri eSports din SUA. Pariotorii de sporturi se pot aștepta astfel la mai multe oportunități la o scară mai largă. Fără îndoială, viitorul pariurilor eSports din SUA are un viitor strălucit!

Viitorul pariurilor pe sporturi în SUA
Sunt cazinourile legale în Statele Unite?

Sunt cazinourile legale în Statele Unite?

Jocuri de cazinou online a cunoscut un mare boom în ultimii ani. S-a remarcat că legile americane privind jocurile de noroc au influențat istoria jocurilor de noroc în multe feluri. Jocurile de noroc au rămas interzise în majoritatea statelor americane în ultimul deceniu, cu excepția Louisiana și Nevada. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat, majoritatea statelor legalizând jocurile online, inclusiv jocurile tradiționale de cazinou online, loteriile și pariurile sportive.

Jocurile de noroc sunt legale în SUA în conformitate cu legile federale. Cu toate acestea, legalitatea jocurilor de noroc sau a jocurilor de cazinou vine cu unele restricții, în mare parte aplicabile jocurilor de noroc interstatale și online. Este de remarcat faptul că jocurile de noroc în stil cazinou sunt mai puțin răspândite. După cum am menționat anterior, este doar în Nevada și Louisiana, unde jocurile de noroc în cazinou sunt legale în întreg statul. Cele mai multe, dacă nu toate, celelalte state care permit jocurile de noroc în stil cazinou restricționează activitățile de jocuri de noroc la anumite zone geografice.

Chiar dacă unele forme de jocuri de noroc sunt considerate legale în multe state, industria este foarte reglementată. De exemplu, jocurile de noroc online de cazinou sunt foarte probabil să fie ilegale în majoritatea jurisdicțiilor. Cu toate acestea, aplicarea este extrem de dificilă și laxă.

Sunt cazinourile legale în Statele Unite?
Legislația sportului în Statele Unite

Legislația sportului în Statele Unite

Se poate paria pe eSports în Statele Unite? Majoritatea pariorilor eSports ar dori, fără îndoială, să li se răspundă la această întrebare. Este posibil să pariezi pe eSports online, doar că jucătorii sunt obligați să facă niște due diligence. A spune că legile pariurilor din SUA sunt complicate ar fi un eufemism. De ce? Înțelegerea legalității pariurilor sportive online, inclusiv eSports, necesită o înțelegere aprofundată a legilor federale, de stat și locale.

State cu legislație în domeniul sporturilor

Începând cu 2021, doar patru state din SUA aveau legi specifice referitoare la pariurile eSports. Acestea includ New Jersey, Nevada, Tennessee și Virginia de Vest. Alte state au fost dornice să reglementeze pariurile eSports, ceea ce înseamnă că pariurile eSports sunt supuse unor reguli și reglementări, dar nu sunt complet legalizate. Exemple de state în care eSporturile sunt reglementate includ New York, Iowa, Illinois, Arkansas, Delaware, Michigan, Rhode Island, Montana, Oregon, New Mexico și Pennsylvania.

În prezent, celelalte state, în special cele care au legalizat pariurile sportive, nu și-au făcut cunoscută poziția când vine vorba de pariuri pe evenimentele eSports. Legislatorii din multe state sunt de așteptat să își îndrepte atenția asupra evenimentelor eSports și asupra modului în care acestea vor fi clasificate.

Indiferent de starea în care locuiește un jucător, trebuie să acorde atenție legile statului lor privind eSporturile înainte de a începe să parieze.

Legislația sportului în Statele Unite
Acte de pariuri în Statele Unite

Acte de pariuri în Statele Unite

Pariurile sunt foarte reglementate în Statele Unite. Această industrie este supusă atât reglementărilor statale, cât și federale. Aceste legi se referă la domenii în care pariurile sunt permise, tipurile de jocuri de noroc, cine poate juca și cele mai bune practici. Acestea fiind spuse, iată câteva acte importante de pariuri din Statele Unite:

Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet din 2006

Acest act interzice instituțiilor financiare să proceseze plățile de la persoane care participă la activități ilegale de jocuri de noroc pe internet. În lumina acestui fapt, persoanele care se angajează în jocuri de noroc sunt obligate să prezinte dovezi ale capacității lor juridice de a face acest lucru.

Legea indiană de reglementare a jocurilor de noroc

Acest act acordă triburilor indiene reglementate la nivel federal mandatul de a reglementa activitățile de jocuri de noroc în Țările lor. Această lege a fost adoptată în încercarea de a promova suveranitatea tribală.

Legea privind protecția sportului profesionist și amator (PASPA)

Această lege federală din 1992, cunoscută și sub numele de Actul Bradley, a fost concepută pentru a interzice pariurile sportive în toate statele SUA și pentru a împiedica statele individuale să reglementeze activitățile de jocuri de noroc. Această lege a fost contestată de New Jersey, care în cele din urmă a văzut-o răsturnată, susținând astfel legalitatea pariurilor sportive în New Jersey.

