Case de pariuri de top care acceptă Money Transfer

Cuvântul transfer de bani este folosit în mod obișnuit pentru a se referi la transferuri bancare. Termenul poate diferi în funcție de locația jucătorilor. Cu toate acestea, procedura este aproape întotdeauna aceeași în fiecare caz. Contul de pariuri oferă utilizatorilor informații despre contul lor bancar. Paritorii folosesc apoi aceste detalii pentru a depune fonduri direct în conturile lor.

Opusul este adevărat atunci când faceți o retragere. Transferurile de bani sunt efectuate fie în cadrul unei singure instituții financiare, fie pe mai multe platforme. De obicei nu există nicio intervenție a personalului băncii. Rațiunea cea mai răspândită pentru utilizarea transferurilor bancare la conturile de pariuri eSport este că acestea sunt mai sigure, deoarece sunt trimise direct dintr-un cont bancar în altul.

Cum se face o depunere folosind Transferul de bani

Cum se face o depunere folosind Transferul de bani

Una dintre cele mai simple modalități prin care jucătorii pot efectua plăți prin cablu de la orice bancă este printr-o tranzacție de la sucursala lor locală. Jucătorii pot face acest lucru și prin telefon. Cu toate acestea, cea mai comună metodă este de a efectua un transfer bancar direct din contul lor bancar online.

Jucătorii ar trebui să selecteze „depunere” din porțiunea de casierie a contului lor de pariuri online. Trebuie să completați informațiile bancare solicitate și suma pe care ar dori să o transfere. Contul de pariuri poate impune o cerință de depunere minimă.

În cele din urmă, jucătorii trebuie să efectueze orice verificări de securitate pe care le solicită banca. După confirmare, jucătorul va trebui doar să aștepte sosirea fondurilor și apoi să înceapă să joace. Este posibil ca acest lucru să dureze câteva zile lucrătoare.

Depozit direct cu transfer de bani

Jucătorii pot fie să descarce o aplicație, fie să se joace pe o versiune web pentru a face depuneri directe prin transferuri de bani. Acestea sunt cele mai convenabile opțiuni. Utilizarea serviciilor bancare online, în special a aplicațiilor bancare, va asigura că tranzacțiile prin transfer bancar sunt finalizate în câteva secunde.

Taxele pentru transferuri variază în funcție de bancă, în funcție de suma transferată. Nu există limite de depunere sau retragere în cazul transferurilor bancare online. niste site-uri de pariuri online eSports, cu toate acestea, au diverse limitări cu privire la câți bani pot depune și retrage jucătorii folosind transferuri bancare online.

Cum se face o depunere folosind Transferul de bani
Cum se face o retragere prin transfer de bani

Cum se face o retragere prin transfer de bani

Nu este dificil să retragi bani dintr-un cont de pariuri eSports. Tot ce trebuie să facă un jucător este să se asigure că respectă toate regulile site-ului de jocuri de noroc. Acestea pot include suma minimă necesară pentru a menține activ contul de pariuri și suma maximă.

Jucătorii trebuie să se conecteze la contul casei de pariuri și să selecteze „retragere” din porțiunea de casierie a contului de pariuri. Apoi, ar trebui să alegeți transferul bancar ca mod de retragere și să introduceți suma de retras. Este posibil ca jucătorul să selecteze banca în care dorește să-și retragă câștigurile. Faceți clic pe butonul Retrage după confirmarea sumei. Contul de pariuri anunță clientul după procesarea tranzacției și trebuie să aștepte câteva zile pentru a primi banii în contul bancar.

Limitările de retragere nu sunt comune în cazul transferurilor de bani. Jucătorii își pot scoate câștigurile în orice moment, chiar și pe telefoanele lor. Cu toate acestea, în funcție de cantitatea implicată, timpii de procesare pot varia. Retragerile ar putea dura oriunde între trei și șapte zile. Dacă contul de pariuri are probleme la verificarea contului jucătorului sau la determinarea capacității acestuia de a se retrage, ar putea dura până la o săptămână sau chiar două săptămâni.

Cum se face o retragere prin transfer de bani
Avantaje și dezavantaje cu transferul de bani

Avantaje și dezavantaje cu transferul de bani

Pro

 • Taxele de tranzacție sunt incredibil de minime
 • Nu este nevoie să mai deschideți conturi
 • Există un nivel ridicat de securitate și protecție a datelor
 • Transferurile bancare sunt acceptate de majoritatea conturilor de pariuri online
 • Este destul de ușor de utilizat. Nu necesită verificări de credit sau informații personale de la jucători
 • Avantajul cheie este că transferurile bancare pot fi folosite de oricine pentru a efectua plăți

Contra

 • Unele instituții financiare refuză să accepte opțiunea de plată a conturilor de pariuri eSports
 • Nu este cea mai rapidă modalitate de a efectua o plată online
 • Unii jucători pot prefera să nu-și folosească conturile bancare pentru a juca
 • Pentru toți jucătorii este necesar un cont bancar
 • Unele bănci pot pune la îndoială transferurile directe și pot pune contul jucătorului în așteptare până când reprezentantul asistenței pentru clienți vorbește cu utilizatorul
Avantaje și dezavantaje cu transferul de bani
Procesul de deschidere a contului de transfer de bani

Procesul de deschidere a contului de transfer de bani

Deoarece transferurile bancare se fac direct între bănci și conturile bancare, acestea sunt protejate de sistemele de securitate. Băncile folosesc unele dintre cele mai avansate și stricte criptări pentru a se asigura că banii lor și ai clienților lor rămân în siguranță.

Cum se configurează un cont

Pentru a deschide un cont, jucătorul trebuie să meargă la bancă cu actul de identitate. De obicei, se poate face în câteva minute, iar jucătorul îl poate folosi pe platformele de pariuri online. După înregistrare, jucătorul trebuie să-și conecteze contul bancar la contul de pariuri online ales de el. Procedura este de obicei rapidă și poate fi finalizată pe un computer sau pe un telefon mobil.

Utilizarea opțiunii de plată fără un cont bancar nu este posibilă. Utilizatorii trebuie să fie majori pentru a obține actele de identitate necesare băncii. A avea un cont de transfer de bani vine cu câteva dezavantaje. Majoritatea băncilor cer utilizatorilor să fie activi pentru o anumită perioadă de timp. Conturile jucătorilor pot fi șterse dacă rămân inactive pentru o perioadă lungă de timp. Pentru a-și recupera banii, ei vor trebui să meargă la bancă sau să sune la serviciul pentru clienți.

Procesul de deschidere a contului de transfer de bani
Opțiuni de asistență pentru clienți Money Transfer

Opțiuni de asistență pentru clienți Money Transfer

Clienții sunt foarte apreciați de către majoritatea departamentelor de servicii pentru clienți ale băncilor. Este simplu pentru jucători să contacteze fie banca, fie contul de pariuri. În cazul unei depuneri ratate, jucătorul trebuie să sune mai întâi contul de pariuri pentru a vedea dacă a primit fondurile. Dacă nu, jucătorul ar trebui să ia legătura cu banca pentru mai multe informații. Retragerile pot fi reținute și dacă banca dorește să verifice identificarea jucătorului. Majoritatea sarcinilor pot fi îndeplinite fără a fi nevoie să vizitați banca.

Fiecare bancă are propriul ei contact. Dar jucătorul ar trebui să caute următoarele:

 • Întrebări frecvente ale site-ului
 • Pagini de social media
 • E-mail de asistență
 • Numere de apel
 • Chat live
Opțiuni de asistență pentru clienți Money Transfer