Retrageri instantanee

O casă de pariuri cu retragere instantanee este cea care va permite jucătorilor să-și retragă câștigurile și să plătească în termen de 24 de ore. Timpul necesar depinde în mare măsură de site-ul de pariuri de cazinou sau esports utilizat și de țara în care își are sediul jucătorul. În prezent, există doar câteva site-uri de pariuri online eSport care vor permite retrageri instantanee în SUA și Australia.

Pentru a găsi site-ul potrivit de retragere instantanee, este recomandat ca utilizatorii să-și ia timp pentru a-și diligența. Citirea recenziilor utilizatorilor vă va oferi o idee clară despre cât de repede plătește fiecare site. Nu este întotdeauna posibil să spunem eficiența procesului de retragere pur și simplu din intervalele de timp furnizate de site.

Unii vor promite retragerea instantanee în 24 de ore, dar ar putea dura mai mult decât atât. Unii ar putea spune 72 de ore, dar ar putea fi instantaneu. Este, de asemenea, afectat de tipul de metodă de transfer pe care îl folosește jucătorul. Uneori, singura modalitate de a ști cu adevărat este să-l testezi.

Pariurile online pe sporturi au devenit extrem de populare și de aceea este atât de important ca jucătorii să se asigure că folosesc site-ul potrivit – unul care le va procesa tranzacțiile rapid și eficient.

Section icon
Cele mai bune site-uri de pariuri eSport cu retragere instantanee 2021

Cele mai bune site-uri de pariuri eSport cu retragere instantanee 2021

Retragerea instantanee este disponibilă de pe o serie de site-uri de pariuri sportive de top.

 • 1xBetCea mai rapidă metodă de retragere a lui este Bitcoin, unde tranzacțiile pot fi finalizate în 15 minute.

 • Betfair este un site de top cu o opțiune Fast Funds unde banii pot fi trimiși într-un cont bancar în câteva secunde. Acest lucru funcționează pentru clienții care au un card de debit Visa sau un card preplătit.

 • Paddy Power a oferit retrageri instantanee din 2019. Din nou, este pentru clienții care folosesc un card Visa Debit sau preplătit.

 • Ladbrokes oferă opțiunea Fast Funds pentru utilizatorii Visa Debit, dar nu folosește cuvântul „instant”. Procesul va funcționa în continuare în câteva ore.

 • Coral oferă retrageri rapide de fonduri cu o sumă maximă de 2000 GBP și afirmă că fondurile ar trebui primite în termen de patru ore.

 • William Hill are un sistem de viză directă pentru o perioadă de retragere de patru ore.

 • BetwayOpțiunea rapidă a lui este o retragere într-un portofel web, unde poate dura până la 24 de ore să apară în cont.

 • Bet365 are optiunea de debit viza instant cu o suma maxima mult mai mare decat pentru alte metode.

 • Rivarly este un site unde cea mai rapidă opțiune este un portofel electronic precum Skrill și durează până la 24 de ore.

 • 22 pariu oferă, de asemenea, opțiuni rapide de portofel electronic pentru o retragere în 24 de ore.

Cele mai bune site-uri de pariuri eSport cu retragere instantanee 2021
De ce unele case de pariuri durează atât de mult să plătească?

De ce unele case de pariuri durează atât de mult să plătească?

Unele site-uri de pariuri eSports nu vor avea pe cineva care să se ocupe de retrageri nonstop, iar dacă nu o fac, atunci acesta ar trebui să fie un steag roșu pentru client, la urma urmei, ei sunt bucuroși să ia bani non-stop. Ar trebui să fie în măsură să proceseze cererile de retragere instantaneu.

În unele cazuri, este posibil ca clientul să nu fi trecut prin procesul de verificare corect și, dacă acești pași sunt încă în curs, site-ul ar putea dori să obțină mai multe informații înainte de a procesa cererea de retragere. Exemplele de act de identitate de care ar putea avea nevoie includ pașaport, permis de conducere și dovada adresei. Este o idee bună să vă asigurați că acești pași sunt finalizați cât mai devreme posibil, astfel încât să nu existe timp de așteptare când este necesară o retragere.

De asemenea, clientul ar trebui să fie foarte atent la orice site care durează mai mult de o zi pentru a procesa o cerere de retragere. Unii dintre ei întârzie plățile pentru a încerca să încurajeze jucătorii să continue să parieze cu câștigurile în loc să le transfere într-un cont extern. Nu există niciun motiv întemeiat pentru ca orice site să dureze mai mult de o zi pentru a plăti, așa că, odată ce un jucător întâlnește un site care o face, ar trebui să golească contul și să găsească un alt site.

De ce unele case de pariuri durează atât de mult să plătească?
Puteți retrage orice sumă de bani de pe un site de pariuri?

Puteți retrage orice sumă de bani de pe un site de pariuri?

Există unele site-uri care pot pune o limită a sumei pe care utilizatorul o poate retrage la un moment dat. Este o idee bună să verificați acest lucru în avans înainte de a începe să utilizați site-ul. De exemplu, dacă există o limită de retragere de 50 de lire sterline, dar utilizatorul are 100 de lire sterline, atunci înseamnă retrageri multiple pentru a putea ajunge la proprii bani.

A se asigura că au cele mai rapide metode de retragere este o idee bună pentru oricine folosește un site de pariuri eSports. Există două elemente în viteza unei retrageri. Primul este timpul necesar site-ului pentru a procesa cererea. Al doilea este timpul necesar metodei de retragere alese pentru a procesa cererea la finalul acestora.

Un eWallet este considerat a fi una dintre cele mai rapide opțiuni, iar PayPal se încadrează în această categorie, dar este disponibil cu adevărat doar în Marea Britanie și Europa. În prezent, nu există un sistem eWallet în SUA. Următorul cel mai rapid sistem este eTransfer. Aceasta este o legătură între comerciant și contul bancar al utilizatorului. Depunerile și retragerile sunt rapide, iar detaliile reale ale contului bancar nu sunt niciodată dezvăluite comerciantului.

Puteți retrage orice sumă de bani de pe un site de pariuri?
Avantajele și dezavantajele caselor de pariuri cu plată în 24 de ore

Avantajele și dezavantajele caselor de pariuri cu plată în 24 de ore

Există câteva avantaje și dezavantaje ale utilizării site-urilor de pariuri esport cu retragere instantanee. În plus:

 • O plată rapidă în 24 de ore înseamnă că utilizatorul va putea avea acces la banii proprii mult mai rapid. Acest lucru le va oferi apoi mai multe opțiuni pentru a juca în continuare pe acel site sau pe alt site.

 • Arată că site-ul de pariuri online pentru esporturi se concentrează puternic pe serviciul clienți, mai degrabă decât să încerce să păstreze banii clienților lor cât mai mult timp posibil.

 • Cu atât de multe metode de a retrage bani de pe site-urile de pariuri esport, cu siguranță va exista o metodă rapidă care se va potrivi aproape fiecărui client, așa că nimeni nu ar trebui să aștepte mai mult de 24 de ore pentru banii lor.

 • Tranzacțiile rapide înseamnă că banii petrec mai puțin timp pe site și sunt mai puține tentațiile de a plasa pariuri spontane.

Pe de altă parte, nu există aproape deloc dezavantaje pentru un site de retragere de 24 de ore, deși utilizatorii ar putea dori să ia în considerare că poate să nu fie cel mai important lucru la serviciul lor. Unii utilizatori ar putea prefera să aibă un serviciu clienți de bună calitate sau o gamă largă de sporturi pe care să parieze.

Avantajele și dezavantajele caselor de pariuri cu plată în 24 de ore