Recenzie casă de pariuri Pixel.bet - Jocuri

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Cele mai populare eSports

Nu numai că Counter-Strike: Global Offensive este unul dintre cele mai emblematice împușcături la persoana întâi din lume, dar este și cea mai populară acțiune de pariuri eSports la PixelBet. Veți descoperi diverse meciuri jucabile pentru toate jocurile, inclusiv turnee semnificative precum CS: GO Campionatul Major si Seria Blast Premier.

În comparație cu media din industrie, piețele de pariuri sunt considerate a fi moderate și competitive. Pe lângă situația convențională a pariului pe câștigătorul meciului, vor exista între cinci și douăzeci de piețe alternative de pariere disponibile, în funcție de eveniment și meci.

Pixel.Bet acoperă tot ce are nevoie un parior ocazional sau frecvent în ceea ce privește activitatea CS: GO, chiar dacă evident că nu este locul unde să caute pariuri de nișă.

Pariuri live

Un buton vă duce la posibilitățile de pariuri live chiar de pe pagina principală, făcând din acesta un site grozav pentru pariuri pe sporturi. Aici, puteți lua un fluturaș cu rezultatele meciurilor aflate în prezent. Pariurile live necesită o analiză amănunțită a informațiilor disponibile pe site. Statisticile oferă informații cum ar fi rezultatele jocurilor recente și procentul de victorii obținute de fiecare echipă. Pentru a merge mai departe, investigați echipele pe site-uri web alternative.

PixelBet oferă piețe extinse pentru pariuri e-sport, câștigătorul meciului fiind din nou alegerea principală. Nu există încă nici un pariu „remiză” inclus în acest pariu. Puteți, de asemenea, să faceți un pariu în două direcții sau în trei direcții pe care echipă va avea cele mai multe ucideri într-un joc competitiv al Dota 2. Casa de pariuri trebuie să vă ramburseze banii dacă ați plasat un pariu în două direcții și jocul se termină la egalitate. .

PixelBet zona de pariuri live are o varietate de piețe de pariere, inclusiv una în care echipa va aduna cele mai multe barăci. Va fi disponibilă și o piață pentru pariuri dacă scorurile finale vor fi corecte sau nu și va evolua pe măsură ce echipele marchează goluri.

Este important de reținut că pariurile sunt adesea suspendate în timp ce jocurile progresează. Acest lucru se datorează faptului că schimbările semnificative în joc impun casei de pariuri să recalculeze cotele. Acesta este motivul pentru care este important să vă verificați din nou pariurile cât mai curând posibil.

De asemenea, PixelBet oferă streaming live Twitch de evenimente e-sport, pentru ca clienții săi să se bucure în timp ce pariază pe acțiune. Este de remarcat faptul că opțiunea de streaming live a casei de pariuri sportive poate fi utilizată chiar înainte ca un jucător să înregistreze un cont. Când serviciul de streaming live este online, spectatorii pot alege dintre mai mulți comentatori; acești comentatori trebuie să cunoască fluent o limbă pe care spectatorii o pot înțelege.

League of Legends

A fost lansat pentru prima dată în octombrie 2009, dar de atunci, popularitatea League of Legends (LoL), cunoscută adesea sub numele de Liga, a crescut vertiginos. PixelBet oferă, de asemenea, o mare varietate de piețe League of Legends și o selecție generoasă de premii.

Spectatorii de toate liniile consideră League of Legends (LoL) captivant datorită vitezei rapide a jocului și a accentului pus pe munca în echipă într-un cadru RTS.

Puteți paria pe multe jocuri, mai ales în rundele dinaintea Lumii. În fiecare an, cei mai mari jucători și echipe din League of Legends din întreaga lume concurează la Campionatul Mondial pentru a determina cine vor fi încoronați campioni ai întregului joc.

Valorant

Impuscatul la persoana intai VALORANT, dezvoltat de Riot Games, este iubitul actual al scenei jocurilor competitive. Există ecouri ale Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch și League of Legends în amestecul inovator al jocului de împușcături tactice și personaje unice.

Jucătorii ambelor jocuri au îmbrățișat VALORANT cu brațele deschise. Vârful de vizionări Twitch pentru joc a fost de peste 1,7 milioane și milioane de jucători încă se conectează în fiecare săptămână pentru a avansa la nivelurile VALORANT. Atenția acestui public masiv s-a îndreptat către afacerea de esports VALORANT în creștere rapidă și pariurile Valorant.

Pariurile ar trebui plasate pe turneele importante VALORANT, inclusiv Turneul Campionilor, Game Changers, Red Bull Campus Clutch și Conquerors Championship.

FIFA

Unul dintre cele mai interesante și mai interesante Esports de urmărit este FIFA. Privind profesioniștii concurând FIFA, deoarece își controlează fără efort jucătorii și marchează goluri incredibile, este palpitant.

Este un esport grozav pentru că cei mai buni jucători și echipe concurează într-un cadru care pare foarte autentic. Se întâmplă multe, așa că este interesant atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Din cauza creșterii fulgerătoare a FIFA Esports, anul 2022 va avea loc trei turnee majore de FIFA: FIFAe Club Series 2022, FIFAe Nations Series 2022 și FIFAe World Cup 2022.

DotA 2

Dota 2 este un joc de strategie în timp real care necesită un nivel înalt de previziune strategică, perspective individuale unice și efort de colaborare.

Marea majoritate a caselor de pariuri de sporturi pariază pe meciurile DotA 2. Pariurile directe pe meciurile entităților și pe campionii de turnee, cum ar fi The Invitational, sunt un exemplu dintre numeroasele mize oferite pentru aceste concursuri unice.

O mare varietate de opțiuni sunt disponibile pentru cei interesați de pariuri live pe Dota 2. Pariurile în joc sunt mai interesante decât pariurile înainte de meci, deoarece poți să ții pasul cu acțiunea pe măsură ce se desfășoară și să-ți adaptezi strategia de pariere la rezultatele meciurilor individuale. , care este deosebit de relevant în Dota.

Chemarea la datorie

Chemarea la datorie este un brand cunoscut. Continuă să meargă după primul loc, în ciuda sosirii de noi rivali formidabili. Scalele competiționale și ale evenimentelor din scena esport-urilor Call of Duty sunt la cote maxime. Prin urmare, jocurile de noroc pe jocurile Call of Duty sunt în creștere semnificativă.

Call of Duty League (CDL) a revitalizat industria esporturilor, care a existat de ceva vreme, dar a fost în mare parte ignorată până de curând.

Există șanse mari ca Call of Duty League să ia cu asalt industria esporturilor atunci când se lansează în sfârșit. Pe lângă faptul că are un succes extrem, angajează fiecare jucător de top al Call of Duty și îi tratează pe membrii echipei ca pe niște parteneri deplini.

Total score9.1
Argumente pro

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2018
BonusuriBonusuri (1)
Bonus de bun venit
E-sportyE-sporty (8)
LicențeLicențe (1)
Swedish Gambling Authority
LimbiLimbi (2)
engleză
suedeză
Metode de depunereMetode de depunere (1)
Tipuri de suportTipuri de suport (2)
Chat live
E-mail suport
ValuteValute (2)
Euro
coroane suedeze
ȚăriȚări (6)
Brazilia
Franța
Japonia
Malta
Norvegia
Suedia