Cele mai bune metode de plată în parierea pe eSports

Popularitatea pariurilor Esports a fost în creștere în ultimii ani. Acest lucru a dus la numeroase case de pariuri care oferă varietăți de piețe de pariuri esport. Casele de pariuri oferă diferite metode de plată pentru această industrie. Având o varietate de opțiuni bancare, îi ajută să ajungă la o clientelă mai largă. 

Toate metodele de plată au avantajele și dezavantajele lor unice, ceea ce poate face un pic dificil pentru un jucător să aleagă cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, acest articol va evidenția câteva opțiuni de plată populare utilizate de pariorii de sporturi și criteriile folosite pentru a analiza diferitele opțiuni.

Bitcoin

Bitcoin este o opțiune de plată fără margini pentru pariuri esport, care permite transferul fără întreruperi de bani în sume diferite între părți. Este o formă populară de monedă digitală printre oamenii de diferite clase din întreaga lume. Persoanele fizice, precum și întreprinderile, pot folosi bitcoin pentru a achiziționa bunuri și servicii, așa cum este cazul formelor convenționale de monedă. 

Afișează mai multe...
American Express

AmEx a fost fondată la 18 martie 1850, la New York. Compania este specializată în plăți cu cardul și servicii de călătorie. În 1958, au introdus primul card American Express, iar de atunci și-au inovat ofertele. Ei furnizează carduri preplătite, carduri cadou, carduri de credit, carduri de credit pentru afaceri, programe corporative, certificate de depozit (CD-uri) și conturi de economii.

Afișează mai multe...
MasterCard

Mastercard este una dintre cele mai importante rețele de carduri de credit utilizate pentru procesarea plăților online la nivel global. Majoritatea cazinourilor eSports au acceptat Mastercard deoarece este o metodă de plată fiabilă și convenabilă. Jucătorii pot folosi Mastercard pentru a efectua transferuri de bani sigure și securizate, cum ar fi depuneri și retrageri. 

Afișează mai multe...
Neteller

Neteller este o metodă de transfer electronic de bani care este utilizată într-o varietate de activități comerciale online, printre care plăți către și de la site-uri de pariuri sportive online. Poate fi folosit pentru a retrage bani direct folosind un card Net+ sau pentru a transfera astfel de fonduri într-un cont bancar. Serviciul este deținut de PaySafe Group, o companie care de atunci a achiziționat Skrill, un fost concurent al Neteller. Acesta este unul dintre cele mai importante servicii de transfer electronic, care s-a înființat în 1999. Și-a început operațiunile în Canada, dar în 2004 s-a mutat pe Insula Man. În urma achiziției Skrill, acesta a devenit unul dintre cele mai mari servicii de transfer de bani electronici.

Afișează mai multe...
PayPal

PayPal este un portofel digital deținut de compania multinațională americană PayPal Holdings, Inc. Cea de-a 134-a corporație de pe lista Fortune 500 din 2021 este, probabil, cel mai mare portofel electronic din lume în 2021. PayPal este disponibil în aproape toate țările care au sisteme de transfer de bani online. . Oferă servicii de transfer contra cost către diferiți furnizori online, inclusiv site-uri de pariuri sportive.

Afișează mai multe...
Skrill

Skrill este un furnizor remarcabil de portofel digital care deservește peste 130 de țări din întreaga lume. Utilizatorilor le place să folosească serviciile sale de transfer de bani, deoarece este rapid, fiabil și uimitor de ușor de utilizat. În plus, acceptă o multitudine de metode de plată, inclusiv transfer bancar și carduri de credit și debit.

Afișează mai multe...
Visa

Visa este un sistem electronic de transfer de fonduri care facilitează tranzacțiile ușoare între bănci, comercianți, consumatori și instituții bancare. Este una dintre cele mai convenabile opțiuni de plată digitală utilizate în întreaga lume. Chiar și casele de pariuri autorizate folosesc Visa ca metodă de depunere datorită straturilor sale multiple de protecție. 

