Pe ce titluri de eSport ar trebui să pariezi

E-sporty

2023-02-02

Ethan Tremblay

Lumea esporturilor se extinde zilnic, pe măsură ce mai mulți oameni urmăresc și participă la jocuri. Cu toate acestea, din cauza extinderii evenimentelor esports, o altă afacere s-a adaptat pentru a ține pasul cu ultimele tendințe. Pariurile Esports tocmai au fost disponibile în domeniul pariurilor, astfel încât jucătorii pasionați, jucătorii și pariorii pot câștiga bani din evenimentele lor preferate. Dacă sunteți interesat să încercați să pariați pe eSports, următoarea este o listă a eSporturilor de top care sunt acum cele mai populare în acest sector.

Pe ce titluri de eSport ar trebui să pariezi

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Fără nicio umbră de îndoială, CS:GO este unul dintre cele mai bune eSporturi pe care să pariezi. Jucătorii din acest FPS răsună pentru glorie virtuală în această arenă de împușcături multiplayer online. De la lansarea sa în 2012, GS: GO a oferit jucătorilor ore întregi de distracție.

Are cea mai mare piață de eSports pentru piele de armă și primește îmbunătățiri regulate prin patch-uri. Sunt turnee majore anuale precum IEM Katowice, ESL One Rio de Janeiro, DreamHack Anaheim și ESL One Cologne.

Fondurile de premiere ale acestor turnee depășesc în mod constant un milion de dolari și atrag mulțimi de peste un milion de oameni. Nu este surprinzător faptul că Counter-Strike: Global Offensive a avut atât de mult succes. Anotimpurile nu se termină; prin urmare, distracția continuă tot timpul anului.

League of Legends (LoL)

Unul dintre multele motive League of Legends (LoL) a devenit unul dintre cele mai bune eSporturi din lume este impulsul său pentru industria jocurilor de noroc. Deși este cel mai popular din Asia, are peste opt milioane de utilizatori pe tot globul. Fondul de premii pentru Liga oficială LoL eSports valorează 80 de milioane de dolari.

Chemarea la datorie

Call of Duty se clasează în mod constant printre primele acțiuni de pariuri eSports pe care se pot paria bani. De la introducerea sa în urmă cu aproximativ 20 de ani, acest joc a adunat o bază de fani incredibilă. Nimeni pe atunci nu și-ar fi putut imagina succesul masiv de care s-ar bucura în cele din urmă acest titlu.

Peste 400 de milioane de copii ale jocului au fost distribuite până acum. Cu toate acestea, nivelul competiției la turneele profesionale de eSport este fără precedent.

Interesul pentru multiplayer competitiv a început cu Call of Duty 4: Modern Warfare și a crescut de atunci. Dezvoltatorul jocului, Activision, a lansat o Call of Duty League cu 12 echipe, modelată după populara Overwatch League.

Valorant

Valorant de la Riot Games, un shooter cu eroi la persoana întâi lansat în 2020, a câștigat în curând popularitate, mai ales când pariază pe eSports. Turneul Campionilor VALORANT este o serie de turnee cu trei niveluri: VALORANT Challengers, VALORANT Masters și VALORANT Champions.

În prezent, este în curs de dezvoltare o versiune numai pentru mobil a Valorant, platforma Riot Games pentru pariuri pe cele mai populare jocuri eSports. Datorită concentrării sale pe jucătorii de pe mobil, se așteaptă ca acest joc să-și mențină sau să-și sporească poziția de lider de piață în pariurile eSports.

DotA 2

În ceea ce privește cele mai bune eSporturi pe care să pariezi, Dota 2 se află pe locul doi pe majoritatea site-urilor. Întregul fond de premii diferențiază acest joc de concurenții săi de pe piața eSports. Dar există o gamă largă de recompense disponibile, în funcție de statutul tău. Fondul uriaș de premii poate fi finanțat în mare parte de fanii care cumpără permisul de luptă din joc.

Colecția are o mare varietate de conținut, cum ar fi personaje jucabile, skinuri, provocări și multe altele. Premiile în bani reprezintă 25% din compendiu și au fost de peste 34 de milioane de dolari în ultimii ani.

Fortnite

Există câteva aspecte de luat în considerare atunci când discutăm Viabilitatea Fortnite ca eSport. Cei mai buni jucători Fortnite au făcut mai mulți bani decât în orice alt eSport nou.

Mai mulți oameni au câștigat bani pe Fortnite decât pe orice alt eSport. Peste 250 de milioane de jucători s-au înscris pentru joc pe toate platformele.

StarCraft II

Acest joc de strategie există de ceva vreme. Cu toate acestea, în ciuda vechimii sale, StarCraft II și-a menținut popularitatea pe scena eSports ca una dintre cele mai importante acțiuni de pariuri esports. Este difuzat rar la televizor, iar majoritatea jucătorilor săi sunt din Coreea de Sud. Premiul ESL Pro Tour Starcraft II este de peste 4 milioane de dolari. Popularitatea sa imensă se datorează faptului că atrage un număr mare de parori din întreaga lume.

Gânduri finale

Alte eSporturi, cum ar fi Apex Legends, un joc Battle Royale, sunt în creștere. Popularitatea acestor jocuri este în creștere de la mulți site-uri de pariuri online eSports încorporează-le pe platformele lor.

eSporturile pot fi o modalitate distractivă de a face bani și au fost explorate pentru a fi incluse în Jocurile Olimpice. Cele de mai sus sunt cele mai bune eSporturi pe care să pariezi. Unele sunt populare pentru că există de mult timp, în timp ce altele sunt populare pentru că sunt bune. Aceste competiții eSport adaugă ceva important comportamentelor tradiționale de joc, făcând posibil să câștigi bani pariând pe eSports.

Cele mai recente știri

Bazele pariurilor Fortnite
2023-03-30

Bazele pariurilor Fortnite

Știri