Pariere eSports Overwatch

Overwatch este un joc video popular care a fost lansat pe 3 mai 2016. Blizzard Entertainment și Iron Galaxy au dezvoltat acest joc de împușcături. Acest joc poate fi jucat pe platforme precum PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows și Nintendo Switch. Overwatch eSports este un joc cu împușcături la persoana întâi care oferă spațiu pentru opțiuni multiplayer. Acest joc eSports repartizează jucătorii în două echipe, fiecare având șase jucători.

În primul rând, jucătorii trebuie să își aleagă personajele dintr-un grup mare. Aceste personaje sunt denumite eroi și au capacități unice. Provocarea aici este să folosiți timpul limitat pentru a finaliza obiectivele specificate în hartă. Singura taxă pe care o veți întâlni în joc este achiziționarea de articole cosmetice opționale.

Nume notabile implicate în existența Overwatch

Nume notabile implicate în existența Overwatch

Blizzard Entertainment a primit cel mai mare credit pentru că a fost dezvoltatorul și editorul Overwatch, deși mulți oameni au avut contribuții mari la joc. Designerii din spatele succesului Overwatch includ Jeremy Craig, Michael Elliott și Scott Mercer.

Alte mențiuni notabile includ Derek Duke, compozitorul, în timp ce Michael Chu și Alyssa Wong au fost scriitori. De asemenea, merită subliniat că Mike Elliott și John LeFleur au făcut o treabă grozavă în departamentul de programare. Jeff Kaplan, Chris Metzen și Aaron Keller au regizat și acest joc multiplayer.

Această echipă s-a asigurat că există o continuare a acestui joc prin lansarea Overwatch 2. Este o continuare a lansării inițiale. A fost anunțat în 2019. Jocul actualizează proiectul inițial cu noi eroi, moduri de joc avansate și noi hărți. Ei au anunțat că jocul se va vinde ca un titlu separat, inclusiv un jucător nou versus mediu.

Nume notabile implicate în existența Overwatch
Pariază pe Overwatch

Pariază pe Overwatch

Jocul a câștigat câteva premii prestigioase de la lansare. Acestea includ premiul British Academy Games pentru Multiplayer în 2017, The Game Award pentru Jocul Anului în 2016, Premiul pentru cel mai bun joc Esports în 2018, Premiul BAFTA pentru jocuri pentru Evolving Game în 2018 și Teen Choice Award pentru Choice Video Game.

Pariul pe Overwatch este ușor, chiar și pentru jucătorii începători. Mai bine, Overwatch este ușor accesibil și are piețe directe de pariuri. Câteva platforme de pariuri de top eSports coperta Overwatch jocuri de noroc. Cu toate acestea, principalele jocuri Overwatch pe care le veți găsi pe site-urile populare includ meciurile din Overwatch League și World Cup. Jucătorii sunt asigurați de servicii de pariuri de clasă mondială și de promoții și bonusuri generoase.

Unele site-uri de pariuri care acoperă evenimentele Overwatch eSports includ BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen și Bet365. După ce vă conectați la contul de pariuri, ar trebui să găsiți secțiunea eSports pentru a găsi Overwatch. Unele piețe pe care le veți găsi în această secțiune sunt câștigătorul meciului, handicapul și câștigătorul absolut.

Un meci câștigător este o piață simplă în care pariezi pe echipa câștigătoare definitiv. Formularea poate varia pe site-uri diferite și poate fi confuză pentru noii jucători. În unele, veți găsi „head-to-head”, în timp ce în altele folosesc termenul „Moneyline”, dar termenul „metch-winner” este cel mai comun.

În handicap, pariezi dacă partea cu handicap avantaj sau dezavantaj câștigă meciul. Cu toate acestea, această piață nu este oferită de majoritatea caselor de pariuri sportive. Câștigătorul absolut este o situație de pariere în care pariați pe potențialul câștigător în turnee. Piața nu se concentrează pe meciuri individuale.