Afișează mai multe...
Bank transfer

Un transfer bancar este exact ceea ce sună – este un transfer direct dintr-un cont bancar într-un alt cont bancar sau un cont de plată online. Persoana se conectează la banca sa, stabilește detaliile persoanei sau companiei căreia dorește să transfere banii, selectează suma și trimite cererea la bancă pentru finalizare. 

Afișează mai multe...

EcoPayz

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Paritorii se pot simți confortabil folosind un canal de plată pentru depunerea sau retragerea de fonduri numai dacă sunt siguri că metoda de plată este sigură. Pentru asta, trebuie să ia în considerare caracteristicile de securitate. Unele dintre caracteristicile de securitate de verificat sunt evidențiate mai jos.

Criptare

Orice parior perspicac ar trebui să se asigure că furnizorul de plăți criptează toate informațiile financiare și personale pentru a le proteja de privirile indiscrete. Tehnologia de criptare utilizată ar trebui să fie, de asemenea, cea mai recentă și mai sigură.

Autentificare

O altă caracteristică de securitate esențială de luat în considerare este autentificarea. Toate cererile de depunere sau retragere efectuate ar trebui să necesite o autentificare adecvată pentru a se asigura că persoanele neautorizate nu fac tranzacții folosind contul unui jucător. Autentificarea cu doi factori este una dintre cele mai comune caracteristici de securitate folosite de comercianții de plăți online și cazinouri. Introduce un pas suplimentar în procesul de autentificare pentru securitate sporită.

Parole

Parolele au devenit destul de comune în ultimii ani. Acestea reprezintă un pas suplimentar de securitate care solicită utilizatorilor să introducă o parolă suplimentară sigură, care este de obicei trimisă către e-mailul sau telefonul utilizatorului de către furnizorul de plăți.

Pe lângă caracteristicile de securitate, pariorii ar trebui să ia în considerare și reputația generală a furnizorului de depozite. Unul care a avut numeroase cazuri de fraudă a plăților nu va fi probabil o opțiune bună, indiferent de caracteristicile de securitate pe care le oferă.

Metode de plată sigure
Alegerea unei metode bancare

Alegerea unei metode bancare

Pariorii Esports ar trebui să ia în considerare numeroase considerente atunci când aleg o metodă bancară pentru a se asigura că obțin cele mai bune. Un mic lucru de cercetare ar putea fi necesar pentru a face o alegere informată. Iată câteva dintre principalele considerații de făcut.

Limitele tranzacțiilor: Limitele de tranzacție se referă la suma pe care pariorii o pot tranzacționa prin metoda bancară într-o zi sau într-o singură tranzacție. Bankroll-ul unui parior ar trebui să fie principalul factor de influență pentru aceste considerente. De exemplu, pariorii high roller ar trebui să ia în considerare doar opțiunile bancare care au limite mari de tranzacție.

Timpi de retragere: Unele metode de plată limitează de obicei timpii de retragere la anumite ore din anumite zile și doar la anumite zile ale săptămânii. Acest lucru poate fi destul de incomod pentru unii pariori. Același lucru este valabil și pentru timpul de procesare a retragerii. O opțiune bună oferă cel mai mic timp de procesare a retragerilor și permite retragerilor să fie efectuate în orice moment.

Securitate: Securitatea este probabil cel mai evident aspect de luat. Jucătorii ar trebui să-și limiteze opțiunile doar la metodele bancare care garantează securitate maximă pentru toate tranzacțiile efectuate. Același lucru este valabil și pentru confidențialitate.

Taxe: Suma percepută pentru depuneri sau retrageri ar trebui să influențeze și alegerea metodei bancare de către jucător. Canalele de plată care oferă taxe mici, sau chiar fără taxe, sunt de obicei mai preferate de majoritatea jucătorilor.

