Case de pariuri de top care acceptă Litecoin

Utilizarea monedei fiduciare pentru tranzacțiile online pare destul de banală. Fără a uita inflația îi scade valoarea în timp. Cu toate acestea, criptomonedele sunt viitorul, deoarece nu au nicio limitare privind când și cum să le folosească. Și mai bine, monedele digitale au mai multe șanse să se aprecieze. Litecoin (LTC) reprezintă, de asemenea, viitorul.

Utilizatorii îl pot schimba fără intermediari. Uitați cardurile de credit și transferurile bancare; LTC este mai convenabil pentru pariuri pe sporturi. Uneori, metodele tradiționale de plată pot cauza probleme dacă le folosești în casele de pariuri online. Dacă locuiți într-o țară care restricționează puternic pariurile, luați în considerare investiția într-un VPN decent și înscrieți-vă la o casă de pariuri Litecoin (consultați lista noastră de top 10 cu cele mai bune recomandări). În acest fel, vă veți bucura de pariuri cu LTC, indiferent unde vă aflați.

Case de pariuri de top care acceptă Litecoin
Despre Litecoin

Despre Litecoin

Din ianuarie 2022, Litecoin este a 21-a cea mai mare monedă digitală din lume după capitalizarea bursieră, la un preț de 148,57 USD. A devenit un element de bază pentru mulți pasionați de criptografii datorită popularității sale în creștere. Litecoin este un altcoin (cripto alternativă) lansat pe 13 octombrie 2011 de Charlie Lee, care a lucrat la Google ca inginer.

Este un derivat al bazei de cod Bitcoin, dar a fost modificat pe rând. La fel ca orice altă monedă virtuală, LTC utilizează o rețea de plată descentralizată care nu este controlată nici de un individ, nici de o autoritate guvernamentală. In contrast cu Bitcoin, care se bazează pe SHA-256, Litecoin folosește Scrypt ca algoritm de dovadă a lucrului și are o rată mai rapidă de generare a blocurilor.

Litecoin se mândrește cu licența MIT, o licență de software gratuită de la Massachusetts Institute of Technology. Poate fi folosit oriunde la nivel global, permițând tranzacții peer-to-peer între persoane fizice, comercianți și investitori. Astăzi, numeroase case de pariuri acceptă această opțiune de plată pentru sporturi. Datorită blocurilor sale mai mari, tranzacțiile cu Litecoin sunt mai rapide și mai ieftine.

Când este folosit ca a metoda de depunere pe un site de pariuri esport, Procesarea LTC poate dura aproximativ 3 minute, în timp ce Bitcoin durează aproximativ 6 minute. Rețeaua Bitcoin este mai aglomerată, iar unele tranzacții pot dura o oră întreagă. Pe de altă parte, taxele LTC sunt o zecime din Bitcoin, ceea ce îl face opțiunea mai bună pentru pariorii sportivi atenți la viteză și la buget.

Despre Litecoin
Utilizarea Litecoin în casele de pariuri online

Utilizarea Litecoin în casele de pariuri online

Depunerea dvs. ar trebui să provină dintr-un portofel LTC, deși nu îl puteți conecta direct la un cont bancar. Cu toate acestea, puteți finanța portofelul de la alt portofel cripto sau platformă de schimb folosind un card de credit. Pentru a începe să pariezi pe sporturile Litecoin, găsește o casă de pariuri care acceptă această monedă digitală. Dacă aveți îndoieli, contați pe primele 10 case de pariuri ale noastre cu Litecoin, care au fost verificate de experți pentru transparență, corectitudine și securitate.

Cum să faci o depunere directă cu Litecoin

După ce am găsit un Litecoin bun site de pariuri esports, finanțarea contului dvs. ar trebui să fie ușoară. Urmați pașii menționați mai jos.

 1. Conectați-vă la contul de pariuri eSports
 2. Alegeți un joc eSport în care doriți să pariați și faceți clic pe Joacă
 3. Veți fi direcționat către o pagină de depunere
 4. Selectați Criptomonedă și apoi Litecoin ca metodă de depunere
 5. Într-o pagină pop-up, conectați-vă la portofelul dvs. Litecoin
 6. Introduceți suma de transferat la casa de pariuri ca bankroll
 7. În portofelul LTC, faceți clic pe butonul de trimitere
 8. Finalizați verificarea de pe ecran pentru a finaliza tranzacția

Transferurile Litecoin sunt instantanee și veți fi direcționat către o pagină de confirmare. Veți primi o chitanță de plată la adresa dvs. de e-mail. Banii vor fi disponibili în contul tău de esports, așa că poți începe să pariezi imediat. Asigurați-vă că cunoașteți suma minimă de depozit permisă de casa de pariuri înainte de a efectua o depunere. Cu Litecoin, nu există o limită de depozit zilnică stabilită. Prin urmare, puteți depune orice sumă ori de câte ori doriți.

