Pariere eSports CS:GO

În acest ghid de pariuri CS: GO, pariorii pot găsi tot ce trebuie să știe despre pariurile pe jocul video cu împușcături la persoana întâi. Fie că este vorba despre joc și reguli sau despre piețele de pariuri și cote, această pagină spune totul. Nu există nicio îndoială că pariurile eSports preiau controlul.

Fanii titlurilor populare precum Valorant, FIFA21, Call of Duty, Madden, NBA2K, StarCraft, Dota 2 și restul pot miza acum pe diferitele evenimente eSports la nivel competitiv. Conform celor mai recente statistici, valoarea totală a banilor și articolelor pariate în eSports în 2020 a totalizat 12,9 miliarde de dolari.

Ce este CS:GO?

Ce este CS:GO?

În timp ce peste o duzină de jocuri video apar pe site-urile de pariuri eSports, CS: GO este una dintre cele mai dominante forțe. Potrivit statisticilor dintr-o publicație a Narus Advisors LLC și Eilers & Krejcik Gaming, pariurile CS: GO ocupă locul al doilea în ceea ce privește volumul de pariuri eSports, reprezentând 29% din totalul pariurilor eSports.

Counter-Strike: ofensiva globală, cunoscut în mod obișnuit sub denumirea de CS: GO, este un titlu AAA cu împușcături multiplayer captivant, dezvoltat de și publicat de Valve și Hidden Path Entertainment. Lansat în 2012, este a patra ediție din seria Counter-Strike.

Acest joc are câteva extra-uri noi care îl deosebesc de predecesorul său. Jocul vine cu hărți noi, personaje noi, moduri de joc noi, un nou set de arme, funcții de potrivire și grupuri de abilități competitive.

CS: Meciurile GO înfruntă două părți, teroriști și contrateroriști. Cele două părți se angajează în bătălii în timp ce își schimbă partea. Obiectul jocului depinde de mod. Unele dintre obiective includ asigurarea unei locații, dezamorsarea bombelor, salvarea ostaticilor și capturarea ostaticilor.

Apropo de moduri de joc, CS: GO are 9; Competitiv, Ocazional, Zona de pericol, Wingman, Deathmatch, Weapons Course, Înarmare, Demolition și Flying Scountsman. Demolition, un mod de joc care implică dezamorsarea bombelor, este cel mai popular dintre cele două moduri clasice.

La lansare, CS: GO a primit o primire cordială. Criticii jocurilor video au lăudat echipa de dezvoltare pentru modul de joc fluid al jocului și fidelitatea față de serie. Mecanica, grafica și sunetul jocului s-au îmbunătățit, de asemenea, dramatic, oferind jucătorilor realism și imersiune pe câmpul de luptă. Cu toate acestea, CS: GO a avut și o parte echitabilă din cei care urăsc. Au existat diferențe de caracteristici între versiunile pentru consolă și PC. Acesta este un lucru care nu a fost de bine pentru unii fani.

Ce este CS:GO?
Pariați pe CS: GO

Pariați pe CS: GO

Pariurile CS: GO sunt în întregime legale, dar jucătorii sunt întotdeauna sfătuiți să parieze pe site-uri licențiate și reglementate. Pariurile pe CS: GO nu diferă în niciun fel de pariurile pe alte eSporturi FPS, despre Valorant, Call of Duty: Warzone și Rainbow Six Siege.

Cum să vă înscrieți pe site-urile de pariuri

Jucătorii trebuie mai întâi să găsească un site de pariuri cu piețe de pariuri CS: GO pentru a paria pe CS: GO. După ce ați găsit casa de pariuri de încredere, următorul lucru de făcut este să vă înregistrați un cont. Faceți clic pe opțiunea ÎNREGISTRARE, introduceți informațiile solicitate, sunteți de acord cu termenii și condițiile și finalizați înregistrarea. Jucătorii noi li se va cere apoi să-și confirme adresele de e-mail înainte de a li se permite să înceapă să parieze.

Pariuri pe bani reali CS: GO

Acum, jucătorii trebuie să își încarce contul nou înregistrat pentru a intra în pariuri CS: GO cu bani reali. Casele de pariuri Esports sunt în parteneriat cu toate numele cunoscute din plăți online industria pentru a facilita depozite și retrageri ușoare, sigure, rapide și accesibile. Unele dintre opțiunile de depunere și retragere disponibile includ Visa, MasterCard, Neteller, Trustly, MuchBetter, Euteller, Paysafecard, Maestro etc.

Sunt destule Promoții și bonusuri CS: GO de care jucătorii pot profita pentru evidență. Jucătorii noi pot revendica bonus de bun venit în timp ce jucătorii existenți se pot bucura de bonusuri de reîncărcare și cashback.