Pariază pe Overwatch
Jucători mari din Overwatch

Jucători mari din Overwatch

Există mai mulți jucători eSport din întreaga lume care participă la diferite evenimente. Clasamentul acestor sportivi poate fi în termeni de turnee și ligi câștigat și, de asemenea, premiul în bani câștigat. Unele nume mari includ;

 • Mai fals: Acesta este un jucător sud-coreean de 25 de ani pentru T1, care concurează într-o League of Legends profesionistă. Faker a jucat pentru echipa sa din 2013 ca mijlociu și este considerat cel mai bun jucător din toate timpurile din League of Legends. De asemenea, și-a exprimat interesul pentru a juca Overwatch, unde ar fi și el un pariu grozav.
 • Super: Cunoscut oficial ca Matthew De Lisi, acest tânăr provoacă valuri în industria Overwatch. Este versatil și totuși super cu personaje specifice. În special, super a fost de două ori campionul Overwatch League. El a fost, de asemenea, Câștigător al Etapei 2, Campion al Cupei Mondiale, Role Star, câștigător al turneului May Melee și vicecampion MVP. Recent, el a câștigat 1,5 milioane de dolari în marea finală a Ligii Overwatch în timp ce reprezenta San Francisco Shock, o echipă mare din cercurile Overwatch.
 • Gest: Un jucător experimentat care a concurat din 2017. El a jucat pentru echipa London Spitfire și a avut mari victorii, cum ar fi Playoff-ul sezonului Overwatch League și APC Premier în 2017. De asemenea, a ajuns pe locul al doilea în finala Overwatch League 2020 și a luat acasă 750.000 USD.

De ce jucătorii iubesc Overwatch?

Jucătorii iubesc eSporturile datorită ușurinței de acces și confortului de a juca. Același lucru este valabil și pentru Overwatch. A fi un jucător pro Overwatch poate fi un drum bun în carieră, cu o sursă bună de venit. De asemenea, vă puteți obține oportunități bune de burse în colegii de top care au echipe Overwatch.

Colegiile cu echipe Overwatch includ Universitatea Maryville, Universitatea Akron, Universitatea Northwood și Universitatea Harrisburg, printre multe altele. Diferitele colegii au programe de burse în momente diferite, așa că este bine să fii atent.

Angajarea în activități eSport este benefică pentru sănătatea ta, în special pentru îmbunătățirea funcției creierului.

Jucători mari din Overwatch
Cum să joci Overwatch

Cum să joci Overwatch

Jocul Overwatch este destul de similar cu alte eSports. În primul rând, trebuie alege jocul tau preferat. Următorul pas este să alegeți o platformă care vă va oferi o experiență bună de joc.

Studiați jocul și toate aspectele implicate. Vă puteți baza pe tutorialele YouTube și pe fluxurile Twitch pentru a învăța de la cei mai buni. Dacă este posibil, ați putea lua în considerare angajarea unui antrenor cu experiență pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

De asemenea, puteți lua în considerare achiziționarea sau actualizarea echipamentului dvs. de jocuri pentru a vă spori avantajul competitiv. Odată ce ați îndeplinit aceste cerințe, puteți începe sau vă puteți alătura unei echipe și puteți participa la turnee.

Cei mai mari contributori la Overwatch

Mulți oameni au avut contribuții mari la eSports. Unii au ajutat la proiectarea jocurilor, iar alții au început și au deținut echipele. Este de remarcat faptul că jucătorii pro Overwatch au avut, de asemenea, o influență semnificativă asupra poziției jocului astăzi.

Unii proprietari de echipe legendari includ Jack Etienne, care a fondat Cloud9. Cloud9 este cunoscut că hrănește jucătorii și are unele dintre cele mai bune nume datorită mediului său prietenos pentru jucători. Matthew este o altă personalitate foarte recunoscută în industria eSportului, fiind coproprietar al celor 100 de hoți. El este, de asemenea, un fost jucător profesionist al Call of Duty.

Cum să joci Overwatch
Există un campionat Overwatch?

Există un campionat Overwatch?

Da, există o Cupă Mondială Overwatch în fiecare an, numită Liga Overwatch. Blizzard Entertainment, care este compania de dezvoltare a jocului, se află în spatele acestei competiții anuale. Acest eveniment internațional atrage echipe din întreaga lume. Acest concurs a fost inaugurat în 2016.

