Plăți rapide

Odată ce un jucător a câștigat un pariu și a văzut că aceste câștiguri apar în soldul contului său de pe site-ul de pariuri, este firesc să dorești să obții acces la acele fonduri cât mai repede posibil. Timpul necesar pentru ca retragerile să fie procesate de site-urile de pariuri cu plată rapidă variază semnificativ în industria de pariuri, unele site-uri fiind mai rapide decât altele.

Ce este un site de pariuri cu plată rapidă?

Ce este un site de pariuri cu plată rapidă?

Un site de pariuri cu plată rapidă eSport permite jucătorilor să-și retragă fondurile rapid, timpii de procesare fiind acum de până la 30 de minute pentru unele platforme. Mulți factori pot influența timpul necesar pentru ca o cerere de retragere să fie procesată, procesatorul de plăți care a fost ales jucând, de asemenea, un rol în timpul necesar pentru ca fondurile să fie disponibile unui jucător ca numerar cheltuibil.

Opțiuni diferite de retragere sunt de obicei disponibile pe site-urile de pariuri, VISA și Mastercard fiind populare și PayPal și chiar un transfer direct în contul bancar al unui jucător. Un site de pariuri cu plată rapidă va procesa cererea unui jucător de a retrage fonduri cât mai repede posibil, evitând, în general, să dureze mai mult de câteva ore, presupunând că nu sunt ridicate probleme.

Odată ce compania de pariuri a procesat cererea și emite fondurile pentru retragere, revine apoi furnizorului de plăți pe care l-a ales jucătorul să finalizeze procesul.

Ce este un site de pariuri cu plată rapidă?
Cele mai rapide site-uri de pariuri eSport plătite în 2021

Cele mai rapide site-uri de pariuri eSport plătite în 2021

După cum am stabilit mai sus, site-urile de pariuri online eSports pot varia în mod semnificativ în ceea ce privește timpul necesar procesării cererilor de retragere și trimiterii banilor către clienți. Iată primele 10 site-uri de pariuri online care plătesc cel mai rapid în 2021.

BetVictor

Acest site de pariuri online oferă opțiunea de retragere rapidă VISA Direct și procesează cererile de retragere în 30 de minute. VISA Direct oferă livrare de fonduri în timp real folosind detaliile cardului jucătorului.

PariMatch

Ca și în cazul BetVictor, PariMatch oferă opțiunea de retragere VISA Direct și încearcă să proceseze cererile de retragere în 30 de minute.

Bet365

Acest site de pariuri online cu plată rapidă utilizează retrageri rapide prin Neteller și are alți furnizori de plăți la dispoziția jucătorilor. Bet365 procesează cererile de retragere pentru câștigurile clienților în termen de 12 ore, presupunând că nu apar probleme, ceea ce ar putea cauza întârzieri.

SBK

Site-ul de pariuri SBK face lista noastră, deoarece au unele dintre cele mai rapide retrageri Trustly disponibile. Timpul de procesare a cererilor de retragere este de 1-2 zile.

Betway

Retragerile rapide sunt din nou disponibile prin VISA Direct cu Betway, iar cererile de retragere sunt, în general, procesate în 12 ore.

William Hill

Acest popular site de pariuri, cu magazine fizice, poate oferi unele dintre cele mai rapide retrageri de carduri de debit disponibile în prezent. William Hill procesează cererile de retragere în termen de 1-3 zile.

Betfair

Dacă un jucător caută retrageri rapide PayPal, atunci Betfair oferă printre cele mai rapide. Solicitările de retragere sunt procesate în 4-24 de ore.

888Sport

Acest site de pariuri, care oferă și un cazinou online, oferă unele dintre cele mai rapide retrageri MuchBetter disponibile - oferind jucătorilor acces rapid la câștigurile lor. După ce o solicitare de retragere este aprobată, plata este de obicei procesată în 2-3 zile.

BoyleSports

Unele dintre cele mai rapide timpi de procesare Skrill sunt furnizate de BoyleSports, cu cererile de retragere de la jucători procesate de obicei în 24 de ore.

SportingBet

Dacă clientul caută o retragere a cecului, SportingBet oferă cele mai rapide timpi disponibile. După ce o cerere de retragere a fost verificată și aprobată, cecurile vor fi postate în termen de două zile, gata pentru ca un jucător să poată depune în banca lor.