Caracteristici bancare: Diferite metode bancare vin cu diferite caracteristici de depozit. Paritorii ar trebui să opteze întotdeauna pentru cei care oferă cele mai utile și funcționale caracteristici pentru a se bucura de cele mai multe beneficii.

Serviciu clienți: Serviciul pentru clienți este printre cele mai neglijate considerații pe care pariorii le fac atunci când aleg o metodă bancară. Deși rar la unii furnizori de servicii bancare de top, există posibilități de a întâmpina probleme de depunere sau retragere. Acestea necesită interacțiuni cu serviciul clienți pentru a rezolva problemele. Paritorii ar trebui astfel să aleagă furnizori de plăți care oferă prompt servicii prietenoase și profesionale pentru clienți.

Alegerea unei metode bancare
Cum se face o depunere

Cum se face o depunere

Procesul de depunere pentru a paria pe sporturi este de obicei destul de simplu, dar asta depinde în mare măsură de metoda bancară utilizată. În unele cazuri, există mai multe modalități de a face depozitul. De exemplu, procedura de depunere poate fi inițiată de pe site-ul de pariuri sau de pe site-ul băncii. Oricare ar fi cazul, rezultatul este de obicei același, inclusiv posibilele comisioane percepute pentru tranzacție.

Utilizarea PayPal pe site-urile de pariuri eSports

PayPal se numără printre multele opțiuni de plată pe care jucătorii le pot folosi pentru a face depuneri sau retrageri pentru pariuri esport. Acesta este mai ales cazul când vine vorba de pariază pe sporturi pe site-uri internaționale de pariuri. Procesul de depunere folosind metoda de plată este relativ ușor și rapid. Iată pașii de urmat.

Procesul

Primul pas este să vă conectați sau să vă creați un cont într-un site de pariuri care acceptă metoda bancară PayPal și oferă sporturi. Jucătorul poate naviga apoi la pagina bancară și apoi derulează pentru a găsi opțiunea de plată PayPal. Procesul de acces la opțiunea de depunere PayPal poate diferi pe unele site-uri de pariuri, în funcție de interfața cu utilizatorul.

După ce faceți clic pe opțiunea de depunere PayPal, site-ul de pariuri ar trebui să deschidă un formular în care pariorul trebuie să-și completeze detaliile. Detaliile includ numele, adresa de e-mail PayPal și suma pe care pariorul dorește să o depună. După confirmarea faptului că detaliile sunt corecte, site-ul de pariuri va redirecționa jucătorul către contul său PayPal.

Apoi, jucătorul trebuie să se conecteze la contul său și să aibă suficiente fonduri pentru a face depunerea și a aproba tranzacția. Dacă totul se verifică, jucătorul trebuie doar să-și introducă acreditările, inclusiv parolele, și să trimită cererea de tranzacție.

Plățile PayPal sunt de obicei procesate în timp real. Aceasta înseamnă că suma depusă ar trebui să fie reflectată în contul de joc al jucătorului aproape de îndată ce procesul de tranzacție este finalizat.

Cum se face o depunere
Despre PayPal

Despre PayPal

PayPal se numără printre metodele de plată populare în pariurile esports. Este deținut de o companie multinațională americană de tehnologie financiară numită PayPal Holdings, Inc. Acest portofel electronic permite tranzacții în diferite valute. Sistemul de plată este disponibil practic în toate țările. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care majoritatea caselor de pariuri care oferă piețe de pariuri esports îl au ca opțiune bancară, deoarece asigură că majoritatea pariorilor pot depune bani ușor și convenabil. Iată și alte motive pentru care PayPal este atât de popular.

