Intel Extreme Masters

Intel Extreme Masters este una dintre cele mai mari serii de turnee esport din lume. Este un fenomen global care este sponsorizat de Intel și desfășurat în multe țări diferite din întreaga lume. Este deținut de Electronic Sports League (ESL), un organizator de sporturi din Germania, cunoscut pentru că are mai multe turnee de jocuri sub centură.

Ideea pentru aceasta a fost concepută în 2006, după ce ESL și-a dat seama de potențialul unui eveniment esports la nivel mondial. A primit fonduri de la Intel și a fost numit Intel Extreme Masters. Competiția are mici evenimente pe tot parcursul anului care duc la evenimentul „Marele Finală”, desfășurat la CeBIT din Hanovra, Germania.

Tot ce trebuie să știți despre Intel Extreme Masters

Tot ce trebuie să știți despre Intel Extreme Masters

La început, a avut turnee doar pentru Counterstrike 1.6, dar până acum a organizat turnee pentru un total de 11 jocuri, două dintre ele fiind Counter-Strike: Global Offensive și StarCraft II.

Turneele Intel Extreme Masters au avut loc în orașe precum Katowice, Toronto, Guangzhou, New York și Dubai. Cel mai recent turneu al Intel Extreme Masters pentru Counterstrike: Global Offensive a avut un mare premiu de 100.000 USD.

Tot ce trebuie să știți despre Intel Extreme Masters
Totul despre CS: GO

Totul despre CS: GO

Counter-Strike: ofensiva globală, sau CS:GO, este unul dintre cele mai vizionate și mai jucate turnee esport Intel Extreme Masters. În 2020, a avut peste 1 milion de vizualizări. CS:GO este un joc gratuit de tip împușcătură în prima persoană (FPS) care a fost lansat în 2012.

Jocul original Counter-Strike a fost un mod al popularului joc Half-life al lui Valve. Astăzi, există patru jocuri în seria CS.

Dezvoltat de Valve și Hidden Path Entertainment, jocul implică două echipe, Terorists și Counter-Terrorists, care luptă unul împotriva celuilalt în diferite moduri de joc. Jocul este încă extrem de popular în comunitatea de jocuri și primește actualizări regulate de la Valve.

În 2018, Valve a introdus un mod Battle Royale numit „Danger Zone”. Sunt 9 alte moduri de joc, cea mai populară fiind „Bomb Defusal”. Jocul a primit mai multe premii în industria esporturilor, inclusiv Game Awards pentru 2017, 2019 și 2020.

Jocul este al patrulea joc din seria CS și este disponibil pe Windows, macOS, Xbox 360 și PS3. De la lansare, Valve a introdus o mulțime de funcții noi, inclusiv hărți noi, arme, moduri de joc și skin-uri. Skin-urile au contribuit la formarea unei „economii virtuale” în joc, care a dus în cele din urmă la pariuri și jocuri de noroc în sporturi.

Pariuri și turnee CS:GO Esports

Sunt convocate turneele CS:GO care au cele mai mari fonduri de premiere Campionate majore. Au început cu un fond de premii de 250.000 USD și au crescut la 1.000.000 USD. Intel Extreme Masters a susținut unul dintre Counter Strike Majors din 2008 până în 2012, dar a fost pentru CS 1.6.

Înainte de lansarea CS:GO, viitorul seriei în industria esporturilor era incert, deoarece mulți jucători din întreaga lume nu doreau să joace CS 1.6 într-un mediu competitiv. Când CS:GO s-a lansat în 2012, a reînviat spiritul esports în comunitatea CS.

În timp ce versiunea inițială a jocului avea încă deficiențele sale, Valve a lansat continuu patch-uri pentru a-l îmbunătăți. Primul campionat major CS:GO a fost finanțat de Valve și a avut loc în Suedia la DreamHack Iarna 2013.

Totuși, jocul a avut parte de controverse. S-a descoperit că mulți jucători trișează, dar sunt interziși de „Valve Anti-Cheat (VAC)” imediat ce sunt descoperiți. Jucătorii care trișează la turnee sunt interziși definitiv și uneori excluși din echipele lor.

Când au fost introduse skinuri de arme, site-uri de pariuri online esport au fost create cu scopul de a pariere skin-uri. Acest lucru s-a transformat curând în jocuri de noroc pentru minori, din cauza cărora Valve și site-urile de jocuri de noroc au primit două procese.

Totul despre CS: GO
Cote de pariuri Intel Extreme Masters

Cote de pariuri Intel Extreme Masters

Există trei tipuri de cote de pariere:

  • Cote fracționale
  • Cote zecimale
  • Cote de linie monetară

Intel Extreme Masters oferă o varietate de opțiuni pentru cei care doresc să parieze pe favoritul sau pe cel defavorizat. Cel mai comun tipul de cote la pariuri pe care le are Intel Extreme Masters sunt cote zecimale și cote de linie monetară. Diferența dintre cele două este că primul este folosit în Europa, iar cel de-al doilea în America.

