Case de pariuri de top care acceptă Transfer Money

Gestionarea corectă a unui cont de pariuri eSports este un aspect vital al jocului de noroc responsabil. Pariul necesită bani și este nevoie de un cont bine finanțat pentru a te bucura de ceea ce oferă casa de pariuri. Transferați bani prin bancă ocupă locul înalt printre cele mai utilizate metode de plată pe site-urile de pariuri online esport. Aproape fiecare parior deține un cont bancar, local sau internațional.

La un moment dat sau altul, aceștia folosesc această metodă pentru a transfera bani către o casă de pariuri online. Orice jucător care dorește să folosească această opțiune ar trebui să aibă cunoștințe de bază despre cum funcționează și despre avantajele și dezavantajele ei. Acest articol le va discuta în detaliu.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Despre pariurile esporturi Transfer Money

Despre pariurile esporturi Transfer Money

Transferul de bani de la un cont bancar la altul poate fi urmărit din 1.800 î.Hr. Ideea a început în Babilon când împrumutătorii de bani acordau împrumuturi și percepeau dobândă. În același timp, Roman și greacă băncile acceptau depozite ca economii.

De-a lungul istoriei, tehnologia bancară a luat mai multe întorsături, dar capacitatea de a transfera bani pe internet a fost cea mai semnificativă schimbare. Serviciile bancare online au început de îndată ce conectivitatea bazată pe web a devenit un lucru global la mijlocul anilor '90.

Transfer Money este popular?

Transfer de bani este probabil cea mai veche metodă de tranzacționare. Este, de asemenea, cel mai popular sistem de plată din toate țările din întreaga lume. Nu este o surpriză că este cel mai utilizat opțiune de plată pentru pariuri esport. Aproape toate băncile comerciale au astăzi o platformă bancară online unde utilizatorii se înscriu pentru a-și monitoriza și gestiona finanțele de la distanță.

Unele bănci transferă bani electronic fără taxă, atâta timp cât destinatarul are un cont în cadrul aceleiași instituții. Alții o vor face contra cost, dar timpul de transfer depinde de suma în cauză.

Despre pariurile esporturi Transfer Money
Cum se face o depunere cu Transfer Money

Cum se face o depunere cu Transfer Money

Când pariorii aleg să transfere bani prin bancă pentru a începe să joace pariuri eSports, trebuie să cunoască ID-ul contului bancar al pariuri sportive online esport. Există nenumărate sisteme bancare în întreaga lume, astfel încât procesul de transfer electronic de fonduri poate să nu fie același în diferite bănci. În mod similar, procesul va diferi în ceea ce privește limitele tranzacțiilor și intervalele de timp de transfer. Dar timpul mediu de transfer este de 24 - 48 de ore pentru băncile locale sau de 2 - 5 zile lucrătoare pentru băncile internaționale.

Utilizarea transferului de bani în casele de pariuri online esport

În ciuda diferențelor subtile dintre sistemele bancare, conceptul de bază rămâne același. Pariorii Esports care preferă această metodă de depunere vor folosi un proces care arată astfel:

 1. Înregistrați un cont personal la o casă de pariuri eSports
 2. Deschideți contul folosind datele de conectare
 3. Mergeți la secțiunea bancar/plată/casier
 4. Selectați servicii bancare online, transfer bancar sau transfer bancar direct
 5. Bifați o instituție bancară preferată
 6. Conectați-vă la un gateway securizat sau introduceți numărul de rutare și numărul de cont
 7. Autentificați autentificarea printr-o aplicație mobilă, o solicitare prin e-mail sau un OTP trimis prin SMS
 8. Adăugați cât să depuneți în contul de pariuri eSports
 9. Confirmați plata
 10. Primiți credit pentru pariuri
Cum se face o depunere cu Transfer Money
Cum se face o retragere cu Transfer Money

Cum se face o retragere cu Transfer Money

Orice jucător de noroc care a folosit un site de comerț electronic pentru o afacere înțelege cât de ușor poate fi să transfere bani de pe un site web într-un cont bancar individual. Retragerea câștigurilor de la o casă de pariuri este inversul depunerii.