  • Ușurință în utilizare: Dintre toate opțiunile de depunere, PayPal este printre cele mai ușor de utilizat. Este atât de ușor încât chiar și începătorii la pariuri esport-uri îl preferă.
  • Procesare rapida: Depunerile PayPal se fac în timp real. Asta înseamnă că pariorii nu trebuie să aștepte procesarea pentru a primi bani în conturile lor de pariuri și pentru a continua să se bucure de pariuri pe sporturi.
  • Securitate de încredere: PayPal este printre cele mai sigure metode de plată pentru pariuri esport. Paritorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la pierderea banilor de către escroci, atâta timp cât își iau măsurile de precauție relevante.
  • Taxe zero la depozite: PayPal nu percepe nicio taxă pentru banii depuși pe site-urile de pariuri esport. Paritorii pot astfel depune exact suma de care au nevoie. Acest lucru îi ajută, de asemenea, să își gestioneze mai bine fondurile.
Despre PayPal
Cum să retragi câștigurile folosind PayPal

Cum să retragi câștigurile folosind PayPal

Jucătorii norocoși care pariază și câștigă pe sporturi au opțiunea de a-și miza din nou câștigurile sau de a le retrage. Cei care aleg să retragă câștigurile au de luat în considerare o varietate de opțiuni de plată. PayPal este încă printre cele mai frecvente opțiuni preferate de pariori pentru retrageri.

Cele mai multe dintre motivele pentru care sunt aproape similare cu motivul pentru care preferă să folosească această opțiune de plată pentru a face depozite. Singura diferență principală este că retragerile efectuate prin PayPal durează mult mai mult, spre deosebire de depozitele, procesate de obicei instantaneu.

Procesul de retragere

Pentru a începe procesul de retragere, pariorii trebuie mai întâi să se conecteze la conturile lor de pariuri. Următorul pas important este să verifici suma disponibilă în conturile lor. Acest lucru este esențial deoarece indică suma maximă pe care o pot retrage. Jucătorii pot naviga apoi la pagina de retragere și pot alege PayPal ca opțiune de retragere.

De obicei, site-ul de pariuri va solicita jucătorilor să completeze câteva informații înainte de începerea procesului de retragere. Acest lucru este în special pentru retragerile pentru prima dată. Jucătorii trebuie să completeze detalii referitoare la contul PayPal în care casa de pariuri ar trebui să transfere fondurile retrase.

De asemenea, trebuie să indice suma care trebuie retrasă. Ceva de remarcat este că suma reflectată în soldul contului de pariuri nu este de obicei suma care poate fi retrasă în unele cazuri. Unele case de pariuri percep taxe de procesare a retragerii, care trebuie luate în considerare.

Timp de procesare

Timpii de procesare variază, de asemenea, între diferitele case de pariuri. Asta pentru că au nevoie de timpi diferite pentru a valida și aproba cererile de retragere transmise. Cu toate acestea, odată ce casele de pariuri aprobă cererile de retragere, PayPal durează de obicei destul de puțin timp pentru a finaliza procesul de tranzacție.

Volumul tranzacțiilor aprobate poate afecta timpul luat de casa de pariuri. Pentru site-urile de pariuri care oferă timpi de tranzacționare rapid de retragere, pariorii au retras de obicei fonduri din conturile lor în decurs de 24 de ore.

Cum să retragi câștigurile folosind PayPal
Cele mai bune metode de plată pentru pariuri eSports

Cele mai bune metode de plată pentru pariuri eSports

Evaluarea opțiunilor de plată pentru pariurile esport nu este destul de ușoară. Asta din cauza numeroaselor considerații care trebuie făcute, dintre care majoritatea pot fi puțin dificil de distins. Cu toate acestea, mai multe lucruri ies în evidență pentru fiecare opțiune de plată, care pot fi folosite ca indicatori grozavi.

Primul și cel mai important aspect este dacă opțiunea de plată este legitimă. Acest lucru se datorează faptului că în industrie apar numeroase metode de plată, create cu scopul principal de a înșela pariori. Din acest motiv, în rating sunt luate în considerare doar opțiunile de plată care sunt înregistrate și autorizate în mod legitim pentru a furniza servicii bancare.