Pariați pe CS: GO
Cele mai mari turnee și competiții CS: GO eSports

Cele mai mari turnee și competiții CS: GO eSports

Motivul pentru dominația CS: GO în scena pariurilor eSports este disponibilitatea turneelor pline de adrenalină pe tot parcursul anului. Aceste turnee atrag salarii de la 1.000 $ până la 30 milioane $ pentru turneele creme de la creme. În acest segment, află toate cele mai mari turnee și competiții CS: GO.

Campionate majore

Sponsorizat de Valve, The Major, este cel mai mare și mai prestigios turneu CS: GO la nivel global. Turneul a fost găzduit pentru prima dată în 2013, când a atras un fond de premii de 250.000 USD, împărțit între cele 16 echipe participante. De-a lungul anilor, The Major a crescut exponențial. Cel mai recent Major a anunțat un fond de premii total de 2.000.000 USD.

Natus Vincere este campion în titlu la Major 2021, desfășurat la Stockholm, pe Arena Avicii. În finalele aprinse, Natus Vincere a eliminat G2 Esports cu 2-0. PGL Major Stockholm 2021 a atras un fond de premii de 2.000.000 USD, dublu față de suma care a fost oferită în anul precedent. Dar Astralis rămâne cea mai de succes echipă din Counter-Strike: Global Offensive Major Championships, câștigând patru titluri.

Evenimente S-Tier

Cunoscut anterior ca Premier CS: Turnee GO, evenimentele S-Tier implică cei mai buni jucători CS: GO pro din Europa, America de Nord, Australia și Asia. Evenimentele S-Tier sunt caracterizate de bătălii cu octan ridicat între cele mai bune echipe din lume.

Și nu este vorba doar de adrenalină; aceste evenimente atrag și bunătăți fantastice. De exemplu, ESL: One Rio 2020 și ESL: One Cologne 2020 au un premiu de grup de 2.000.000 USD, în timp ce premiul în bani pentru Sezonul 1 și 2 Flashpoint a fost de 1.000.000 USD în numerar pe sezon.

Evenimente de nivel A

Sub evenimentele S-Tier se află evenimentele CS: GO A-Tier, o serie de evenimente organizate în America de Nord, America de Sud, China, Orientul Mijlociu și Europa. Împreună cu evenimentele S-Tier, evenimentele A-Tier sunt cruciale pentru a determina cine merge la Major.

Evenimente de nivel B

Evenimentele B-Tier implică meciuri LAN și competiții online. Evenimentele au loc în Europa, America de Nord, Asia și Australia. Poate că nu atrag premii uriașe, dar fac parte din drumul către The Major.

Evenimente de nivel C

Acestea sunt turnee mult mai mici, care nu atrag un număr mare de urmăritori, dar sunt încă suficient de competitive. Se joacă online.

Campionatul European

După cum sugerează și numele, acesta este un turneu exclusiv pentru jucătorii CS: GO din țările europene. Acesta reunește 16 dintre cele mai bune echipe care împart fondul de premii uimitor de 30.000.000 de dolari. Echipele care participă la Campionatul European participă printr-o invitație directă.

Seria IEM

Intel Extreme Masters (IEM) sunt turnee CS: GO sponsorizate de Intel, conduse de ESL (Electronic Sports League). Evenimentele de calificare au loc în diferite țări; finalele au loc în Polonia, unde două echipe se luptă pentru Campionatul Mondial IEM.

Cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune turnee și competiții CS: GO de urmat și de pariat. Pe măsură ce pariurile eSports cresc, așteptați-vă la mai multe turnee și competiții.

Fondul de premii al turneului CS: GO

Când vine vorba de premii în bani, statisticile de la Statista arată că premiul total al turneelor globale CS: GO a scăzut semnificativ în 2020, când premiul total era de 15,85 milioane USD. În 2018, totuși, a fost stabilit un record - acest joc a atras un fond de premii total al turneului de 22,65 milioane de dolari.

Deocamdată, popularitatea lui CS: GO este în scădere, așa că este foarte puțin probabil ca fondul total de premii să crească. Dar pentru competițiile de top precum The Major, fondul de premii va fi, fără îndoială, mărit.

Cele mai mari turnee și competiții CS: GO eSports
Cele mai bune site-uri de pariuri CS: GO eSports

Cele mai bune site-uri de pariuri CS: GO eSports

Astăzi, sute de aplicații și site-uri de pariuri eSports oferă piețe de pariuri eSports, inclusiv CS: GO. Deși varietatea este un lucru bun, îi pune pe jucători într-o dilemă cu privire la care site de pariuri eSports să se alăture. Deci, cum ar trebui pariorii să aleagă cel mai bun site de pariuri eSport?

