Pariere eSports E-sporty

Acest ghid de pariuri eSports detaliază tot ce trebuie să știe pariorii despre acest subiect, cele mai bune site-uri de pariuri eSports și multe altele. Nu există nicio îndoială că eSports este una dintre industriile care au continuat să prospere chiar și în timpul pandemiei. Cele mai recente previziuni de la Statista arată că dimensiunea pieței eSports din 2021 este evaluată la puțin peste 1,08 miliarde de dolari, o creștere de aproape 50% față de 2020.

Industria pariurilor eSports a crescut, de asemenea, exponențial. Cu toate meciurile live tradiționale oprite în apogeul pandemiei, eSporturile au devenit preferatele fanilor, deoarece au o notă umană, spre deosebire de sporturile virtuale, singura altă opțiune până atunci.

Pariere eSports E-sporty
Istoricul pariurilor eSportsTipuri de pariuri eSportsSfaturi pentru pariuri EsportsJoc responsabil

În acest ghid de pariuri CS: GO, pariorii pot găsi tot ce trebuie să știe despre pariurile pe jocul video cu împușcături la persoana întâi. Fie că este vorba despre joc și reguli sau despre piețele de pariuri și cote, această pagină spune totul. Nu există nicio îndoială că pariurile eSports preiau controlul. 

Afișează mai multe...

Dota 2 este unul dintre acele jocuri video cu o urmărire considerabilă. Astăzi (din 2021), milioane de jucători din întreaga lume se conectează între ei pentru a avea parte echitabilă din joc. De fapt, cel puțin 10 milioane de oameni joacă acest joc în fiecare lună. Jocul are o mulțime de turnee și ligi în care jucătorii pot concura. 

Afișează mai multe...

League of Legends (LoL) a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din istoria jocurilor, milioane de oameni jucând ore întregi în fiecare zi. Este o arenă de luptă online multiplayer (MOBA) lansată de Riot Games în 2009. A fost integrată ca eSport în World Cyber Games în urmă cu patru ani. 

Afișează mai multe...

Pariurile pe sporturi Valorant sunt printre cele mai semnificative lucruri care se întâmplă pe scena pariurilor pe sporturi. În acest ghid, află tot ce trebuie să știi despre pariurile pe acest joc relativ nou, care rivalizează cu Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) și Fortnite atât pe scena sporturilor, cât și pe industria pariurilor.

Afișează mai multe...

Multe dintre cele mai populare jocuri de esport sunt din francize destul de recente. Cu toate acestea, seria Mortal Kombat este diferită, deoarece turneele competitive au avut loc de la sfârșitul anilor 1990. Aceasta înseamnă că este anterioară conceptului de jocuri de noroc sportive pe internet. În timp ce versiunile ulterioare Mortal Kombat au făcut progrese în grafică și gameplay, elementele de bază au rămas aceleași de la lansarea primului joc în 1992. Jucătorii controlează un personaj care trebuie să lupte împotriva inamicilor în meciuri 1v1. Când jucătorul sau inamicul a fost epuizat din suficientă sănătate, pot fi uciși cu o mișcare finală.

Afișează mai multe...

În ultimii ani, jocurile Battle Royale s-au dovedit a fi foarte populare în cadrul comunității de pariuri eSports. Un bun exemplu în acest sens este FPS Call of Duty: Warzone. Este gratuit de jucat și disponibil pe o gamă largă de platforme. Aceasta include versiuni pentru consolele PlayStation și Xbox din generația actuală, precum și pe PC-uri. CoD: Warzone este o parte a versiunii Modern Warfare din 2019, mai degrabă decât un titlu individual. A fost lansat în timpul celui de-al doilea sezon al actualizărilor de conținut Modern Warfare. Aceasta înseamnă că o bază mare de jucători CoD stabilită a putut să-l acceseze.

Afișează mai multe...

Popular pe tot globul, StarCraft II (SC II) provoacă jucătorii să folosească o strategie în timp real pentru a învinge concurența în unele dintre cele mai populare turnee de sport din lume. De la lansarea sa în 2010, SC II continuă să experimenteze o mulțime de urmăritori. Chiar și cu jocuri de top precum Dota 2 și League of Legends asigurând locuri de top în competițiile de esports, StarCraft II atrage în continuare o mulțime de urmăritori.

Afișează mai multe...

Publicat de Ubisoft în urmă cu câțiva ani, Tom Clancy's Rainbow Six Siege se află în prezent în categoria jocurilor de sport de rang înalt. Majoritatea oamenilor se referă la acest joc video FPS, pe care Ubisoft Montreal l-a lansat în 2015, drept R6. Inițial, a fost disponibil pe Xbox One, Microsoft Windows și PlayStation 4. Câțiva ani mai târziu, în decembrie 2020, a fost lansată o versiune actualizată a Rainbow Six, care poate fi jucată pe Xbox Series X/S și PlayStation 5, făcând acest joc disponibil pentru mai mulți FPS. fani din întreaga lume. 

