Recenzie casă de pariuri Pixel.bet

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
Trustly

Despre Pixel.bet

Pixel.bet este unul dintre ESports , a fost fondat în 2018 . Pixel.bet se află în prezent la 9.1 locul din 10 conform evaluării noastre Esportbetting.ro . Evaluăm site-urile de pariuri esport pe baza recenziilor jucătorilor săi, experienței de pariere, selecție de jocuri, bonusuri și multe altele.

Esporturi oferite la Pixel.bet

La Pixel.bet puteți găsi toate jocurile populare pe care să pariați: Dota 2, Overwatch, Valorant, StarCraft 2, Hearthstone . Când vizitați Esportbetting.ro , cu siguranță doriți să aruncați o privire la bonusurile lor restante de Bonus de bun venit 100%. ESports .

Metode de depunere acceptate la Pixel.bet

Din fericire, puteți juca din multe țări diferite, de exemplu din . Pixel.bet are, de asemenea, diferite metode de plată de oferit. Ori de câte ori vine vorba de depuneri și retrageri, la Pixel.bet sunteți binevenit să alegeți dintre Trustly și multe altele.

De ce să joci la Pixel.bet ?

Noi, la ESports , clasificăm site-urile de pariuri pe sporturi pentru a vă ușura alegerea. Esportbetting.ro poate fi cel mai bun prieten al tău când vine vorba de pariuri. Pixel.bet a fost evaluat ca 9.1 pe lista noastră, care se remarcă prin securitatea, lista de sporturi și experiența generală la pariuri.

Pixel.bet îi pasă cu adevărat de nevoile jucătorilor lor. Sunt foarte generoși cu selecția de jocuri, bonusurile și metodele de depunere: Trustly .

Dacă aveți întrebări despre jocul responsabil sau aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să vizitați site-urile web de mai jos pentru mai multe informații.

Total score9.1

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2018
BonusuriBonusuri (1)
Bonus de bun venit
E-sportyE-sporty (8)
LimbiLimbi (2)
engleză
suedeză
Metode de depunereMetode de depunere (1)
ȚăriȚări (6)
Brazilia
Franța
Japonia
Malta
Norvegia
Suedia