Recenzie casă de pariuri MozzartBet

MozzartBetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bonus100% până la 2023 lei + 200 rotiri gratuite
Pariuri sportive și sporturi
Asistență disponibilă 24/7
Pariuri mobile disponibile
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

De încredere
Verificat
Securizat
Pariuri sportive și sporturi
Asistență disponibilă 24/7
Pariuri mobile disponibile
MozzartBet
100% până la 2023 lei + 200 rotiri gratuite
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNeteller
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Bonusuri

Bonusuri

Am observat o tendință în care site-urile de jocuri de noroc online oferă avantaje suplimentare în promoții în acest sezon festiv, iar MozzartBet este unul dintre ele. Deși pariorii în sporturi nu se vor bucura de bonusuri exclusive pentru esporturi, și ei pot participa la festivități și își pot spori câștigurile cu alte funcții bonus interesante. Bonusurile și promoțiile includ:

 • Bonus de luni fericită Acordă pariori fideli înregistrați pe baza unui algoritm automat care ține cont de raportul săptămânal pierdere/câștig, mize săptămânale și numărul de accesări ale jucătorului pe site.
 • Bonus la depunere de până la 1750 RON Se acordă pariorilor care depun minim 50 de lei pentru prima, a doua și a treia oară. Pentru prima depunere, pariorii pot câștiga până la maximum 250 RON; a doua oară, suma bonusului ajunge la 500 de lei, în timp ce a treia depunere poate câștiga maxim 1000 de lei în bonusuri.
 • Pariu gratuit bonus fără depunere Un pachet bonus de până la 25 RON pentru plasarea pariurilor înainte de meci.

Alte promoții interesante includ:

 • Domnișoară și câștigă
 • Premiul Happy Hour Mozzart
 • Premiul Mozzart
 • Mozzart + Premiu
 • Premiul Happy Hour Mozzart+
+2
+0
Închide
Jocuri

Jocuri

MozzartBet este un furnizor de sport de top, oferind o selecție cuprinzătoare de jocuri de esports populare pe care să pariezi. Toate jocurile tale preferate, inclusiv E-sporty, CS:GO, Overwatch , sunt disponibile pe platforma lor. Cu o interfață ușor de utilizat și angajamentul de a oferi o experiență perfectă de pariuri esports, MozzartBet este alegerea perfectă atât pentru pariorii experimentați în sport, cât și pentru nou-veniți pe scenă.

Software-Ul

Pentru a oferi clienților săi o selecție largă de jocuri, MozzartBet colaborează cu lideri din industrie în dezvoltarea de software. În ceea ce privește software-ul, nume precum sunt printre cele mai populare, datorită caracteristicilor moderne și a jocurilor de înaltă calitate.

Plăţile

Plăţile

Există o mare varietate de metode de plată disponibile la MozzartBet pentru a satisface nevoile pariorilor din eSports. Acestea oferă metode de depunere securizate, cum ar fi Visa, MasterCard, Neteller, Skrill , pentru a vă asigura că puteți adăuga cu ușurință fonduri în contul dvs. În plus, MozzartBet oferă mai multe metode de retragere fiabile, facilitând accesul câștigurilor.

Depozite

În timp ce MozzartBet poate avea puține selecții în secțiunea esports, furnizorul de jocuri de noroc oferă un număr decent de metode de plată. Pariorii pot face depuneri prin:

 • Visa
 • Skrill
 • MasterCard
 • OktoCash
 • Maestru
 • Agentie
 • Neteller
 • SafeCharge
 • Top Pay

Depozitul minim variază în funcție de metoda de depunere selectată. Cu Skrill și Neteller, membrii înregistrați pot depune minim 45 RON. În comparație, SafeCharge și TopPay permit un minim de 20 RON.

Retrageri

Pentru a face orice pariu pe sporturi, un membru trebuie să aibă un cont cu fonduri suficiente depuse. De asemenea, monedele acceptate pot diferi în funcție de piață, care este afișată pe pagina de plată după înregistrare. Cu toate acestea, toate retragerile sunt procesate în lei și convertite în moneda preferată. Ca atare, jucătorii se pot aștepta la comisioane de tranzacție pentru conversia valutară. Acestea fiind spuse, citiți termenii și condițiile înainte de a vă retrage, mai ales când aveți de-a face cu fonduri bonus.

