Recenzie casă de pariuri Pixel.bet

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Pixel.bet

PixelBet este una dintre casele de pariuri specializate în pariuri esport, iar cea mai mare parte a atenției sale este îndreptată către piața europeană. PixelBet este un potențial operator care merită verificat dacă sunteți interesat să încercați un serviciu specializat de esports în viitor.

În evaluările noastre despre PixelBet, vom acoperi faptele fundamentale referitoare la casa de pariuri. Tot ce trebuie să știți, de la numeroasele metode pe care le puteți contacta cu serviciul pentru clienți până la numeroasele oferte bonus disponibile acum, este inclus în acest articol unic pentru confortul dvs. Pe lângă serviciul de cazinou lansat recent pe care îl oferă PixelBet, vom examina în detaliu piețele extinse de sporturi ale casei de pariuri.

De ce să joci la PixelBet?

PixelBet, unul dintre cei mai recenti operatori de eSportsbook online, a avut timp să studieze afacerea pariurilor sportive și să vadă o oportunitate în sectorul eSports. Acesta este motivul pentru care casa de pariuri oferă un cazinou și o zonă de sporturi pentru a vă oferi altceva de încercat.

Site-ul PixelBet oferă un design violet și link-uri către platforme de e-sport și cazinouri. Pagina de e-sports are acces rapid la categorii populare de jocuri video competitive, inclusiv Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Call of Duty, FIFA și Dota 2.

Chiar dacă există doar de puțin timp, PixelBet oferă cote competitive. Rareori cotele scad sub 93%, dar acest interval este disponibil. Devotamentul PixelBet de a fi un site de pariuri de top se arată în faptul că prețurile sale sunt de obicei mai mici decât cele ale caselor de pariuri consacrate.

Total score9.1

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2018
BonusuriBonusuri (1)
Bonus de bun venit
E-sportyE-sporty (8)
LicențeLicențe (1)
Swedish Gambling Authority
LimbiLimbi (2)
engleză
suedeză
Metode de depunereMetode de depunere (1)
ȚăriȚări (6)
Brazilia
Franța
Japonia
Malta
Norvegia
Suedia