Cote de Pariuri

Odată cu popularitatea jocurilor de esports, jucătorii trebuie să înțeleagă cum să parieze pe diferite echipe. Cu toate acestea, pariurile de succes ar fi posibile numai dacă cunosc câteva sfaturi de pariuri în sporturi. Unul dintre cele mai esențiale sfaturi este înțelegerea modului în care funcționează cotele la pariuri pe sporturi.

Cotele de pariuri Esports îi ajută pe cei mai buni să determine evenimentele care au o probabilitate mare de a avea loc. Aici, aveți două jocuri cu două evenimente posibile după ce ați jucat. Chestia este că o echipă va câștiga, iar cealaltă va pierde. În timp ce ambele echipe pot câștiga meciul, există una care are șanse mai mari de câștig. Casele de pariuri Esports folosesc diverși factori, cum ar fi istoricul echipelor, forma, personajele disponibile, printre altele, pentru a calcula cotele.

Cu toate acestea, asigurați-vă că parcurgeți mai multe sfaturi privind pariurile esporturilor pentru a afla cum să utilizați cotele pentru a plasa pariuri de succes. Dacă este posibil, vizitați alte site-uri de pariuri esports pentru a vedea cotele pe care le-au oferit echipelor pe care sunteți interesat să pariați.

Cumpărăturile pe linie vă vor ajuta să știți ce prezic alte case de pariuri despre un joc și puteți utiliza aceste informații pentru a plasa pariuri de succes. Puteți, de asemenea, să căutați site-uri de pariuri esport care vă va oferi cele mai bune plăți dacă câștigați. Să aflăm acum cum funcționează cotele de pariuri pe sporturi.

Cote de pariuri Esports explicateTipuri de cote eSportsCum să citiți cotele eSportsCum funcționează diferitele cote de eSport
Cote de pariuri Esports explicate

Cote de pariuri Esports explicate

Cum funcționează cotele de pariuri eSports?

Când pariezi pe jocuri de esports, analiza cotelor poate ajuta cu informații utile. Cotele de pariuri se bazează pe probabilitate pentru a determina ce echipă este probabil să câștige. Dacă cotele favorizează rezultatul unei anumite echipe, echipa are o probabilitate mare de a câștiga. Pe de altă parte, dacă cotele nu favorizează rezultatul unei echipe, echipa are o probabilitate scăzută de a câștiga.

De exemplu, putem folosi numere pentru a determina probabilitatea ca o echipă să câștige. Să presupunem că aveți două echipe, A și B, unde echipa A are 1/2 cotă, iar echipa B are 2/1 cotă. Când pariezi, vei ști că echipa A are o probabilitate mai mare de a câștiga decât echipa B. Echipa A are o probabilitate de câștig de 66,7%, în timp ce echipa B are o probabilitate de câștig de 33,3%. Cu toate acestea, suma pe care o vei câștiga atunci când pariezi pe o anumită echipă pentru a câștiga va fi foarte influențată de cote.

Casele de pariuri profită de pariorii care nu sunt foarte interesați de modul în care cotele ajută la determinarea probabilității. Echipa ta preferată ar putea fi cei defavorizați, așa că pariul pe ei pentru a câștiga ar fi un avantaj pentru casele de pariuri. Şansele sunt că echipa ta are şanse mari să piardă decât să câştige. Vom discuta în continuare despre cum să citiți și să înțelegeți cotele, astfel încât să puteți paria cu înțelepciune.

Cote de pariuri Esports explicate
Tipuri de cote eSports

Tipuri de cote eSports

Când vă alăturați site-urilor de pariuri eSports, este posibil să întâlniți cote afișate în diferite formate. Regiunea și popularitatea cotelor vor determina aceste formate. De exemplu, majoritatea caselor de pariuri își vor afișa cotele în trei formate diferite. Cele trei formate sunt:

  • Cote zecimale
  • Cote fracționale
  • Cote americane

Majoritatea caselor de pariuri preferă să folosească cote zecimale pentru că pariorilor le găsesc ușor de înțeles în majoritatea părților lumii. Cu toate acestea, site-urile de pariuri din Marea Britanie și SUA nu folosesc cote zecimale. Dacă sunteți dintr-o altă regiune și vizitați SUA sau Marea Britanie, va trebui să vă familiarizați cu cotele lor de pariuri pentru a plasa pariuri.

Cote de fracțiuni face cel mai vechi mod de a afișa cotele. Cotele de fracțiuni au fost folosite în jocurile de noroc de curse de cai și rămân populare în Marea Britanie și Irlanda. Când se folosesc cote de fracțiuni pentru a paria în jocurile de esport, cele două echipe vor avea fracțiuni diferite reprezentând probabilitățile de câștig. Trebuie să-ți faci bine calculele pentru a-ți cunoaște echipa favorită și pentru a câștiga dacă pariezi pe ea.

Cotele americane exista in America, dar le puteți găsi uneori folosite în Canada. S-ar putea să găsiți șansele americane nedumerite, mai ales dacă veniți din alte regiuni. Cu toate acestea, odată ce înțelegi cum funcționează, s-ar putea să fii surprins să realizezi că sunt cele mai ușor de utilizat.

Să aflăm acum cum să citim și să înțelegem cele trei formate de pariuri eSports. De asemenea, vei învăța să folosești cotele pentru a determina echipele favorite și suma de câștigat după pariuri.