Afișează mai multe...

Age of Empires

Istoricul pariurilor eSports

Istoricul pariurilor eSports

Originile eSporturilor pot fi datate din 1971, într-un eveniment în care studenții interdisciplinari au participat la un joc de epocă Spacewar. Deși nu a fost un eSport în sine, a deschis calea pentru primul eveniment competitiv de jocuri, Campionatul Space Invaders din 1980.

Dar pentru pariuri, abia la începutul ultimului deceniu pariurile eSports au devenit realitate. Acesta a fost într-un moment în care scena eSports a început să găzduiască turnee multiplayer online. Deci pariurile ar fi putut fi prezentate mai devreme pe scena jocurilor de noroc. Totuși, au existat îngrijorări că majoritatea jucătorilor care s-au bucurat de eSports aveau sub 18 ani, ceea ce înseamnă că nu aveau voie să joace. Ce e mai mult? eSporturile erau foarte nereglementate, așa că ar apărea probleme de manipulare a meciurilor.

Dar odată cu popularizarea echipelor de eSports, lucrurile au luat o altă întorsătură. În primul rând, eSporturile au devenit mai populare, atrăgând chiar și adulții cărora li se permitea legal să parieze. Apoi au venit oferte uriașe de sponsorizare și o audiență enormă care au dus eSporturile la următorul nivel.

Esports-ul este o distracție competitivă în care jucătorii profesioniști au contracte și salarii mari, la fel ca sportivii profesioniști tradiționali. Există o mulțime de turnee de top care atrag milioane de dolari în premii în bani.

Casele de pariuri, pe de altă parte, au profitat de cererea în continuă creștere pentru piețele de pariuri eSports. Operatorii se grăbesc să ofere jucătorilor cele mai recente piețe de eSport pentru a suplimenta jocurile virtuale, cărora le lipsește această atingere umană.

Din toate indicațiile, pariurile eSports sunt printre categoriile cu cea mai rapidă creștere din întreaga industrie a jocurilor de noroc online.

Conform cifrelor recente, se așteaptă ca dimensiunea pieței de pariuri eSport să atingă 205 de miliarde de dolari până în 2027. Interesant, au existat peste 6,5 milioane de parori în eSports în 2020. Desigur, numărul pariorilor eSports a crescut acum când eSports este cel mai nou copil din bloc în lumea pariurilor sportive.

Istoricul pariurilor eSports
Tipuri de pariuri eSports

Tipuri de pariuri eSports

Pentru jucătorii interesați de pariurile eSports, elementele fundamentale includ înțelegerea diferitelor forme de pariuri eSports.

eSports crește într-un prim ritm. Dar apoi, jocurile disponibile sunt determinate de popularitatea genului în scena actuală a eSports. Mai jos este o listă a genurilor populare de eSport pe care pariorii pot miza și, mai important, cele mai populare jocuri eSports și cele mai mari competiții din fiecare gen.

MOBA eSports

Cunoscut și sub denumirea de jocuri de luptă online multiplayer, MOBA este un joc video de strategie. Cele mai populare jocuri MOBA pe care să pariezi includ League of Legends (LOL) și DOTA 2. Cele mai importante evenimente MOBA includ The International, cel mai mare turneu al DOTA 2 și League of Legends World Championship.

FPS eSports

Jocurile cu împușcături la persoana întâi implică luptă din perspectiva la persoana întâi. Cele mai populare jocuri eSport pe care să pariezi din categoria FPS includ Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield V, Valorant, Call of Duty și Rainbow Six Siege. Cele mai mari turnee FPS eSports includ CS: GO Major Championships și Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSports

Jocurile video Battle Royale prezintă mulți jucători într-un meci cu ultimul om în picioare. Cele mai faimoase jocuri battle royale includ Fortnite și Apex Legends. Cu toate acestea, când vine vorba de cele mai mari turnee, există Fortnite World Cup și Apex Legends Global Series.

Simulare sportivă eSports

După cum sugerează și numele, acestea emulează sporturi reale, cum ar fi fotbal, baschet, hochei etc. Cele mai bune jocuri eSport pe care să pariezi în genul de simulare sportivă includ FIFA21, Madden, NBA2K, eFootball (fostul PES) etc.

RTS eSports

Cunoscute și ca jocuri de strategie în timp real, eSporturile RTS sunt, de asemenea, populare. Cele mai bune jocuri pe care să pariezi din această categorie includ StarCraft și WarCraft. În ceea ce privește turneele, cel mai mare este finala globală WCS.

