Call of Duty League

Meciurile din campionatele de esports constau într-un format de hartă cu cel mai bun din cinci. Pentru fiecare echipă sunt necesari minimum 7 jucători și maximum 10 jucători. Hardpoint, Search & Destroy și Domination sunt cele trei moduri de joc folosite în fiecare meci. Modurile de joc Hardpoint, Search & Destroy și Domination sunt folosite pentru a juca primele trei hărți ale unei întâlniri. Modul de joc Hardpoint este folosit pentru a patra hartă, în timp ce modul Search & Destroy este folosit pentru a cincea.

După sezonul regulat, primele opt echipe din punct de vedere al punctelor vor câștiga un loc în playoff. Echipele de pe locurile 9-12 vor fi repartizate în clasamentul învinsului în prima rundă. Meciurile de meciuri de grup față în față, difuzate online de-a lungul celor trei săptămâni de calificare înainte de fiecare majoră, vor determina clasarea echipelor în competiții majore. Astfel de săptămâni de calificare sunt și mai importante acum, deoarece doar primele opt cap de serie se vor califica pentru major.

Cum se face clasamentul

Cum se face clasamentul

Punctele sunt acordate echipelor pentru fiecare meci câștigat din ligile esport. Puncte suplimentare sunt acordate echipelor pe baza performanței la cele mai mari turnee de esports. Echipele se grăbesc să asigure un punct greu de pe hartă în timp ce se luptă cu echipa adversă. O echipă câștigă un punct pentru fiecare secundă în care deține un punct dur, cu cel puțin un participant în picioare. Ori de câte ori un inamic intră în zonă, acesta este desemnat ca contestat și nu se câștigă puncte până când toți inamicii au plecat.

Hardpoint se rotește în jurul hărții la fiecare șaizeci de secunde. Echipele se pot roti la următorul punct dur pentru a se pregăti pentru schimbarea zonei. Fiecare hartă are locații diferite, dar ordinea de rotație rămâne aceeași și nu este aleatorie, permițând unei echipe să-și exerseze strategiile de rotație.

Modul SnD

Singurul mod din Chemarea la datorie Liga care nu permite reapariția este Search & Destroy (SnD). În acest mod, o echipă atacantă trebuie să transporte o bombă într-una dintre cele două locații de pe hartă, să o planteze și să nu fie dezamorsată. Dacă dispozitivul a fost plantat, echipa din apărare are doar câteva secunde să-l dezamorseze înainte de a exploda. Dacă dispozitivul este dezamorsat, ei câștigă. Alternativ, oricare echipă o poate învinge pe cealaltă anihilând-o. În acest caz, apărătorii trebuie să dezamorseze dispozitivul înainte ca cronometrul să expire.

În campionatul de esports, controlul este o combinație unică de elemente S&D și hardpoint. Echipele atacă pe rând și încearcă să apere două zone de gol predeterminate de pe hartă. Pentru a captura acest deal, atacatorii trebuie să stea pe el. Fiecare echipă are 30 de vieți pe rundă. În limita de timp, distruge toate viețile echipei adverse sau ia ambele dealuri în atac. Un minut este adăugat jocului când este capturat un punct de control. Pentru a câștiga, cele 30 de vieți ale unui adversar trebuie eliminate.

Despre CoD: Warzone

Imaginea lui Call of Duty asupra gen battle royale, Warzone, a debutat în primăvara trecută cu mare succes. În martie 2020, a fost lansat Call of Duty: Warzone, un joc video Battle Royale gratuit. Jocul a primit în mare parte laude de la critici, cu laude în special pentru hărți. Activision a anunțat în aprilie 2021 că Warzone a depășit 100 de milioane de jucători activi.

Cum se face clasamentul
Echipele câștigătoare ale campionatului Call of Duty League și cele mai mari momente

Echipele câștigătoare ale campionatului Call of Duty League și cele mai mari momente

Liga esport constă într-un sezon regulat împărțit în două părți și playoff-uri ulterioare. Are 12 echipe: nouă din Statele Unite, una din Regatul Unit, una din Canada și una din Franța. Fiecare echipă găzduiește un eveniment Home Series în fiecare împărțire a ligii în timpul sezonului regulat. Un turneu de sport playoff postsezon urmează sezonului regulat.