Pariorii Esport de la MozzartBet pot folosi metoda de depunere pentru a retrage, inclusiv Visa, MasterCard, Maestro și Skrill. Site-ul lucrează alături de instituțiile financiare pentru a scurta timpul de procesare, astfel încât membrii să se poată aștepta la retrageri de la 24 de ore la 5 zile lucrătoare.

Încredere și siguranță

Încredere și siguranță

MozzartBet face un efort suplimentar când vine vorba de securitatea utilizatorilor săi. Furnizorul respectă toate regulile și liniile directoare stricte pentru jocurile de noroc online sigure și responsabile. MozzartBet este licențiat și reglementat de autoritățile de jocuri de noroc de renume, ceea ce ajută la asigurarea faptului că furnizorul funcționează în mod corect și transparent.

Securitate

MozzartBet este o casă de pariuri online deținută de Mozzartbet Malta Limited. Este licențiat și reglementat pentru a furniza servicii de pariuri sportive jucătorilor cu sediul în România de către Malta Gaming Authority. Site-ul este strict pentru a se asigura că pariorii respectă necondiționat termenii și condițiile detaliate de compania-mamă. Acest site MozzartBet este disponibil numai în România și restricționat în alte jurisdicții.

Ca mecanism de siguranță, MozzartBet descurajează frauda, permițând doar jucătorilor înregistrați să efectueze tranzacții financiare. Site-ul protejează în continuare datele utilizatorilor folosind tehnologie și protocoale de criptare de ultimă generație. Pariorii care se confruntă cu eventuale erori pe site pot contacta întotdeauna echipa dedicată de servicii pentru clienți.

MozzartBet a activat măsuri de auto-excludere și instrumente de jocuri de noroc responsabile pentru a promova jocul de noroc responsabil. Consiliere de specialitate este oferită gratuit celor cu dependență de jocuri de noroc.

Joc Responsabil

În ceea ce privește eSporturile, MozzartBet prioritizează încurajarea jocului etic și oferirea unei varietăți de resurse pentru a ajuta pariorii să parieze în mod responsabil. Vă rugăm să vizitați următoarele site-uri pentru mai multe resurse despre jocul responsabil și tratamentul dependenței: * GamCare * Gamble Aware * Jucători anonimi

Despre

Despre

Dacă Europa găzduiește jocurile de noroc moderne, atunci România găzduiește unul dintre cei mai buni furnizori din industrie – MozzartBet. Această casă de pariuri și-a început activitatea în 2019 sub Mozzartbet Malta Limited, cu o licență de pariuri de la Malta Gaming Authority. Compania-mamă își are prezența în Regiunea Balcanică de la jumătatea anului 2001. Acest site de jocuri de noroc sport de top oferă, de asemenea, jocuri de cazinou exclusive, jocuri de loto și cazinouri live și are alegeri în joc.

MozzartBet are un site ușor de utilizat, care permite jucătorilor să facă modificări în funcție de preferințele lor. În plus, casa de pariuri sportive oferă o mulțime de metode de plată, permițând flexibilitate atunci când pariați. Parierii se pot aștepta la o experiență de jocuri de noroc aventuroasă, în timp ce pariază pe ligi și turnee de top. Această recenzie imparțială privind pariurile analizează în profunzime secțiunea de esports a MozzartBet. De asemenea, vine cu o aplicație mobilă care oferă o experiență de pariuri personalizată. Aplicația este disponibilă atât în Google Play, cât și în Apple Store.

Ne-am folosit experiența noastră și a altor jucători care vizitează site-ul pentru a prezenta o imagine sănătoasă a la ce se pot aștepta pariorii când pariază pe sporturi. Această analiză a pariurilor va oferi informații aprofundate despre MozzartBet.

Utilizabilitate, aspect și senzație

Site-ul web MozzartBet este unic din mai multe motive. În plus față de subsecțiunile obișnuite, meniul din bara de sus include linkuri care duc la Jocuri Loto, Virtualități și un Calendar de Advent. Sub sigla companiei, pariorii pot schimba limba, tema și dimensiunea fontului. Diferitele sporturi sunt reprezentate cu ajutorul pictogramelor.