Primul lucru de constatat este credibilitatea site-ului și a operatorului din spatele acestuia. Asigurați-vă că este licențiat și reglementat. Jucătorii pot verifica ce spun recenziile online și, cel mai important, pot căuta recomandări de pe site-urile și forumurile de pariuri eSports.

Apoi, verificați selecția jocului, piețele de pariuri și cotele. Asigurați-vă că site-ul de pariuri oferă pariuri CS: GO și acoperă toate evenimentele profesionale CS: GO la nivel global. De asemenea, fii atent la funcții interesante, cum ar fi streaming live și cote mari.

În al treilea rând, găsiți un site de pariuri eSports care are opțiuni bancare flexibile. O lovitură bună aici este un site de pariuri cu plată rapidă care oferă jucătorilor depuneri rapide și retrageri instantanee. Site-urile de pariuri cu plată rapidă sunt asociate cu toate renumitele din industria plăților online.

În cele din urmă, găsiți un site de pariuri cu bonusuri. Acestea sunt stimulente pe care site-urile de pariuri le folosesc pentru a atrage noi clienți și pentru a-i păstra pe cei existenți, pentru început. Avantajul bonusurilor este că măresc fondurile.

Cele mai bune site-uri de pariuri CS: GO eSports
Cele mai bune echipe CS: GO

Cele mai bune echipe CS: GO

Unul dintre motivele succesului pe scena pariurilor eSports este nivelul echipelor care participă la evenimentele CS: GO. Aceste echipe sunt la fel de competitive ca orice altă echipă, fie că este una dintre cele mai bune francize din NBA sau grele de fotbal din Europa.

Pentru a rămâne competitive, echipele CS: GO injectează o mulțime de bani în achiziționarea și formarea talentelor. Jucătorii sunt semnați și li se acordă contracte la fel ca în fotbal și alte sporturi. De asemenea, pot fi dați afară dacă nu se ridică la așteptările echipei.

Acum, când vine vorba de pariuri CS: GO, este esențial să cunoaștem echipele de top din joc și, mai important, listele lor. Deci, în acest segment, află pe toate cele mai bune echipe pe care pariorii ar trebui să le urmeze în timpul turneelor majore.

Astralis

Greii danezi eSports Astralis este cea mai de succes echipă CS: GO eSports. Echipa a fost fondată de Frederik Byskov, Jakob L. Kristensen și Nikolaj Nyholm. Astăzi, Astralis se mândrește cu patru titluri majore. Lista lor actuală CS: GO are o echipă complet daneză care include Andreas Højsleth (Xyp9x), Lukas Rossander (gla1ve), Lucas Andersen (Bubzkji) și Kristian Wienecke (K0nfig).

Natus Vincere

O altă echipă CS: GO eSports la cârmă este câștigătorul PGL Stockholm 2021, Natus Vincere. Trupa ucraineană a făcut titluri la Stockholm când a depășit G2 eSports pentru a câștiga The Major 2021. Lista actuală include pe Oleksandr Kostyliev (s1mple), Denis Sharipov (electronic), Kirill Mikhailov (Boombl4), Ilya Zalutskiy (Perfecto) și Valerii Vakhovskyi. (b1t).

G2 eSports

Cunoscut popular ca G2, acesta este un alt nume cunoscut în spațiul eSports CS: GO. G2 a dominat mai multe evenimente, inclusiv DreamHack Open Tours 2017, ESL Pro League Sezonul 5, eSports Championship Series Sezonul 1 și DreamHack Masters Malmö 2017.

Lista actuală are Nikola Kovač (NiKo), Nemanja Isaković (nexa), Nemanja Kovač (huNter-), Kenny Schrub (KennyS), Audric Jug (JaCkz) și François Delaunay (AmaNEk).

Vitalitatea echipei

Team Vitality sunt, de asemenea, favorite în spațiul CS: GO. Fondată în 2013, echipa nu a fost atât de dominantă în CS: GO, dar este o echipă de urmărit. Lista actuală include Richard Papillon (shox), Jayson Nguyen Van (Kyojin), Mathieu Herbaut (ZywOo), Kévin Rabier (misutaaa) și Dan Madesclaire (apEX).

Cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune echipe CS: GO eSports. Alte mențiuni demne includ Gambit eSports, FaZe Clan, Fnatic, și SK Gaming, printre altele.

Cele mai bune echipe CS: GO
CS: GO pariuri pro și contra

CS: GO pariuri pro și contra

În această secțiune, află câteva dintre motivele pentru care jucătorii ar trebui să ia în considerare să parieze pe csgo și câteva dintre motivele pentru care jucătorii ar trebui să se gândească de două ori.

