Totul despre pariurile pe FaZe Clan

FaZe Clan, cunoscut anterior ca FaZe Sniping, este o companie de eSports cu sediul în Los Angeles, înființată în 2010. Se mândrește cu echipe competitive într-o gamă largă de titluri, inclusiv Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty și PUBG: Battlegrounds. Această echipă de sport de top s-a alăturat lumii jocurilor ca o echipă Call of Duty formată din Jeff „House Cat” Emann, Ben „Resistance” Christensen și Eric „CLipZ” Rivera.

Apoi, acești jucători s-au clasat printre cei mai buni lunetişti din Call of Duty: Modern Warfare 2, ceea ce a atras multă atenție, deoarece jocul era încă la început. Popularitatea acestei organizații a crescut și mai mult când l-a semnat pe Ted „Fakie”

Totul despre pariurile pe FaZe Clan
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucătorii Clanului FaZe

În comparație cu alte echipe de esports, FaZe Clan a fost departe de a fi banal. Conținutul său de pe YouTube a fost mai mult despre distracția fanilor săi decât despre prezentarea talentelor jucătorilor săi la turnee. Acest aspect și-a sporit masiv urmărirea pe rețelele sociale. În 2012, canalul YouTube FaZe Clan a atins 1 milion de abonați. În momentul în care am scris, a strâns cu 7,69 milioane de abonați mai mulți și 1.141.865.761 de vizualizări.

Astăzi, FaZe Clan găzduiește peste 90 de sportivi eSport. Toți sunt excepțional de talentați să joace diverse jocuri video și să creeze conținut de jocuri de top.

Consultați această detaliere cuprinzătoare a listei active actuale a FaZe Clan, pe baza unora dintre titlurile pe care le joacă acești jucători:

Counter-Strike: ofensiva globală

  • rain (Norvegia), broky (Letonia), Twistzz (Canada), ropz (Estonia), karrigan (Danemarca), olofmeister (Suedia), RobbaN (Suedia) - Antrenor principal, innersh1ne (Rusia) - Antrenor asistent

Fortnite Battle Royale

  • Megga (SUA), Nate Hill (SUA), Dubs (SUA), Bizzle (SUA), Mongraal (Marea Britanie), Martoz (Olanda), Cented (Canada)

Valorant

  • babybay (SUA), supamen (SUA), POACH (SUA), dicey (SUA), POISED (Canada), jdm (SUA) - Antrenor principal, zecK (SUA) - Antrenor asistent

Rainbow Six Siege

  • cameram4n (Brazilia), soulz (Brazilia), Bullet1 (Brazilia), Astro (Brazilia), cyb3r (Brazilia), Ramalho (Brazilia) - antrenor principal

Rocket League

  • Allushin (Canada), AYYJAYY (SUA), Firstkiller (SUA), Moopy (SUA) - Antrenor principal

PUBG: Battlegrounds (PC)

  • Aitzy (Rusia), D1gg3r1 (Finlanda), Fexx (Marea Britanie), Gustav (Danemarca), Didz (Canada) - antrenor principal

PUBG: Battlegrounds (mobil)

  • Vintorez (Thailanda), Korpaii (Thailanda), sOup77 (Thailanda), TonyK (Thailanda), BulShark (Thailanda), MR5 (Thailanda), MaFia (Thailanda) - antrenor principal

FIFA

  • Tass (Marea Britanie), Jas (Marea Britanie)

FIFA Online

  • Michael04 (Thailanda), TDKeane (Thailanda), JubJub (Thailanda)

Uneori, FaZe Clan poate aduce unul sau doi jucători excepțional de calificați ca înlocuitori pentru a-și completa listele dacă anumiți membri ai echipei nu sunt disponibili pentru a participa la evenimente sportive majore. Acest lucru ar putea fi din diverse motive, cum ar fi complicații și suspendări ale vizei.