Legea afacerilor ilegale pentru jocuri de noroc

Acest act a fost adoptat în mod special pentru a aborda jocurile de noroc sindicalizate. În temeiul acestui act, persoanele găsite vinovate de conducere, finanțare, administrare sau exploatare de afaceri ilegale de jocuri de noroc sunt pasibile de amendă sau închisoare.

Acte de pariuri în Statele Unite
Jocurile preferate ale jucătorilor din Statele Unite

Jocurile preferate ale jucătorilor din Statele Unite

Așa cum NFL a fost întotdeauna înaintea curbei în industria pariurilor sportive, anumite titluri eSports sunt foarte populare în Statele Unite. Pe măsură ce industria eSports crește, jucătorii vor trebui să se confrunte cu mii de opțiuni. În timp ce titlurile mai noi au întotdeauna șansa de a ajunge în top, iată câteva dintre ele cele mai populare titluri printre pariorii eSports din SUA.

League of Legends (LoL)

Laugh out Loud este unul dintre cele mai admirate eSporturi la nivel global, nu doar în Statele Unite. Acest joc este, fără îndoială, un fenomen în SUA, în mare parte datorită disponibilității sale ca joc free-to-play și faptului că are cel mai profitabil premiu în bani.

CS:GO

Cunoscut și sub numele de Counter-Strike: ofensiva globală, CS:GO se bucură de o popularitate masivă în SUA. Acest joc este incredibil de ușor de urmărit și de urmărit, chiar și pentru cineva care nu are experiență anterioară în eSports, ceea ce explică de ce acest joc este sinonim cu creșteri de popularitate la doi ani.

DOTA 2

DOTA 2 prezintă asemănări apropiate cu LoL. Aceste două titluri eSports sunt inspirate din același joc, Defense of the Ancients. Cu toate acestea, pasionații de jocuri cred de obicei că DOTA 2 este cea mai flexibilă și complexă variantă dintre cele două. Principalul motiv pentru care DOTA nu este la fel de popular ca Lol este plafonul său relativ ridicat de abilități.

Jocurile preferate ale jucătorilor din Statele Unite
Metode de plată în Statele Unite

Metode de plată în Statele Unite

O mare parte din accentul pus pe reglementarea pariurilor sportive în Statele Unite a fost inspirat de spălarea banilor și crimele organizate, în special de modul în care banii au fost procesați. Aceasta înseamnă că pariorii din SUA ar trebui să fie extrem de precauți atunci când aleg o metodă de plată. A metoda buna de plata ar trebui să fie sigure, sigure și credibile. Acestea fiind spuse, iată câteva categorii populare de metode de plată recomandate pariorilor din SUA.

Carduri de credit și debit

Cardurile de debit și de credit sunt printre cele mai utilizate metode de plată pentru jucătorii de cazinou din Statele Unite. Unul dintre motivele principale pentru care cardurile de credit/debit au un atractiv global este accesibilitatea lor; practic oricine le poate accesa și utiliza. Unele dintre marile nume din peisajul jocurilor din SUA includ Visa, MasterCard și American Express.

Portofele electronice

Portofelele electronice sunt acum mainstream în industria jocurilor online din SUA. Acestea ar putea fi cele mai utilizate metode de plată la cazinourile online astăzi pentru ușurința lor de utilizare, procesarea rapidă a tranzacțiilor și securitatea online. În timp ce PayPal este popular în SUA, Skrill și Neteller ajung rapid din urmă în ceea ce privește popularitatea.

Numărul de opțiuni de plată disponibile pentru jucătorii de noroc online continuă să crească pe zi ce trece. În special, cardurile preplătite, voucherele, criptomonedele câștigă rapid acceptare în industrie din două motive: siguranță și anonimat.

Metode de plată în Statele Unite
Întrebări frecvente despre pariuri în SUA

Întrebări frecvente despre pariuri în SUA

Sunt pariurile eSport legale legale în SUA?

Legalitatea pariurilor eSports în SUA este o chestiune complexă. În timp ce nenumărate case de pariuri acoperă piețele de pariuri eSport, încă nu a primit o poziție definitivă din punct de vedere legal. Acum este de fiecare stat să își dezvolte poziția față de activitate.

Sunt pariurile eSport diferite de pariurile sportive tradiționale?

Atât eSporturile, cât și pariurile sportive au multe asemănări, inclusiv sistemele de pariuri și procesul de pariere. Diferența remarcabilă dintre aceste două piețe de pariuri este că minorii participă la evenimentele eSports. Acest lucru pune la îndoială legalitatea pariurilor eSports în majoritatea statelor.

Pot pariorii din SUA eSports să parieze la evenimente internaționale?

Da. Pariorii eSports din SUA pot oricând să parieze pe evenimente internaționale eSports. Este demn de remarcat faptul că majoritatea evenimentelor majore de eSport, inclusiv LoL și CS:GO, sunt în principal internaționale. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să poată plasa pariuri la majoritatea turneelor eSports.

Există o restricție de vârstă pentru pariuri în SUA?

Practic, pariorii au atins vârsta majoratului (cel puțin 18 sau 21 de ani sau mai mult, în funcție de stat) pentru a plasa pariuri pe un site cu bani reali din SUA.

Întrebări frecvente despre pariuri în SUA