De la înființare, Coreea de Sud a avut cele mai multe titluri, cu trei în 2021. În 2016, acest eveniment eSports a avut 16 participanți, 32 în 2017, 24 în 2018 și 10 în 2019. Acest eveniment internațional a fost găzduit în Statele Unite. State, Australia, China, Polonia, Thailanda și Coreea de Sud.

De-a lungul anilor, Overwatch a colaborat cu unele platforme de difuzare renumite pentru a-și îmbunătăți acoperirea globală. Un canal popular este platforma Twitch, care are multe canale de stream live. De asemenea, Overwatch a colaborat cu Disney pentru a se asigura că își crește baza de fani la nivel global. Limbile folosite în transmisiile live sunt engleză, coreeană, rusă, franceză, japoneză, germană, chineză și thailandeză pentru a satisface nevoile diferiților fani.

Turneul a avut diferite formate de-a lungul anilor. În ultima ediție a fost folosită o etapă preliminară pentru a stabili echipele care s-au calificat în faza grupelor. Primele cinci echipe clasate au calificare directă în faza grupelor.

Ce este o Cupă Mondială eSports?

O Cupă Mondială eSport este o competiție profesională care implică sporturi electronice. Fiind un turneu global, sportul atrage echipe de top la nivel global, având în consecință o bază uriașă de fani. Multe turnee ale Cupei Mondiale sunt organizate pentru diferite eSports.

Unele dintre aceste turnee internaționale au mai multe activități sportive limitate la o singură ediție. De exemplu, Electronic eSports World Convention (ESWC) găzduiește jocuri precum Call of Duty și Counter-Strike: Global Offensive. Altele, cum ar fi Cupa Mondială Overwatch, au un singur eveniment eSports

Țările clasate în top în domeniul Overwatch eSports

Țările cunoscute ca fiind implicate activ în Overwatch eSports includ Statele Unite ale Americii, Germania, Rusia, Coreea de Sud și China. După cum era de așteptat, clasamentele sunt date prin analiza numărului de jucători competitivi pe care îi are o țară. Începând cu 2020, statisticile eSports au arătat că SUA aveau peste 4.300 de persoane active. echipe profesionale. Urmează Germania cu 973, Coreea de Sud cu 890 și Brazilia cu 852.

În Cupa Mondială Overwatch, Coreea de Sud se află în fruntea listei cu trei titluri, în timp ce SUA are unul și sunt în prezent campionii mondiali.

Există un campionat Overwatch?
Pariuri la Overwatch eSports World Cup

Pariuri la Overwatch eSports World Cup

La fel ca pariurile în sport, pariurile pe turneele online de sport Overwatch sunt despre noroc. Câteva cărți sportive de top acoperă evenimentele Cupei Mondiale Overwatch. Există multe piețe disponibile pentru evenimentele Overwatch eSports.

Din cauza multor incertitudini în domeniul eSports, cotele de pariuri nu sunt oferite până când evenimentul se apropie. Piețele pe care le veți găsi în majoritatea site-urilor de pariuri de top includ:

 • Câștigătorul cap la cap.
 • Cel mai bun câștigător al turneului.
 • Cel mai bun marcator.

Când pariați pe aceste evenimente Overwatch, țineți întotdeauna cont de faptul că pierderea este o posibilitate. Din acest motiv, majoritatea caselor de pariuri avertizează întotdeauna jucătorii să parieze în mod responsabil. Ori de câte ori întâmpinați provocări în pariurile eSports, ar trebui să parcurgeți întrebările frecvente ale site-ului și să obțineți contactele de la asistența pentru clienți pentru ajutor. Alternativ, puteți contacta asistența pentru clienți prin chat și puteți obține o soluție.

Pariuri la Overwatch eSports World Cup
Pariați pe Overwatch la furnizori

Pariați pe Overwatch la furnizori

Evenimentele Overwatch devin din ce în ce mai mult o piață profitabilă pentru fanii eSports. Cu toate acestea, pariorii Overwatch sunt încurajați să joace la cazinouri licențiate și înregistrate. Mai mulți furnizori de servicii de pariuri acoperă piețele Overwatch. Acești furnizori includ 888 Casino, Spinamba și Bet Master.