Cele mai puternice jocuri ale lui FaZe Clan

Consultați titlurile la care jucătorii lui FaZe Clan sunt cei mai puternici:

CS: GO

În 2022, FaZe Clan a ajuns în fruntea clasamentului mondial CS: GO, înlăturându-se Natus Vincere. Acest joc multiplayer cu împușcături la persoana întâi a fost lansat inițial în august 2012 și este al patrulea titlu din seria Counter-Strike de la Valve. Este redabil pe multe platforme, cum ar fi Microsoft Windows, macOS, Play Station 3, Linux și Xbox 360.

Chemarea la datorie

Unii dintre membrii FaZe au demonstrat, de asemenea, abilități remarcabile în a juca această populară serie de jocuri video cu împușcături la persoana întâi. Această companie are echipe care concurează în diferite titluri, inclusiv Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: WWII și Call of Duty: Advanced Warfare.

Fortnite

Fortnite merită să fie în grupul celor mai puternice titluri ale FaZe, deoarece membrii săi au încasat peste 2 milioane USD jucându-l competitiv. Epic Games a lansat acest joc Battle Royale în 2017 pentru o multitudine de platforme, inclusiv macOS, Windows, iOS, Android și PlayStation 4 și 5.

PUBG: Câmpuri de luptă

Un alt joc de top al lui FaZe este PUBG: Câmpuri de luptă. Această companie are liste de PC și mobile cu jucători competitivi care au participat la peste 45 de turnee până acum.

Premiile și rezultatele FaZe Clan

Nimeni nu poate infirma faptul că FaZe se numără printre echipele superioare de esport din scena jocurilor competitive de astăzi. Deși nu are încă un premiu, a primit poziții de top în nenumărate campionate de esport. Vedeți câteva dintre rezultatele incredibile ale acestei echipe pentru diferite titluri.

R6

FaZe a câștigat locul trei la Şase Invitaţionale 2022. La Six Sweden Major 2021, a terminat pe primul loc și a mers acasă cu 200.000,00 USD. Lista sa Rainbow Six a învins echipe precum Ninjas in Pyjamas, DAMWON Gaming și Rogue.

CS: GO

FaZe domnește lumea CS: GO de cel mai mult timp. 2022 abia se află la jumătatea drumului și a câștigat deja două trofee, datorită clasamentului pe locul 1 la Intel Extreme Masters Sezonul XVI și ESL Pro League Sezonul 15.

Lista CS: GO a acestei companii s-a clasat pe locul 1 și 2 în peste 25 de concursuri între 2016 și 2022.

FIFA Online

FaZe FIFA Lista online a câștigat 70.000,00 USD din câștigarea a două turnee în 2022. În 2021, această echipă s-a clasat pe locul 1 și 2 în patru competiții, inclusiv vara EACC, toamna Cupei Campionilor EA și Cupa Continentală FIFAe.

Chemarea la datorie

Cu peste douăzeci de locuri de top trei între 2020 și 2022, lista FaZe Call of Duty: Warzone a câștigat peste trei sute de mii de dolari prin joc competitiv. De exemplu, această echipă a câștigat premiul I la Hitch Hide 'n' Seek (Hers) 2022, Mountain Dew Showdown (2021), Twitch Rivals: Doritos Bowl | Warzone (2021) și World Series Of Warzone 2021 (Captains Cup (NA Duos)).

PUBG: Câmpuri de luptă

FaZe a fost clasat pe locul 3 la PCS6: Europe 2022, aducând 27.000,00 USD. În 2021, a fost și printre echipele de top la același turneu, clasându-se pe locul 2. Această companie de esport a participat la opt concursuri PUBG în 2020, dar a obținut doar câștiguri pe primul loc la PCS2: Europa, Toby's Tryhard Thursday - Săptămâna 1 și Toby's Tryhard Thursday - Săptămâna 3.

Overwatch

FaZe a găzduit o listă Overwatch incredibil de competitivă în 2016 și 2017. Primul l-a văzut concurând în opt turnee, terminând pe primul și pe locul al doilea în patru, respectiv trei.

În 2017, FaZe a participat la șapte turnee Overwatch, dar s-a clasat doar pe locul 2 din două.

PUBG Mobile

Lista FaZe PUBG Mobile a fost destul de activă în 2020 și 2021. A avut performanțe slabe în ultimul, dar s-a clasat pe locul 1 și pe locul 3 la GamelinG Nations Cup 2020 și, respectiv, la Campionatul orașului Suphanburi 2020.