Utilizarea Litecoin în casele de pariuri online
Cum se face o retragere cu Litecoin

Cum se face o retragere cu Litecoin

Deoarece ați folosit deja opțiunea de plată Litecoin pentru sporturi, vă puteți încasa rapid câștigurile în portofelul LTC. Acesta este ceva pe care îl puteți face pe smartphone-ul dvs., deoarece casele de pariuri de top Litecoin sunt prietenoase cu dispozitivele mobile. Asigurați-vă că introduceți destinația sau adresa corectă, deoarece orice transfer pe care îl faceți este ireversibil. Faceți următorii pași pentru a muta câștigurile din contul dvs. de eSports cu această metodă de plată.

 1. Pe site-ul casei de pariuri, dați clic pe secțiunea de plăți
 2. Alegeți Litecoin ca metodă de plată
 3. Accesați portofelul LTC și copiați adresa sau scanați codul QR cu smartphone-ul
 4. Lipiți adresa în secțiunea de retragere a casei de pariuri
 5. Specificați suma de retragere, ținând cont de pragul minim și maxim al casei de pariuri
 6. Vedeți dacă toate detaliile sunt corecte înainte de a apăsa butonul de trimitere/solicitare
 7. Va apărea un mesaj de confirmare pe ecran

De îndată ce furnizorul de sporturi confirmă solicitarea dvs., veți primi fonduri în portofelul LTC. Îl poți folosi pentru plăți online sau îl poți converti în bani fiat prin schimburi care acceptă astfel de conversii. Din nou, Litecoin nu impune limite de tranzacție, dar trebuie să respectați limitele casei de pariuri. Retragerile Litecoin nu ar trebui să dureze mai mult de două ore.

Cum se face o retragere cu Litecoin
Avantaje și dezavantaje cu Litecoin

Avantaje și dezavantaje cu Litecoin

Din punct de vedere istoric, oamenii au avut încredere în guvern pentru a emite monede, dar Litecoin a fost creat prin minerit. Numărul de monede LTC în circulație este fix. Minerii folosesc puterea de calcul pentru a adăuga tranzacții în blockchain. Ca monedă virtuală bazată pe blockchain, Litecoin are următoarele beneficii și dezavantaje.

Pro

 • Oferă unele dintre cele mai rapide tranzacții digitale
 • Taxe mici
 • Păstrează pariurile eSports private și anonime
 • Securitate online de top
 • Ocolește restricțiile geografice

Contra

 • Prețul litecoinului scade în mod regulat atunci când industria cripto suferă eșecuri
 • Nu este ușor să vii de o casă de pariuri Litecoin de încredere
Avantaje și dezavantaje cu Litecoin
Procesul de deschidere a contului Litecoin

Procesul de deschidere a contului Litecoin

Din punct de vedere tehnic, nu există restricții de vârstă pentru achiziționarea Litecoin. Cu toate acestea, schimburile de criptomonede stabilite, cum ar fi Coinbase, permit doar utilizatorilor cu vârsta de 18 ani sau mai mult să mine și să tranzacționeze LTC. Alte mijloace de cumpărare a jetoane LTC nu necesită ca utilizatorii să aibă peste 18 ani. Mai mult, nu aveți nevoie de un cont bancar pentru a utiliza Litecoin. După cum am menționat mai devreme, Litecoin este disponibil prin platforme de tranzacționare criptografică și schimburi precum Binance și CoinbasePro. Comercianții schimbă de obicei atât monede tradiționale, cât și alte criptomonede pentru Litecoin. Odată ce achiziționați LTC, îl puteți stoca în portofelul LTC sau într-un portofel cu mai multe monede.

Cum se configurează LTC Wallet

Când alegeți un portofel pentru a stoca Litecoins, luați în considerare siguranța și comoditatea. Când vă înregistrați la un furnizor de portofel digital, vi se va solicita să furnizați:

 • ID/permis de conducere/pașaport eliberat de guvern
 • Adresa de email
 • Numar de telefon
 • Data de nastere
 • Adresa curenta
 • Fotografie selfie

Îl puteți configura în acest proces simplu.

1. Descărcați aplicația pentru portofel de pe Google Play sau AppStore
2. Înregistrați-vă cu numărul dvs. de mobil, adresa de e-mail sau contul de Facebook
3. Furnizați detalii personale pentru a vă verifica identitatea
4. Setați un cod PIN și o parolă puternică

De asemenea, puteți deschide portofelul pe desktop. Înregistrarea pentru un portofel Litecoin este gratuită. Odată configurat, puteți deține, cumpăra, vinde sau utiliza cu ușurință monedele pentru pariuri esport. Atenție la escrocherii cripto care încurajează utilizatorii Litecoin să investească în anumite firme doar pentru ca astfel de scheme să se închidă brusc. Escrocii dispar de obicei după ce au fraudat utilizatorii nebănuiți.

Procesul de deschidere a contului Litecoin
Opțiuni de asistență pentru clienți Litecoin

Opțiuni de asistență pentru clienți Litecoin

Puteți contacta o platformă de schimb Litecoin în mai multe moduri:

 • E-mail
 • Formular de contact online
 • Agenți vii
 • Suport în rețelele sociale

Pentru un răspuns rapid, trimiteți cereri prin adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie pe platforma de schimb. De obicei, va trebui să alegeți o categorie de întrebare. Fii cât mai detaliat posibil.

Opțiuni de asistență pentru clienți Litecoin