Începătorii în pariurile online pe sporturi ar trebui să fie echipați cu câteva sfaturi de bază pentru a se asigura că au șansa de a câștiga pariurile. Aceste sfaturi esențiale includ: Cunoașteți jocul. Când începeți să pariați pe Overwatch, trebuie să vă asigurați că aveți cunoștințe de bază despre joc. Cu o mai bună înțelegere, aveți puterea de a câștiga.

Un alt lucru de căutat este informații despre piețele aplicațiilor de pariuri eSports. Furnizorii diferiți au piețe diferite. Unele sunt la fel, dar diferența vine în branding. Asigurați-vă că cunoașteți bine piețele înainte de a vă angaja în orice.

Cunoașteți echipa implicată și jucătorii din fiecare. Acest lucru este necesar deoarece veți găsi piețe care implică jucători individuali. În concluzie, asigurați-vă că aveți o bună gestionare a fondurilor dvs. de jocuri de noroc. Pariați cu ceea ce vă puteți permite să pierdeți pentru o experiență de pariere fără probleme cu Overwatch.

Pariați pe Overwatch la furnizori
Echipe remarcabile din Overwatch astăzi

Echipe remarcabile din Overwatch astăzi

Dragonul din Shanghai

Aceasta este o echipă profesională chineză Overwatch. Echipa a fost fondată în 2017 și participă la Overwatch League, care cuprinde echipe din China, Canada, Regatul Unit, Franța și SUA. Shanghai Dragons sunt cei mai recenti campioni ai ligii sub Moon Byung-Chul, care este actualul lor antrenor.

Regatul Atlanta

Aceasta este o parte profesională de sporturi Overwatch din Atlanta, Georgia. Această echipă a fost fondată în 2018 și concurează în Overwatch League. Este deținut de Atlanta Esports Ventures și este membru al Regiunii de Vest a ligii. În prezent, acestea sunt administrate de Brad Sajani și sunt sponsorizate de Cox Communications. Brad a condus echipa la trei playoff-uri consecutive și o finală în 2021, unde a terminat pe locul secund.

Combustibil Dallas

Aceasta este o altă echipă remarcabilă Overwatch, care a fost fondată pe 3 februarie 2016. A început ca Team EnVyUs înainte de a fi redenumită Dallas Fuel în 2017. Echipa este deținută în comun de Mike Rufail și Kenneth Hersh. Acesta participă la Overwatch League și folosește Esports Stadium Arlington. Este demn de remarcat faptul că Envy Gaming este grupul lor mamă, iar Yun Hee-won este antrenorul principal. Jack in the Box, un fast-food american, le sponsorizează activitățile.

Gladiatori din Los Angeles

Această echipă americană de eSports Overwatch are sediul în California. Ei participă la Overwatch League fiind membri din regiunea de vest a ligii. Această echipă de esporturi Overwatch este deținută în comun de Stan și Josh Kroenke, care dețin Kroenke Sports & Entertainment. Echipa este în acțiune din 2017 și a reușit să ajungă în playoff-ul sezonului de patru ori sub primul lor antrenor, David Pei.

New York Excelsior

Aceasta este o echipă profesională de top Overwatch deținută de Jeff Wilpon. Istoria echipei datează din 2017, când a fost fondată și a început să concureze în Overwatch League. Echipa din regiunea de est a ligii este sponsorizată de T-Mobile și folosește negru, albastru și roșu ca culori oficiale.

Dinastia Seul

Această echipă de esporturi Overwatch provine din Coreea de Sud. Echipa a fost fondată în 2017 și este sponsorizată de Net Gear. Cel mai de succes antrenor al lor a fost Dong-gun, care i-a ghidat către o apariție în playoff în primul sezon.

Echipe remarcabile din Overwatch astăzi
Argumente pro şi contra

Argumente pro şi contra

Pro

 • Compatibil cu mai multe dispozitive și platforme de redare
 • Este iubit de casele de pariuri
 • Promite o mare competiție cu premii generoase
 • Procesare vizuală excelentă. Overwatch ajută un jucător să-și îmbunătățească abilitățile vizuale.
 • Îmbunătățește coordonarea vizuală și a mâinii. Angajarea în Overwatch vă va face ca brațele să lucreze împreună în armonie, deoarece procesați ceea ce vedeți și executați cu mâinile.
 • Jucătorii își dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Jucătorii din Overwatch tind să dezvolte un interes pentru știință, inginerie, matematică și tehnologie.
 • Implicarea în Overwatch te ajută să te conectezi cu alți jucători care contribuie la viața ta socială.