Pariorii de sport pot selecta butonul Sport din meniul de sus, schimbând automat afișajul de jos pentru a prezenta evenimente și piețe de fotbal în mijloc și alte selecții sportive în bara din stânga. Derulați în jos și selectați esports. Acest lucru va schimba secțiunea din mijloc pentru a afișa toate evenimentele esports disponibile. Pariotorii se pot bucura de alegeri de top precum League of Legends, CS: GO, DOTA 2 și Overwatch. Deși MozzartBet oferă cote impresionante pe secțiunea de esports, site-ul are o limitare în numărul de evenimente și piețe oferite la un moment dat.

Piețele disponibile pentru aceste selecții de top includ:

 • Pariuri pe hartă
 • Construire pariuri
 • Kill Bets
 • Primul sange
 • Pariuri monstru

rezumat

MozzartBet s-a remarcat printre contemporanii săi ca o casa de pariuri sportivă românească cu multe de oferit. Jucătorii de noroc se pot bucura de cote sportive superioare de până la cinci la titlurile clasice de sport, cum ar fi League of Legends și CS:GO. Designul site-ului web este senzațional, permițând jucătorilor să aleagă între teme deschise și întunecate și să opteze pentru dimensiunile de font preferate. Vizitatorii pot alege, de asemenea, între România și limba engleză. Cu toate acestea, unele pagini și link-uri sunt disponibile doar în limba română.

Un design atrăgător al site-ului și o experiență nu sunt singurul avantaj al pariurilor pe sporturi la MozzartBet. Paritorii se bucură, de asemenea, de flexibilitate sub formă de diverse metode de plată. Nu vă mai faceți griji dacă încă vă întrebați dacă MozzartBet este un operator de jocuri de noroc legitim. Casa de pariuri este licențiată și monitorizată de organismul de reglementare a jocurilor de noroc din Malta. În același timp, activitățile de pe site sunt supravegheate de organisme independente pentru a asigura fair-play și RTP favorabil. Cu toate acestea, site-ul are restricții să opereze în mai multe jurisdicții.

Deoarece jocurile de noroc de la MozzartBet pot crea dependență, site-ul a luat măsuri proactive pentru a permite jocul responsabil. Cei cu probleme pot contacta oricând departamentul de servicii pentru clienți pentru ajutor specializat. Amintiți-vă, pariați în mod responsabil, fără a vă juca viața.

Idei sumare

An fondat: 2015
Site-ul web: MozzartBet

Cont

Crearea unui cont cu MozzartBet este uimitor de simplă. Pentru a vă bucura de jocurile și turneele eSports, pur și simplu accesați site-ul lor, completați formularul de înregistrare și începeți!

A Sustine

Dacă întâmpinați probleme cu o problemă legată de eSports, serviciul pentru clienți al lui MozzartBet vă poate ajuta. Personalul furnizorului vă poate răspunde la întrebări și vă poate ajuta imediat.

Chat live: Yes

Sfaturi Si Trucuri

 • Urmărește evenimentele și tendințele actuale ale lumii eSports. Dacă vrei să știi când echipele și jucătorii tăi preferați vor participa la turnee și evenimente viitoare, urmărește-i pe rețelele sociale. * Profitați la maximum de bonusuri și oferte speciale. Fiind un serviciu de jocuri de top, MozzartBet oferă frecvent bonusuri speciale utilizatorilor noi și celor care revin. Puteți găsi cele mai actualizate oferte verificând pagina de promoții a MozzartBet . * Gestionați-vă banii în mod responsabil. Efectuarea și respectarea unui buget vă poate împiedica să pierdeți mai mulți bani decât vă puteți permite. * Informați-vă și nu ratați cele mai recente știri. Pentru a crește șansele de a câștiga un pariu cu MozzartBet , este recomandat să efectuați cercetări asupra echipelor și jucătorilor implicați și asupra statisticilor recente de performanță ale acestora. * Verificați întotdeauna cotele lui MozzartBet înainte de a plasa un pariu. Este important să fiți la curent cu cele mai recente cote, piețe și caracteristici dacă doriți să profitați la maximum de pariurile dvs. pe eSports.

Promotii Si Oferte

Pariotorii noi și actuali pe eSports pot beneficia de o gamă largă de oferte și bonusuri de la MozzartBet . Puteți oferi un impuls pariurilor dvs. eSport prin luarea unor promoții interesante oferite de MozzartBet - în special cele cu termeni și condiții excelente.

888 Casino:1500ROL
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Mr Bit Casino
Mr Bit Casino:250RON

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Mr Bit Casino
Mr Bit Casino
250RON
Metode de depunere
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusulMr Bit Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close