Case de pariuri de top care acceptă Tether

Tether (USDT) este o criptomonedă bazată pe platforma Tether. Este folosit de persoane fizice și de companii ca plată pentru bunuri și servicii. Este, de asemenea, o metodă de depunere pentru casele de pariuri online și site-urile web de pariuri esport. Ca criptomonedă cu un preț constant față de dolarul american, este printre cele mai convenabile criptomonede pe care oricine le poate folosi.

În ciuda prezenței concurenților, își menține poziția înaltă pe piața criptomonedelor. Reputația sa spune că sunt „banii digitali pentru era digitală”. Multe surse credibile, cum ar fi Coin Market Cap, o consideră una dintre cele mai promițătoare zece criptomonede din lume.

Despre Tether

Despre Tether

Tether este încorporat în Hong Kong și a fost lansat în 2014. De atunci, a fost folosit ca monedă digitală-fiat. Oamenii din spatele acestuia sunt JL Van Der Velde (Chief Executive Officer), Stuart Hoegner (Consilier general) și Giancarlo Devasini (Chief Financial Officer). Utilizează tehnologia Blockchain pentru a permite utilizatorilor să trimită și să primească jetoane digitale la nivel internațional, instantaneu și în siguranță.

Și aceste avantaje sunt prezentate utilizatorilor pentru o fracțiune din costul altor opțiuni. Împreună cu alte criptomonede populare precum Bitcoin și Ethereum, mulți oameni îl folosesc ca înlocuitor USD. Ca atare, este una dintre cele mai importante criptomonede în ceea ce privește volumul tranzacțiilor.

Un alt avantaj câștigător al Tether este că este susținut de dolari, aur fizic, euro și alte active reale și lichide. Și numele său reprezintă asta - o criptomonedă ancorată sau „legată” la numerar din lumea reală. Oamenii, în special cei cu experiență limitată cu criptomonede, sunt atrași de acesta din cauza acestui fapt și a naturii sale extrem de lichide. Valoarea unui jeton Tether este egală cu o unitate de bază a monedei care îl susține, cum ar fi dolarul american. Plățile se pot face prin:

 • Neteller
 • Visa
 • Bitcoin
 • Skrill
 • Astropay
 • Webmoney
 • Bani perfecti
 • Zar
Despre Tether
Cum se face o depunere folosind Tether

Cum se face o depunere folosind Tether

Este imposibil să conectați direct un cont de cazinou la un cont Tether. Cu toate acestea, este convenabil să încărcați rapid un cont de cazinou cu fonduri dintr-un cont Tether. Suma minimă de depunere este de 10 USD fără depunere maximă.

 1. Selectați Tether din zona Depozit.
 2. Alegeți un cont de tranzacționare (un cont de tranzacționare bazat pe USD este recomandat pentru a evita plata costurilor de conversie).
 3. Selectați Următorul.
 4. Faceți clic pe Trimiteți fonduri. Introduceți adresa portofelului Tether și suma USDT de depus.

Soldul contului va fi creditat în 72 de ore.

Utilizarea Tether în casele de pariuri online

Tether este o opțiune de plată excelentă pentru site-uri de pariuri esport. Utilizarea platformei Tether este ușoară și fără efort, simplificând utilizatorilor să folosească monede susținute de fiat în blockchain, inclusiv schimburi, portofele, procesatori de plăți, servicii financiare și bancomate.

Cum se face o depunere folosind Tether
Cum se face o retragere folosind Tether

Cum se face o retragere folosind Tether

Efectuarea unei retrageri din Tether este la fel de convenabilă ca și efectuarea unei depuneri. Suma minimă de retragere este de 100 USD, iar suma maximă de retragere este de 1.000 USD.

Într-o notă similară, o preocupare comună în ceea ce privește comoditatea este dacă o persoană poate efectua retrageri de pe dispozitivele sale mobile. Din păcate, nu pot, deoarece platforma Tether nu are o aplicație mobilă. Deși pot exista soluții la acest lucru, nu este recomandat să insistați asupra utilizării dispozitivului mobil pentru a retrage din motive de securitate.