Tipuri de pariuri eSports
Sfaturi pentru pariuri Esports

Sfaturi pentru pariuri Esports

Există câteva sfaturi pentru jucătorii care sunt noi în scena eSports, care să îi ajute să înceapă.

Primul punct de discuție este despre selecția caselor de pariuri. Pentru început, nu toate site-urile de pariuri sportive au piețe de pariuri eSports. Deci, după ce au găsit câteva site-uri de pariuri eSports, jucătorii trebuie să verifice dacă au jocul eSport pe care doresc să parieze. Alte considerații includ licențierea și reglementările, opțiunile bancare, utilizarea site-ului și promoțiile.

Un alt pont; pariorii ar trebui să se familiarizeze cu regulile și modul de joc al jocurilor eSport pe care doresc să parieze. Mulți pariori fac greșeala de a paria pe jocuri pe care cu greu le înțeleg. Regulile și reglementările, piețele de pariuri și cotele de pariuri ar trebui să fie la îndemâna tuturor pariorilor.

În al treilea rând, jucătorii ar trebui să urmărească cele mai recente evoluții ale jocului eSports pe care pariază. Aflați care sunt cele mai bune echipe ale momentului în League of Legends, Fortnite, Rainbow Six Siege, CS: GO sau orice alt eSport. Bineînțeles, contează și cursa recentă a echipelor.

În cele din urmă, când vine vorba de jocuri de simulare sportivă, nu pariați orbește pe baza echipei cu care joacă un jucător profesionist. În eSports, nu este vorba despre măreția echipei pe care o folosește jucătorul în lumea reală. În schimb, rezultatul unui joc FIFA sau PES în eSports este determinat de nivelul de calificare al jucătorului profesionist.

Sfaturi pentru pariuri Esports
Joc responsabil

Joc responsabil

Pariurile online pe Esports au toată distracția, indiferent dacă un jucător este un pasionat de eSports sau doar un pasionat de pariuri sportive ocazional. Dar atunci, jocurile de noroc responsabile ar trebui să rămână fundamentale în orice moment. La fel ca în jocurile video, pariurile pe eSporturi pot crea dependență. Jucătorii ar trebui să respecte întotdeauna regulile de joc responsabil.

Primul pe lista regulilor de jocuri de noroc responsabile, pariurile eSports nu ar trebui să înlocuiască școala sau serviciul. Următorul lucru esențial pe care jucătorii ar trebui să-și amintească este să stabilească un buget pentru pariurile eSports și să se respecte cu strictețe. Important, ar trebui să știe când să renunțe; nu încercați niciodată să urmăriți pierderile.

Joc responsabil

Cele mai recente știri

Rainbow Six Siege Anul 7 Sezonul 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege Anul 7 Sezonul 1

Rainbow Six (R6) Siege Anul 7 Sezoanele 1 tocmai i-a întâmpinat Demon Veil. Înainte de lansarea oficială din 15 martie 2022, au existat multe rapoarte pe piață. În timp ce unele scurgeri s-au concretizat, multe nu au ajuns. Cu toate acestea, toate acestea au servit doar la pictura a ceea ce avea să urmeze.

Team Liquid - Echipa de învins în Esports
2022-05-05

Team Liquid - Echipa de învins în Esports

Team Liquid cu siguranță va flexa mai mult mușchii în încercarea de a-și afirma poziția de cea mai de succes echipă de eSports. De când au apărut pariurile online eSports, aceasta a fost una dintre cele mai bune echipe de eSport pe care să pariezi. Cu cele mai bune facilități din clasă și un bazin bogat de talente, nu există nicio îndoială că dominația Team Liquid esport este aici pentru a rămâne.

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022

Unul dintre evenimentele eSport mult așteptate din acest an este FIFA eWorld Cup 2022, cel mai prestigios turneu din scena FIFA eSports. Da, există multe alte turnee FIFA pe care să pariezi, dar ele nu atrag influența care vine cu FIFA eWorld Cup. În acest articol, pariorii pot afla tot ce trebuie să știe despre acest turneu viitor.

Leo Vegas preia pariurile Esports
2022-04-21

Leo Vegas preia pariurile Esports

Fără îndoială, Leo Vegas este unul dintre cele mai bune cazinouri online de astăzi. Compania suedeză este cunoscută pentru portofoliul său fantastic de jocuri de cazinou datorită rețelei vaste de furnizori de software de cazinou. Deci, fie că este vorba de cele mai recente jocuri de cazinou online sau de acele jocuri autentice cu dealer live, Leo Vegas are totul.