Pentru celelalte considerente luate pentru a clasifica opțiunile bancare, cunoștințele extinse despre metodele de depunere și experiențele jucătorilor, așa cum sunt prezentate în feedback-ul și recenziile lor, ajută la clasament. Unii dintre ceilalți factori pe care se bazează opțiunile bancare de revizuire sunt evidențiați mai jos.

Accesibilitate: Accesibilitatea la opțiunea de plată este un factor de clasare destul de evident. Acest lucru se datorează faptului că pariorii vor alege de obicei opțiuni de depunere care sunt inaccesibile pentru ei. Accesibilitatea poate fi afectată de factori precum problemele jurisdicționale. Cu cât o metodă bancară este mai accesibilă, cu atât se clasează mai sus.

Securitate: După cum am menționat mai devreme, securitatea se numără printre caracteristicile esențiale pe care pariorii de sporturi le iau în considerare atunci când caută opțiuni de plată. Din acest motiv, opțiunile de plată care oferă cele mai bune funcții de securitate sunt clasate mai sus. Același lucru este valabil și pentru caracteristicile de confidențialitate. Clasamentele vin de obicei la cele mai mici detalii, deoarece majoritatea opțiunilor de plată aplică aproape toate cele mai bune caracteristici de securitate disponibile.

Popularitate în rândul furnizorilor: Majoritatea site-urilor de pariuri esporturi oferă de obicei opțiuni de depunere în funcție de popularitate. Popularitatea poate fi folosită ca un indiciu al calității și fiabilității. Opțiunile de plată care sunt mai populare în rândul furnizorilor merită astfel să fie evaluate mai sus.

Relații Clienți: Un alt factor esențial de luat în considerare la clasarea metodelor de plată este serviciul pentru clienți. Metodele de plată care oferă un serviciu excelent pentru clienți ar trebui, în general, să se situeze mai sus decât cele care oferă asistență pentru clienți slabă sau lipsită. Profesionalismul, disponibilitatea și canalele de asistență pentru clienți sunt câteva dintre considerentele utilizate pentru clasarea serviciilor pentru clienți.

Interfața cu utilizatorul: Interfața cu utilizatorul sau uşurinţa în utilizare a metodei de plată afectează, de asemenea, clasamentele. Opțiunile bancare care sunt ușor și plăcut de utilizat obțin evaluări mai mari. Acest lucru se datorează faptului că găzduiesc mai multă clientelă, inclusiv începători în lumea pariurilor pe sporturi.

Timpi de procesare: Opțiunile de plată diferite au timpi de procesare diferiți. Acesta este mai ales cazul când vine vorba de retrageri. Opțiunile de depunere care oferă cei mai rapidi timpi de retragere fără compromisuri în siguranță și securitate sunt astfel clasate mai sus, deoarece oferă mai mult confort pariorilor.

Limitele tranzacțiilor: Limitele tranzacțiilor sunt un alt factor excelent de clasare. Metodele de plată care permit pariorilor să depună atât sume mici, cât și sume mari, se adresează unei game mai largi de pariori și, astfel, se clasează mai sus.

Cele mai bune metode de plată pentru pariuri eSports
Joc responsabil

Joc responsabil

Parierii ar trebui să practice întotdeauna jocurile responsabile, în ciuda tuturor entuziasmului, divertismentului și oportunităților de câștig care vin cu jocurile de noroc pe sporturi. Jocul responsabil include:

  • Practicarea autocontrolului cu privire la cât timp este petrecut cu pariurile.
  • Evitați pariurile inutil.
  • Excluderea emoțiilor în toate deciziile de pariuri, printre altele.

Se aplică și controlului bankroll-ului, ceea ce înseamnă depunerea doar a sumelor rezonabile și pariarea sumelor corecte.

Jocul responsabil asigură că paritorii nu suferă pierderi financiare insuportabile. De asemenea, previne problemele mentale precum depresia și stresul. Parierii care suferă deja de efectele jocurilor de noroc iresponsabile ar trebui să caute ajutor imediat pentru a controla efectele și pentru a preveni agravarea stării.

Joc responsabil