 1. Selectați Tether din secțiunea Retragere.
 2. Alegeți contul de tranzacționare, apoi introduceți adresa portofelului Tether și suma de retras.
 3. Selectați Următorul.
 4. Va fi prezentat un rezumat al tranzacției. Un cod de verificare va fi livrat prin e-mail sau SMS, în funcție de tipul de securitate. Utilizați acest cod pentru a confirma cererea de retragere.

Soldul contului va fi creditat în 72 de ore.

Cum se face o retragere folosind Tether
Avantaje și dezavantaje cu Tether

Avantaje și dezavantaje cu Tether

Pro

 • Multe schimburi acceptă USDT - Acolo unde sunt implicate criptomonede, USDT este adesea acceptat.
 • Interfață ușor de utilizat - Platforma Tether este simplă și prietenoasă pentru începători.
 • Grajd -\b Este mai puțin volatil în comparație cu alte criptomonede.
 • Timp de tranzacție instantanee -\b Tranzacțiile pot fi finalizate în câteva minute.
 • Zero comisioane - Transferurile între portofele nu vin cu taxe de tranzacție.

Contra

 • Lipsa anonimatului - Într-o lume a monedelor virtuale, aceasta este o preocupare majoră. Pentru a utiliza gratuit USDT, este necesar să prezentați un act de identitate personal.
 • Fără aplicație mobilă - Utilizatorii care intenționează să retragă fonduri de pe dispozitivele mobile nu vor fi cazați.
 • Nu este permisă exploatarea minieră - Minetul este interzis și poate reglementa valoarea USDT.
Avantaje și dezavantaje cu Tether
Procesul de deschidere a contului Tether

Procesul de deschidere a contului Tether

Deschiderea unui cont Tether este ușoară. Oricine poate deschide un cont chiar și fără un cont bancar sau documente de identificare. Ei pot începe și finaliza procesul de creare a contului în mai puțin de cinci minute. Nu există limite de vârstă sau alte restricții, de asemenea. Tot ceea ce este necesar sunt câteva detalii personale și o adresă de e-mail.

Cu toate acestea, este important să verificați un cont. Dacă o persoană alege să continue cu un cont neverificat, acțiunile sale sunt limitate. De exemplu, nu le este permis să convertească USDT în USD.

Cum se configurează un cont

 1. Accesați Tether.io și faceți clic pe ÎNREGISTRARE.
 2. Furnizați detalii personale, cum ar fi numele și prenumele, adresa de e-mail și numele de utilizator.
 3. Activați 2FA (Autentificare cu doi factori) în secțiunea Securitate.
 4. Verificați identitatea făcând clic pe numele de utilizator.
 5. Faceți clic pe Verificare și selectați Verificare individuală.

Pentru a încheia acest proces, citiți informațiile esențiale enumerate pe pagina de verificare individuală. Apoi furnizați documentele necesare.

Procesul de deschidere a contului Tether
Opțiuni de asistență pentru clienți Tether

Opțiuni de asistență pentru clienți Tether

Echipa lui Tether poate fi contactată (prin e-mail) prin intermediul site-ului lor web. Pentru că își prețuiesc utilizatorii, au oferit răspunsuri la majoritatea preocupărilor. Site-ul lor este plin de resurse valoroase și poate răspunde la tot ce trebuie să știe o persoană despre Tether și despre cum să-și folosească platforma. Site-ul lor conține secțiuni ușor accesibile, cum ar fi paginile Întrebări frecvente și Resurse.

Deși nu există multe opțiuni pentru a ajunge la echipa lor, echipa de asistență răspunde atunci când este contactată prin intermediul sistemului pe care l-au furnizat. Au chiar și două departamente în acest sens, unul dedicat asistenței pentru clienți și altul pentru preocupări legate de media.

Opțiuni de asistență pentru clienți Tether