Contra

 • Jucătorii riscă să dezvolte tulburări de joc. Implicarea excesivă în pariurile eSport creează dependență. Acest lucru poate fi dăunător, mai ales într-un mediu nereglementat în care pot fi implicați copiii.
 • Concurenții la niveluri avansate se pot angaja în utilizarea medicamentelor de îmbunătățire a performanței care au efecte secundare grave.
 • Ar putea expune jucătorii la probleme vizuale. Orele prelungite pe ecran ar putea fi dăunătoare vederii.
 • Aceste dezavantaje nu sunt unice pentru jocurile Overwatch, ci provin din jocurile sau jocurile de noroc generale eSports.
Argumente pro şi contra
Cote de pariuri Overwatch

Cote de pariuri Overwatch

Fiind un nou eSport, Overwatch a adunat mulți fani și și-a făcut loc în scena pariurilor. Aplicațiile de pariuri Esport au oferit utilizatorilor multe opțiuni de pariere. Acestea includ linia monetară, totalurile și Spreadurile. Mai jos sunt detaliile cotelor de esports de mai sus:

Pariuri Moneyline

Această opțiune simplă de pariere necesită să preziceți un câștigător al meciului. Cotele Overwatch dintr-un pariu pe linie monetară sunt afișate în cote americane. Ele sunt sub formă de numere care au fie un semn negativ, fie un semn pozitiv. Echipa cu o cotă negativă are șanse mari de a câștiga jocul, în timp ce cei defavorizați au o cotă pozitivă.

Spreads

Acestea sunt cote al căror accent este pus pe punctele câștigate într-un joc. Rezultatul aici nu are prea multă importanță. Overwatch are spread-uri pentru hărți și fiecare echipă poate obține fie un handicap pozitiv, fie negativ. Un handicap pozitiv înseamnă că o echipă poate începe cu 1,5 sau 2,5 hărți înainte, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o singură victorie sau două hărți pentru a câștiga un pariu.

Total

Aceste pariuri acoperă numărul total de lucruri. Site-ul de pariuri stabilește un număr pe care îl poți paria peste sau sub. Dacă pariezi pe un rezultat de peste 3,5 hărți, orice rezultat peste acest total este favorabil.

Cote de pariuri Overwatch
Trucuri și sfaturi de pariuri

Trucuri și sfaturi de pariuri

Cunoaște-ți eroii

Overwatch este un joc cu împușcături care implică jucătorii care aleg eroi pentru a juca. Eroii au puncte forte unice și, în egală măsură, au puncte slabe. Pentru a avea o experiență bună de pariuri pe sporturi în acest joc, trebuie să înțelegeți diferitele personaje. Cu cunoștințe, vei lua o decizie corectă asupra cărei echipe să-ți plasezi banii.

Înțelegeți diferite site-uri de pariuri

Ar trebui să vizitați diferite platforme de pariuri care oferă piețe Overwatch și să le evaluați serviciile. Fiți dornici să rețineți variația cotelor și piețele disponibile. Găsiți cea mai bună platformă înainte de a plasa un pariu. De asemenea, nu vă simțiți niciodată confortabil cu o singură platformă de pariuri; caută întotdeauna modificări și actualizări pentru a le găsi pe cele care ți se potrivesc.

Fii parte din joc

Poți să faci parte activ din joc urmărind sau jucând. În acest fel, vei învăța câteva elemente de bază ale jocului care te vor ajuta să pariezi online. Puteți să cântăriți și să vedeți favoritele din joc și să decideți care este cel mai potrivit.

Înțelegeți șansele

Aceasta este o cerință de bază atunci când participați la pariuri la eSports. Înțelegeți cum funcționează cotele și numerele din Overwatch. Jocurile de noroc orbesc duc de obicei la pierderi.

Trucuri și sfaturi de pariuri