Campionatul de esports a fost creat pentru a promova echilibrul competitiv pe scena profesională COD și pentru a permite jucătorilor să concureze în mod regulat pe tot parcursul sezonului, asistând la dezvoltarea jucătorilor la toate nivelurile de eSport Call of Duty.

Turnee online Esports folosește cel mai recent titlu de joc Call of Duty – în prezent Black Ops: Cold War, care a fost lansat în noiembrie 2020 – pentru a ține pasul cu tradiția turneelor sportive majore anterioare. Toate jocurile sunt jucate într-un format 5v5 pe un computer folosind setări de joc preconfigurate și orice controler aprobat de ligă.

Sezonul regulat 2020 a început pe 24 ianuarie și s-a încheiat în iulie. În august a avut loc un playoff postsezon de două săptămâni pentru a determina campionii sezonului. Echipele participante trebuiau să joace meciuri în persoană în orașele lor natale. Din cele douăsprezece echipe din fiecare oraș, opt urmau să fie prezente la fiecare eveniment. Au avut loc doar trei evenimente în stil homestand.

Echipele câștigătoare ale campionatului Call of Duty League și cele mai mari momente
Schimbarea online

Schimbarea online

Proprietarii de echipe și jucătorii au votat pentru ca liga să fie mutată online pentru a muta liga online în restul sezonului. Din cauza pandemiei de COVID-19, când a avut loc Marea Finală pe 30 august, Dallas Empire a învins Atlanta FaZe, capul de serie numărul unu, devenind campionii inaugurali ai CoD League.

De la sezonul inaugural, distribuția fondului de premii s-a schimbat dramatic. Acest lucru se datorează faptului că fondul de premiere a crescut și toate cele 12 echipe s-au calificat pentru fiecare turneu major de esports. Fiecare eveniment major valorează 500.000 USD, iar playoff-urile valorează 2.500.000 USD, pentru un fond de premiere total de aproximativ 5.000.000 USD pentru întregul sezon.

Pentru sezonul 2021, cele douăsprezece echipe sunt împărțite egal în două grupe a câte șase fiecare. Sezonul este împărțit în cinci etape, echipele concurând în meciuri de grupă pe parcursul a trei săptămâni pentru a determina clasamentul pentru fiecare etapă majoră. La un an după ce s-a înfruntat la scurt timp împotriva Imperiului Dallas, Atlanta FaZe a câștigat astăzi campionatul Call of Duty League 2021 cu o victorie cu 5-3 în fața Toronto Ultra.

Schimbarea online
Unde și cum să pariezi pe Call of Duty League Championship

Unde și cum să pariezi pe Call of Duty League Championship

Pariurile pe scena esporturilor sunt la cote maxime datorită ligii incredibil de profitabile. A existat o creștere a cererii pentru pariurile Call of Duty. Așa cum a fost cazul evenimentelor Call of Duty World League, toate site-urile de pariuri online consacrate și binecunoscute oferă piețe de pariuri pentru evenimentele Call of Duty. Noul sezon de campionate profesionale de esports va fi întâmpinat cu mai multă emoție și cu o mulțime mai mare, ceea ce va duce la mai mulți spectatori și mai multă acoperire pe site-urile de pariuri sportive.

Unele case de pariuri pot oferi niveluri mai mari de cote decât altele. Prin compararea cotelor oferite la diverse site-uri de pariuri online esports, se poate face o idee bună despre ce echipe CoD preferă casele de pariuri. Este important de reținut că echipele favorizate au cote mai mici.

În emisfera nordică, campionatele de sport se desfășoară de la mijlocul iernii până la sfârșitul verii. Ele oferă o mulțime de oportunități de pariere pentru oricine dorește să parieze pe piețe absolute, precum și pe jocuri individuale din întreaga ligă de esports. Pariurile pe turneele de esport online le vor oferi utilizatorilor o mulțime de opțiuni pentru a paria pe campionatele de esport, deoarece în prezent se numără printre cele mai bune turnee de esports.

Unde și cum să pariezi pe Call of Duty League Championship