Ghiduri

February 23, 2023

Cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Esports este una dintre cele mai bune surse de divertisment din Asia. Este o formă de competiție care implică jocuri video. Jocurile multiplayer sunt jucate în turnee, iar jucătorii participă la ele sub formă de echipe. Bineînțeles, este organizat de unele dintre nume mari, iar fondul de premiere este o nebunie.

Cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia

Acum, ca și în jocurile de noroc, s-ar putea să știți că puteți paria pe sporturi. Puteți paria pe ce echipă va câștiga turneul, deoarece există întotdeauna favorite în fiecare turneu. Dar, desigur, favoriții nu câștigă întotdeauna, așa că fii înțelept cu pariurile tale. 

Dacă cauți pe ce titluri esports poți paria, ești în locul potrivit. Iată primele 5 sporturi pe care să pariezi în Asia în 2023. 

Dota 2

Primul despre care vom vorbi este unul dintre cele mai faimoase și mai jucate jocuri, Dota 2. Jocul este jucat de milioane zilnic pentru a vă bucura de experiența unică pe care o oferă Dota 2. Acest joc a fost lansat în 2013 și, fără îndoială, Dota este cel mai profund joc RTS de acțiune multiplayer creat vreodată. Într-un turneu de esports, poți pariază pe Dota 2, deoarece vor fi multe echipe pe care să pariezi. 

Turneul Dota 2 deține cel mai mare fond de premii din istoria Esports-ului. Acest joc este unul dintre sporturile favorite pe care să pariezi în țările asiatice. 

PUBG Mobile

Players Unkown Battleground Mobile este unul dintre cele mai jucate jocuri în ultimii câtiva ani. Acest joc a luat cu asalt internetul și aproape fiecare persoană a jucat acest joc. PUBG Mobile este un joc free-to-play și unul dintre cele mai bune jocuri battle royale dezvoltat de LightSpeed & Quantum Studio, o divizie a Tencent Games. În Battle Royale PUBG Mobile, există 100 de jucători, iar fiecare echipă este formată din până la 4 jucători.

PUBG Mobile nu a fost în afaceri de mult timp, dar totuși, acest joc oferă una dintre cele mai bune experiențe de pariuri. Este un esport pe care poți paria, deoarece echipele care joacă în turneu sunt binecunoscute și sunt întotdeauna favorite. 

Arena Valorii

La fel ca PUBG, Mobile Arena of Valor este, de asemenea, un joc nou. Acest joc a fost cunoscut anterior ca Strike of Kings și este o adaptare internațională a Honor of the Knights. Arena of Valor este o arenă de luptă multiplayer online dezvoltat de Timi Studio și publicat de Level Infinite. Există atât de mulți eroi cool și unici pe care îi puteți selecta, iar acest joc oferă o experiență unică. 

Acestea fiind spuse, este unul dintre cele mai populare Esporturi pe care oamenii pariază în țările asiatice. Mai mult, fondurile de premiere ale acestui esport sunt destul de generoase. Să trecem la următorul.

FIFA 23

FIFA 23 este unul dintre cele mai populare jocuri video jucate de milioane de oameni. Aproape toți fanii fotbalului au jucat acest joc, deoarece le place simularea. Deși este puțin trist că este a 30-a tranșă din seria FIFA, este și ultima. Înseamnă că nu vom vedea niciun alt joc FIFA. Totuși, asta nu înseamnă că acesta nu va mai fi un esport, deoarece vor avea loc turnee pentru FIFA 23.

FIFA 23 este un joc excelent pe care să pariezi dacă te afli într-una dintre țările asiatice. Poți paria pe oricare echipă, dar în final, cel priceput va câștiga. Este și o chestiune de noroc, așa că s-ar putea să ai noroc. 

League of Legends

League of Legends este unul dintre cele mai cunoscute jocuri, iar milioane de jucători joacă acest joc. Acest joc este denumit în mod obișnuit League și este un videoclip multiplayer online de luptă din 2009. Jocul are încă un impact mare asupra fanilor pariurilor esport din regiunile asiatice, în ciuda faptului că a fost lansat cu mai bine de un deceniu în urmă. Este, fără îndoială, o mare ispravă. League of Legends este un joc free-to-play și este un joc de echipă.

Concluzie

Esports este un segment care se dezvoltă rapid al industriei pariurilor sportive din întreaga lume și acest lucru nu este diferit în țările asiatice. Puteți găsi mai multe case de pariuri sportive licențiate care oferă jocuri extrem de populare printre fanii sporturilor din Singapore, Japonia, Coreea și alte regiuni asiatice.

Cele mai recente știri

Descoperiți magazinul de articole Fortnite în continuă schimbare: skinuri, încrucișări și multe altele!
2023-11-15

Descoperiți magazinul de articole Fortnite în continuă schimbare: skinuri, încrucișări și multe altele!

Știri