Tipuri de cote eSports
Cum să citiți cotele eSports

Cum să citiți cotele eSports

Cote zecimale

Când utilizați cote zecimale pentru a paria, ar trebui să înmulțiți suma pe care o pariați (mizați) cu cotele. Sa spunem echipa ta preferată A are cote afișate ca 2.1. Când pariezi pe echipa A pentru a câștiga cu o miză de 10 USD, plata ta totală va fi de 21 USD.

Puteți calcula probabilitatea de câștig calculând procentul ambelor echipe. Puteți ajunge la procent împărțind unul la cota unei echipe pe care o înmulțesc cu 100. Pentru echipa A, procentul de câștig este (12,1) x 100=47,6%.

Cote de fracțiuni

Dacă echipa ta preferată are 1/2 cotă și plasezi un pariu cu 10 USD pentru ca echipa să câștige, plata ta totală va fi (2÷1) x 10 USD = 20 USD. Pentru a găsi procentul de câștig al echipei preferate, luați numărătorul și împărțiți la totalul numărătorului și numitorului și înmulțiți rezultatele cu 100. De exemplu, procentul de câștig al echipei preferate este (1÷3) x 100=33,3%

Cote americane

Cotele americane vin cu numere impare pozitive sau negative. De exemplu, echipa ta ar putea avea cote de +200. Asta înseamnă că dacă pariezi cu 100 USD, vei primi o plată de 200 USD odată ce echipa câștigă. Cu cote nefavorabile, numerele afișate înseamnă suma pe care ai miza pentru a câștiga 100 USD. De exemplu, dacă echipa ta a avut cote de -200, suma de mizată va fi de 200 USD pentru a câștiga 100 USD.

Cum să citiți cotele eSports
Cum funcționează diferitele cote de eSport

Cum funcționează diferitele cote de eSport

Când înveți cum să pariezi pe sporturi, trebuie să înțelegi cum funcționează cotele eSports. Să analizăm diferite jocuri pentru a afla cum funcționează cotele lor.

MOBA

Jocurile MOBA (Multiple Online Battle Arena) au trei afișaje semnificative de cote. Cotele pot apărea pe site-urile de pariuri în formate zecimale, fracționale sau americane. Asigurați-vă intelege turneul și participanții înainte de a plasa pariurile.

Diferitele formate folosite pentru a afișa cotele vor influența modul în care pariezi. Dacă utilizați versiunea americană, trebuie să înțelegeți diferența dintre cele două șanse care apar cu un semn pozitiv și unul negativ. Puteți utiliza cele trei formate pentru a determina probabilitatea ca echipa dvs. să câștige.

Battle Royale

Când pariezi pe Battle Royale, ar trebui să dezvolți o strategie care să te ajute să câștigi. Considerați o echipă sau un jucător care are un palmares în câștigarea mai multor jocuri. Cotele disponibile vă vor ghida să știți care echipă sau jucător are un procent mai mare de câștig. Aici veți găsi cotele afișate în cele trei formate – zecimal, fracționar și american.

Jocurile Battle Royale sunt CoD: Warzone și PUBG.

Dacă pariați în Marea Britanie pe Battle Royale, cotele dvs. vor apărea în formate fracționale. De exemplu, dacă pariați pe un Call of Duty: Warzone joc, cele două echipe care vor juca vor avea cote afișate în formate fracționale. În funcție de regiunea dvs., este posibil să primiți și cotele afișate în format zecimal sau american.

FPS

Jocurile First-Person Shooter (FPS) au cote afișate în cele trei formate. Când pariați pe jocuri FPS, luați în considerare să căutați jocuri cu cele mai bune cote și un procent ridicat de câștig. Puteți paria pe jocuri FPS precum Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, Valorant, printre câteva altele.

Jocuri sportive

Când pariezi pe jocuri sportive eSports, cel mai popular joc este jocul eSports FIFA. Lucrul bun este că, dacă ești un pasionat de FIFA, îți va plăcea să pariezi pe eFIFA, deoarece afișajul ciudat este similar cu cel al fotbalului real. Când pariezi, caută echipe cu calități competitive.

Veți descoperi că cotele vor fi afișate în cele trei formate, în funcție de regiunea dvs. Dacă vrei să știi care echipă are șanse mai mari de câștig, afișajul ciudat te va ghida bine. De asemenea, puteți face calculele pentru a afla suma pe care o veți câștiga după ce pariați pentru o anumită echipă.

RTS

Strategia în timp real (RTS) cuprinde mai multe jocuri, inclusiv Age of Empires II sau Starcraft II. Afișarea cotelor depinde de jocuri și de regiunile în care pariorii le pot accesa.

Pariorii pot găsi cote afișate în formate zecimale, fracționale sau americane. Ar trebui să fie foarte interesat de cote, deoarece pot cunoaște echipele sau jucătorii cu o mare probabilitate de câștig. De asemenea, cotele îi vor ajuta pe cei mai buni să-și determine plățile în cazul în care câștigurile lor favorite.

Cum funcționează diferitele cote de eSport

Cele mai recente știri

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022

Unul dintre evenimentele eSport mult așteptate din acest an este FIFA eWorld Cup 2022, cel mai prestigios turneu din scena FIFA eSports. Da, există multe alte turnee FIFA pe care să pariezi, dar ele nu atrag influența care vine cu FIFA eWorld Cup. În acest articol, pariorii pot afla tot ce trebuie să știe despre acest turneu viitor.