Cei mai buni și mai populari jucători ai FaZe Clan

Jucătorii lui FaZe Clan au diferite niveluri de calificare, ceea ce le-a permis să realizeze diferite fapte. Aceștia sunt câțiva dintre cei mai distinși membri ai acestei renumite echipe de esport:

Håvard „ploaie” Nygaard

rain este membru al echipei Counter-Strike: Global Offensive a lui FaZe Clan. În momentul în care scriu, el a adus 896.795,87 USD jucând 112 jocuri CS: GO pentru această companie și mai multe ca parte a echipelor sale anterioare, inclusiv LGB eSports și G2 Esports.

Finn "karrigan" Andersen

La fel ca ploaia, Karrigan este, de asemenea, un jucător CS: GO foarte reușit. El a jucat Counter-Strike competitiv de când avea doar 16 ani. Începând cu 2022, a câștigat 1.153.938,78 USD din 207 turnee de jocuri.

Andrej „babybay” Francisty

babybay se mândrește cu un talent stelar în jocuri care l-a văzut câștigând mii de dolari prin joc competitiv. Înainte de a se alătura echipei Valorant a lui Faze Clan, a fost jucător profesionist de Overwatch.

Chris "Simp" Lehr

Simp a câștigat, de asemenea, recunoașterea ca unul dintre cei mai buni membri ai FaZe. El a jucat un rol important în succesul listei Atlanta FaZe Call of Duty datorită numeroaselor sale victorii la turnee.

Simp a câștigat mai mult de zece turnee locale LAN înainte de a împlini 18 ani, făcându-l o inspirație pentru mulți jucători tineri COD.

Unde și cum să pariezi pe Faze Clan

FaZe Clan are echipe profesioniste care joacă multe jocuri video, ceea ce o face una dintre cele mai bune echipe de esport pe care să pariezi. Paritorii interesați să parieze pe el trebuie mai întâi să caute pe internet cel mai bun clan Faze site-uri de pariuri esport.

Aceste case de pariuri ar trebui să ofere o gamă largă de piețe, cum ar fi cele mai multe kills, outrights, handicap, point spread, moneyline și MVP bet/top player. În plus, trebuie să ofere cote competitive pentru a se asigura că jucătorii care pariază cu bani reali profită la maximum de acest angajament. Un alt aspect important de luat în considerare este acoperirea esport. În timp ce unele case de pariuri se concentrează pe turneele majore la care participă FaZe Clan, altele oferă doar cote pentru evenimente mai mici.

Pariul pe FaZe Clan este ușor de făcut cu cele mai bune site-uri de pariuri esport. Paritorilor li se cere doar să parieze pe un meci pe care îl joacă jucătorii lor și să își încrucișeze degetele. Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să se scufunde cu capul înainte.

Pariorii începători trebuie să înceapă prin a cerceta Faze Clan. Care sunt câțiva dintre jucătorii cu cele mai bune performanțe ai acestei echipe și ce jocuri joacă? Acest lucru le oferă un indiciu despre cine merită să parieze dacă intenționează să plaseze un pariu MVP. Obținerea de bonusuri este, de asemenea, recomandată pentru a-și spori bankroll-ul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

FaZe Clan și SteelSeries s-au asociat pentru a lansa echipamente de gaming exclusiviste cu marcă comună la Best Buy
2023-11-07

FaZe Clan și SteelSeries s-au asociat pentru a lansa echipamente de gaming exclusiviste cu marcă comună la Best Buy

Brandul nord-american de esports, FaZe Clan, a încheiat un parteneriat cu marca de periferice de jocuri SteelSeries pentru a introduce o gamă inovatoare de echipamente de gaming cu marcă comună. Această colecție include un mouse de computer, un mousepad, un set cu cască și o tastatură, toate prezentând în mod vizibil sigla iconică și schema de culori a lui FaZe Clan. Colaborarea își propune să satisfacă preferințele fanilor și jucătorilor dedicați care doresc să se alinieze cu organizația lor preferată de esports.