Cele mai rapide site-uri de pariuri eSport plătite în 2021
Cum să obțineți cea mai rapidă plată pe un site de pariuri online eSport

Cum să obțineți cea mai rapidă plată pe un site de pariuri online eSport

Dacă un jucător caută cele mai rapide plăți posibile ale câștigurilor de pe site-urile de pariuri online din eSports, atunci se pot face numeroase lucruri. Cel mai important, potențialii clienți ar trebui să cerceteze diferitele site-uri de pariuri disponibile și să afle ce timpi de procesare oferă. Recenziile de la alți jucători pot ajuta aici, cu recenzii care confirmă dacă un site de pariuri online cu plată rapidă îndeplinește în mod regulat timpii de retragere declarati și detaliază orice probleme întâmpinate anterior de jucători.

De asemenea, este necesar să verificați ce metode de plată oferă un site de pariuri, unele fiind nepotrivite pentru un jucător și timpul necesar pentru ca fondurile să fie disponibile diferă între toate. Atunci când un site de pariuri și un furnizor de plăți este ales și un jucător dorește să-și retragă câștigurile - asigurarea faptului că toate regulile de securitate și identificare au fost îndeplinite va contribui la asigurarea unei experiențe rapide cu probleme minime.

Cum să obțineți cea mai rapidă plată pe un site de pariuri online eSport
De ce unele tranzacții durează atât de mult sau sunt blocate?

De ce unele tranzacții durează atât de mult sau sunt blocate?

Ocazional, un jucător va constata că cererea sa de retragere la pariuri eSport online durează mai mult decât de obicei pentru a fi procesată sau că a fost blocată complet. Motivele pentru aceasta pot varia, toate cazurile fiind diferite.

Cu toate acestea, bunul simț este că jucătorul nu a trecut suficient prin procesul de identificare - mai ales atunci când o cerere de retragere este blocată. Legile aplicate de guverne și regulile consacrate de organismele de reglementare impun ca site-urile web de pariuri să verifice identitatea jucătorilor înainte ca orice câștig să poată fi retras. Reglementările de securitate, cum ar fi legile împotriva spălării banilor și antifraudă, sunt de asemenea aplicate.

Dacă un site de pariuri nu poate verifica identitatea unui client sau este suspectată fraudă, atunci plata va fi blocată până când aceste probleme vor fi rezolvate. În cazul în care o plată este blocată sau întârziată în așteptarea verificărilor suplimentare, atunci site-ul de pariuri va informa clientul și va evidenția orice pași care trebuie urmați pentru a finaliza retragerea.

Pentru a preveni acest lucru, jucătorii ar trebui să se asigure că au parcurs toți pașii de verificare solicitați în timpul unei cereri de retragere - cum ar fi furnizarea de copii ale documentelor de identificare adecvate și de dovadă a adresei. În cazul rar în care un jucător simte că retragerea sa a fost blocată sau reținută pe nedrept, se pot face plângeri către site-ul de pariuri. Ele pot fi, de asemenea, transferate la adjudecatori independenți.

De ce unele tranzacții durează atât de mult sau sunt blocate?
Cele mai rapide metode de plată pentru retragere

Cele mai rapide metode de plată pentru retragere

O gamă largă de metode de plată pentru retragere este disponibilă în industria pariurilor online, cele mai populare atragând mii de clienți fideli. Timpul necesar acestor furnizori de plăți pentru a pune fondurile disponibile pariorilor variază considerabil, cei mai rapidi având fonduri în contul unui jucător în câteva minute. Furnizorii de plăți, cum ar fi PayPal și Skrill, pot oferi retrageri pe multe site-uri de pariuri și beneficiază de încredere atât de clienți, cât și de companii.

Acestea oferă timpi rapidi de procesare a plăților și sunt de încredere pentru nivelurile ridicate de securitate și politicile solide de protejare a clienților. Retragerile pot fi efectuate rapid și folosind VISA și Mastercard, care sunt acceptate în mii de locații din întreaga lume, iar majoritatea jucătorilor le vor folosi deja prin cardurile lor de debit și de credit.

Unele site-uri de pariuri au magazine fizice disponibile de unde câștigurile pot fi colectate în numerar, care este o modalitate rapidă și sigură de a colecta câștigurile retrase.

Cele mai rapide metode de plată pentru retragere