La turneul IEM de la Dallas, „Looking for Org” s-a dovedit a fi defavorizat, având cote de 301,00. Team Vitality și Astralis au avut ambele cote de 18.00, ceea ce le-a făcut cel mai sigur pariu al turneului.

În cadrul sezonului XVII Intel Extreme Masters, Astralis are cote de 3,82, iar Natus Vincere are cote de 1,26.

Șansele de succes sunt mari atunci când știi pe ce cote să pariezi. Pariul pe rezultatul cel mai probabil și pe echipa ta preferată poate părea cea mai bună opțiune, dar cel mai bun lucru de făcut este să pariezi pentru valoare.

Există diferite site-uri de pariuri online pe esport unde poți căuta cele mai bune cote. Nu există o diferență mare între valorile de pe aceste site-uri, dar micile diferențe se pot acumula pentru a oferi profituri semnificative.

Cote de pariuri Intel Extreme Masters
Cele mai bune echipe ale Intel Extreme Master

Cele mai bune echipe ale Intel Extreme Master

Astralis și Natus Vincere sunt jucători obișnuiți ai turneului. La turneul din 2020 care a avut loc la Katowice, Natus Vincere a obținut primul premiu de 250.000 de dolari, în timp ce Astralis a obținut premiul al treilea de 40.000 de dolari.

Echipa WE (World Elite) este un alt obișnuit care a câștigat un total de 3 turnee din 2011. Echipa este o organizație de esports din China.

În turneul Intel Extreme Masters din 2017, care a avut loc în Australia, SK Gaming a luat trofeul după patru zile de CS:GO. Echipa a luptat împotriva Clanul FaZe și a câștigat 3 din 4 meciuri.

Flash Wolves, sau FW, o echipă taiwaneză de esports care a fost creată în aprilie 2013. Numele său inițial era „yoe IRONMEN” și nu a fost schimbat în Flash Wolves până în august 2013. Sunt considerate una dintre cele mai bune echipe din League of Legends și a câștigat Campionatul Mondial Intel Extreme Masters Sezonul XI.

Gambit Esports este o altă organizație de sport despre care se știe că este una dintre echipele de top din League of Legends. Este o echipă rusă care are sediul în Regatul Unit. Ei au câștigat mai multe titluri la Intel Extreme Masters din 2013 până în 2014. Nu au anunțat niciun plan de participare la viitoarele turnee Intel Extreme Masters.

Cele mai bune echipe ale Intel Extreme Master
Cele mai mari momente ale Intel Extreme Masters

Cele mai mari momente ale Intel Extreme Masters

Ar fi un deserviciu pentru industria esporturilor să nu menționăm chiar primul turneu Intel Extreme Masters când echipe din 24 de țări diferite au jucat Counter-Strike și World of Warcraft III. Fondul de premiere a fost de 160.000 de euro.

Echipa Pentagram din Polonia și H2K Gaming s-au luptat pentru premiul final, iar primul a luat acasă 40.000 de euro. A fost o competiție acerbă la care au participat și Fnatic și SK Gaming, două echipe care vor continua să concureze și în turneele viitoare.

Cu fiecare sezon, Intel Extreme Masters sa extins nu doar în ceea ce privește jocurile, ci și țările și orașele. Starcraft 2 a fost introdus în sezonul V și a avut, de asemenea, turnee cu invitație League of Legends, care i-au încântat pe fani de sezonul următor.

După turneul cu invitație, League of Legends a fost introdus în cele din urmă în sezonul VI. În sezonul XI, pentru prima dată în istoria turneului, evenimentul final a avut loc la Katowice pe parcursul a două weekend-uri.

Cele mai mari momente ale Intel Extreme Masters
Unde să pariezi și cea mai bună strategie pentru a paria pe IEM

Unde să pariezi și cea mai bună strategie pentru a paria pe IEM

Există multe site-uri diferite de pariuri esport unde poți paria pe turneele Intel Extreme Masters. Iată câteva site-uri pe care le puteți folosi:

  • Cyber.bet
  • Betaway Sports
  • 1xBet
  • 20 pariu

Pariul pe sporturi este un proces foarte simplu. Alegeți site-ul pe care doriți să-l utilizați, priviți cotele și pariați pe echipa cu care sunteți de partea, depuneți banii și apoi așteptați să vedeți cine câștigă.

Cea mai bună strategie de urmat este analiza cotelor. Amintiți-vă că cu cât șansele sunt mai mari, cu atât sunt mai mici șansele ca echipa să câștige. O echipă cu cote mai mari ar oferi randamente mai mari, dar ar avea șanse mici de câștig.

Un alt lucru la care trebuie să fii atent este istoria echipei. Cum au evoluat în meciurile trecute? Aceștia sunt câțiva factori pe care ar trebui să îi includeți în strategia de pariuri pentru a vă crește șansele de câștig.

Unde să pariezi și cea mai bună strategie pentru a paria pe IEM