Pro

  • Varietate mare de evenimente - Spre deosebire de alte eSports, CS: GO are o mulțime de evenimente pe care să pariezi pe tot parcursul anului. Există turnee majore, precum și turnee intermediare și toate sunt competitive.
  • Șansă de câștig - Victoria este pentru cei care joacă. Pariorii au șansa de a câștiga bani reali atunci când joacă pe site-urile de pariuri CS: GO cu bani reali.
  • O mulțime de site-uri de pariuri esport - Spre deosebire de trecut, există multe site-uri de pariuri CS: GO astăzi. Pe lângă vastele site-uri care au piețe CS: GO, aceste site-uri oferă o mulțime de promoții generoase sub formă de bonusuri.

Contra

  • Fără date concrete - Cu excepția competițiilor de top, aproape că nu există date de evaluat înainte de a te mulțumi cu o anumită echipă din CS: GO inferioară turnee de eSports.

Pariul pe esport este distractiv, dar apoi, jucătorii trebuie să respecte regulile de joc responsabil. Ar trebui să stabilească un buget pentru pariurile pe acest joc și să încerce să nu cadă niciodată în jocuri de noroc compulsive - pariurile CS: GO creează la fel de dependență ca și CS: GO în sine.

CS: GO pariuri pro și contra
CS: GO cote de pariuri explicate

CS: GO cote de pariuri explicate

Înainte de a se scufunda în pariurile CS: GO, jucătorii ar trebui să înțeleagă mai întâi cotele. Pentru început, cotele sunt o reprezentare a probabilității ca un eveniment să treacă. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât șansele sunt mai mici și invers.

Acum, cotele CS: GO pot fi reprezentate în oricare dintre cele trei formate de cote; Cote britanice, cote americane sau cote europene. Mai jos sunt cele mai importante momente ale fiecărui format de cote.

Cote britanice

Cunoscute și sub denumirea de cote din Marea Britanie sau cote fracționale, acestea sunt reprezentate în fracții. În cote fracționale, numărul din stânga este ceea ce câștigă jucătorii pentru că au pariat numărul din dreapta, plus miza.

Cote americane

Cotele americane sunt reprezentate într-un număr negativ sau pozitiv. Cotele cu semnul + arată profitul pentru fiecare 100 USD mizați, în timp ce semnul - indică suma care trebuie mizată pentru a obține un profit de 100 USD. Pentru a conștientiza, semnul plus este pentru underdog, în timp ce semnul minus este sinonim cu echipa favorită.

Cote europene

Cunoscute și sub numele de cote zecimale, cotele europene sunt reprezentate în zecimale. Pentru a calcula câștigurile, înmulțiți cota zecimală cu miza.

Unele case de pariuri CS: GO au doar unul dintre aceste formate de cote, în timp ce altele susțin trio-ul.

CS: GO cote de pariuri explicate
CS: GO Sfaturi și trucuri pentru pariuri

CS: GO Sfaturi și trucuri pentru pariuri

În această ultimă secțiune a acestui CS: GO ghid de pariuri, experții au împărtășit câteva sfaturi și trucuri esențiale pentru a ajuta pariorii să aibă șanse mai mari de a câștiga în pariurile CS: GO.

În primul rând, jucătorii trebuie să fie familiarizați cu modul de joc și regulile competițiilor CS: GO eSports. Important este că ei ar trebui să stăpânească toate formatele de turneu, structurile de paranteze și tipurile de meciuri.

În al doilea rând, folosiți întotdeauna sfaturile site-urilor de predicții eSports. La fel ca fotbalul și alte sporturi tradiționale, eSports are experți și analiști experți care vin cu câteva informații fiabile despre viitoarele evenimente CS: GO eSports.

Un alt sfat este să căutați site-uri de pariuri cu bonusuri. Pentru jucătorii care doresc să-și mărească bankrollul, sunt utile promoții precum bonusurile de bun venit, bonusurile de reîncărcare și cashback.

Găsirea unei strategii este, de asemenea, esențială atunci când pariezi pe CS: GO. La fel ca în toate celelalte forme de jocuri de noroc, există strategii CS: GO care îi pot ajuta pe pariori să aibă șanse mai mari de a plasa pariuri câștigătoare.

În cele din urmă, urmăriți șansele. De multe ori, jucătorii merg pe cote mari doar pentru a-și pierde banii. Ai întotdeauna încredere în casele de pariuri - când cotele sunt mici, șansele de câștig sunt mari, dar când cotele sunt mari, șansele sunt mari ca pariul să nu ajungă.

Încheierea

Acesta este sfârșitul acestui ghid de pariuri CS: GO eSports. Deși CS: GO s-ar putea să își piardă din avânt, prinde rădăcini în lumea pariurilor eSports și, având în vedere că jucătorii pot juca chiar și skin-uri, pariurile CS: GO sunt aici pentru a rămâne.

CS: GO Sfaturi și trucuri pentru pariuri