 1. Deschide site-ul de pariuri eSports și conectează-te cu o parolă și e-mail sau nume de utilizator
 2. Navigați la pagina de servicii bancare/casier/plăți
 3. Confirmați câștigurile și suma de retras
 4. Alegeți o metodă de plată pentru retragere - internet banking, transfer bancar sau transfer bancar
 5. Furnizați un ID unic de servicii bancare online
 6. Verificați contul de pariuri și ID-ul bancar (trebuie să fie sincronizat)
 7. Așteptați aprobarea
 8. Casa de pariuri transferă banii în contul bancar al jucătorului în termen de 2-5 zile lucrătoare

Transfer Retragerile de bani nu sunt instantanee. În primul rând, Furnizor de pariuri eSports va dura ceva timp pentru a verifica identitatea jucătorului. Aceasta este o măsură de securitate crucială pentru jocurile de noroc online, care ajută la evitarea oricărei fraude online. A devenit din ce în ce mai obișnuit ca jucătorii online să fie fraudați cu câștigurile câștigate cu greu. De aceea, toate site-urile legitime și sigure au nevoie de timp pentru a verifica dacă persoana care solicită retragerea a participat într-adevăr la plasarea pariurilor eSports.

Cum se face o retragere cu Transfer Money
Avantaje și dezavantaje cu transferul de bani

Avantaje și dezavantaje cu transferul de bani

Când pariorii eSports transferă bani online, își gestionează conturile bancare prin dispozitive mobile sau computere. Aceasta înseamnă că nu trebuie să-și viziteze sucursalele pentru a finaliza tranzacțiile. Acest lucru vine cu atât merite, cât și demerite, așa cum este menționat mai jos.

Pro

 • Posibilitatea de a depune bani pe site-urile de pariuri online pentru sporturi cu câteva clicuri sau glisări de pe ecranul telefonului
 • Costuri de transfer relativ mai mici
 • Escapade sigure pentru checkouts

Contra

Uneori, trebuie să găsești un bancomat sau o instituție bancară pentru a pune bani în conturile lor înainte de a-i trimite la un cont de pariuri online eSports. Acest proces poate fi complicat. În funcție de țară, tranzacțiile cu jocuri de noroc pot fi urmărite sau restricționate de autorități.

 • Poate fi supus unor legi și reglementări stricte ale unei țări
 • Transfer greoi
Avantaje și dezavantaje cu transferul de bani
Procesul de deschidere a contului de transfer de bani

Procesul de deschidere a contului de transfer de bani

Pentru a obține un cont Transfer Money, este nevoie de un act de identitate național, adică trebuie să fie major. De asemenea, este posibil să deschideți un cont internațional care poate găzdui diferite valute. Dar astfel de conturi sunt adesea limitate în ceea ce privește valoarea tranzacțiilor zilnice. În plus, este nevoie de mai mult timp pentru a efectua un transfer bancar într-o altă țară.

Unele țări permit minorilor să aibă conturi bancare, dar acestea trebuie să fie supravegheate de tutori sau părinți adulți. Deschiderea unui nou cont bancar nu necesită un alt cont bancar deoarece fiecare instituție funcționează independent.

Cum se configurează un cont

Este nevoie de o procedură simplă, dar formală pentru a deschide un cont de transfer bancar.

 • Alegerea unei instituții bancare și a tipului de cont: Fiecare bancă are diferite opțiuni de cont, adică cont curent, cont de depozit fix, cont de economii etc. Un cont curent funcționează cel mai bine pentru transferul de bani online.
 • Completarea datelor personale: Formularul de deschidere a contului este ca o propunere. Aici, solicitantul furnizează numele complet, e-mailul, numărul de telefon, adresa și detaliile privind conformitatea fiscală.
 • Dovadă de identitate: Instituțiile bancare vor solicita o fotografie de dimensiunea pașaportului, carte de identitate, amprentă și semnătură.
 • Crearea unui profil bancar online: Odată ce cererea a fost acceptată, clientul poate deschide un cont de transfer de bani online. Procesul se poate face pe site-ul web al băncii sau pe aplicația mobilă corespunzătoare.
Procesul de deschidere a contului de transfer de bani
Opțiuni de asistență pentru clienți Transfer Money

Opțiuni de asistență pentru clienți Transfer Money

Conturile Transfer Money sunt gestionate din sucursale fizice și de la distanță. Deși este posibil să intri într-o instituție financiară pentru a întreba despre ceva, comunicarea online este mai convenabilă. Furnizorii de încredere au centre de apel dedicate, iar agenții lor online sunt întotdeauna disponibili pentru a discuta cu clienții. Cele mai comune canale de rezolvare a problemelor clienților sunt:

 • Telefon
 • E-mail
 • Formular de solicitare online
 • Chat live

Majoritatea instituțiilor financiare își deschid liniile telefonice dimineața și le închid seara. Este posibil ca apelurile telefonice să nu funcționeze în anumite ore în weekend și sărbătorile legale. E-mailurile și formularele online primesc răspuns în 24 - 48 de ore. Cele mai multe chat-uri live sunt disponibile în aplicațiile bancare. Unele sunt activate pentru bot, în timp ce altele implică reprezentanți umani ai clienților.

Opțiuni de asistență pentru clienți Transfer Money
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher