Recenzie casă de pariuri Casa Pariurilor

Casa PariurilorResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bonus100% până la 1.500 de lei
Depuneri și retrageri de numerar
Peste 1400 de jocuri disponibile
Oferte uriașe de pariuri sportive
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

De încredere
Verificat
Securizat
Depuneri și retrageri de numerar
Peste 1400 de jocuri disponibile
Oferte uriașe de pariuri sportive
Casa Pariurilor
100% până la 1.500 de lei
Deposit methodsMasterCardVisaPaysafe Card
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Bonusuri

Bonusuri

Orice casă de pariuri de esports este în cursa pentru a-și crește cota de piață. Ei folosesc diferite stimulente pentru a atrage jucătorii să se înregistreze la ei și să-i păstreze pe cei existenți. Bonusurile sportive au devenit foarte populare printre casele de pariuri sportive și cazinourile online din România. Casa Pariurilor nu este diferită; oferă noilor săi pariori un Bonus de Bun venit Sport 200% de până la 600 RON. Această ofertă este repartizată pe primele 3 depozite. Primele două bonusuri au o cifră de afaceri x4, în timp ce ultimul are o cifră de afaceri de 6. Trebuie să faci o depunere minimă de 25 RON în primele 10 zile pentru a fi eligibil. Cota minimă pe selecție trebuie să fie de 1,01 și peste. Dacă jucătorii folosesc funcția Cash Out, pariul nu poate fi luat în considerare în cifra de afaceri bonus. Pariorii înregistrați au acces la alte oferte interesante. Ei includ:

 • Bonus pariu șansă
 • Oferta Plus Bonus
 • Bonus pentru meciul zilei

Aceste oferte bonus vin cu diferite limite impare și cerințe de pariere. Un parior trebuie să revizuiască toate cerințele înainte de a participa la oricare dintre ele. Paritorii se pot înscrie și în Programul de loialitate Casa Pariurilor. Ei acumulează puncte pentru a plasa pariuri pe evenimentele de sport Prematch și Live. Trebuie să mizezi cel puțin 5 RON pentru a obține puncte. Paritorii trebuie să aibă 2+ cote pentru pariuri live și 3+ cote pentru evenimentele dinaintea meciului.

+6
+4
Închide
Jocuri

Jocuri

Casa Pariurilor are un design simplu, cu majoritatea link-urilor de navigare listate pe pagina de start pentru o navigare ușoară. Această casă de pariuri îmbină culorile roșu, alb și galben pentru a-i oferi o senzație de joc. Deși pagina de pornire ar putea părea puțin aglomerată de link-uri, oferă opțiuni de navigare ușoare pentru pariorii care doresc să se arunce în sporturile lor preferate. Competițiile de sport de top sunt listate alături de evenimentele sportive în casa de pariuri sportive Casa Pariurilor. Paritorii pot folosi, de asemenea, filtrul Odd pentru a sorta rapid evenimentele esport. Unele dintre cele mai importante competiții de esports includ:

 • Counter-Strike: ofensiva globală
 • DOTA 2
 • League of Legends
 • Valorant
 • Rainbow Six
 • LOL: Wild Rift

Sub fiecare eSport, jucătorii pot alege ce ligă să joace. Există numeroase ligi de esports disponibile în Casa Pariurilor. Ei includ:

 • Fire League
 • Liga islandeză de Esports
 • Circuitul DOTA Pro
 • Wild Rift WRL
 • VRL Spania
 • LPL Spring Split

Secțiunea din dreapta a casei de pariuri sportive afișează informații despre biletele pariorilor și alte știri legate de jocurile de noroc care i-ar putea interesa pe pariori. Folosiți linkurile din secțiunea de subsol despre cum să pariați, să ajutați și să asisteți clienții. Casa Pariurilor oferă și opțiuni de pariuri live și cash-out. Jucătorii pot urmări și paria pe competiții de sport live folosind opțiunea de pariuri live. De asemenea, pot primi plăți de la evenimentele în desfășurare folosind funcția Cash Out.

Software-Ul

Pentru a oferi clienților săi o selecție largă de jocuri, Casa Pariurilor colaborează cu lideri din industrie în dezvoltarea de software. În ceea ce privește software-ul, nume precum sunt printre cele mai populare, datorită caracteristicilor moderne și a jocurilor de înaltă calitate.

Plăţile

Plăţile

Există o mare varietate de metode de plată disponibile la Casa Pariurilor pentru a satisface nevoile pariorilor din eSports. Acestea oferă metode de depunere securizate, cum ar fi Visa, Paysafe Card, MasterCard , pentru a vă asigura că puteți adăuga cu ușurință fonduri în contul dvs. În plus, Casa Pariurilor oferă mai multe metode de retragere fiabile, facilitând accesul câștigurilor.

Depozite

Deși Casa Pariurilor vizează pariori dintr-o singură țară, acceptă mai multe metode de depunere. Acestea variază de la transferuri bancare la plăți cu cardul și locații fizice. Jucătorii își pot finanța conturile folosind metoda de plată pe care o consideră convenabilă. Suma minimă de depozit pentru cardurile bancare și portofelele electronice este de 20 de lei, iar cea maximă este de 20.000 de lei. Paritorii pot accesa fizic oricare dintre locațiile lor și își pot finanța conturile direct la ghișeu. Pe locații, jucătorii pot depune fonduri între 10 și 45.000 de lei per tranzacție. Depozitele sunt instantanee; prin urmare, pariorii pot începe să plaseze pariuri imediat după ce depunerea lor este aprobată. Unele dintre metodele populare de depozit includ:

 • Visa
 • MasterCard
 • platesc
 • paysafecard
 • OKTO.CASH

Retrageri

La fel ca și depozitele, Casa Pariurilor acceptă numeroase metode de retragere. Jucătorii își pot retrage fondurile în siguranță și convenabil online și în locații fizice. Casa Pariurilor are o rată de plată de 94%. Metodele populare de retragere includ:

 • Visa
 • MasterCard
 • platesc
 • paysafecard
 • OKTO.CASH

Limita minimă de retragere este de 50 de lei, iar cea maximă este de 45.000 de lei. În funcție de metodele de retragere preferate, fondurile se vor reflecta în contul dvs. bancar în decurs de 1 până la 3 zile. Paritorii trebuie să selecteze o locație Casa Pariurilor în apropierea lor pentru a se retrage prin locații fizice, deoarece colectarea inițiază retragerea online. Odată procesați, aceștia vor fi anunțați prin text când își vor ridica numerarul de la locația Casa Pariurilor.

Notă: Nu puteți retrage numerar bonus decât dacă ați îndeplinit cerințele privind cifra de afaceri.

Încredere și siguranță

Încredere și siguranță

Casa Pariurilor face un efort suplimentar când vine vorba de securitatea utilizatorilor săi. Furnizorul respectă toate regulile și liniile directoare stricte pentru jocurile de noroc online sigure și responsabile. Casa Pariurilor este licențiat și reglementat de autoritățile de jocuri de noroc de renume, ceea ce ajută la asigurarea faptului că furnizorul funcționează în mod corect și transparent.

Securitate

Casa Pariurilor este un cazinou de pariuri sportive și online înființat în 2016. Funcționează doar pe piața din România. Este deținut și administrat de Hattrick PSK doo, o companie cu sediul în Croația. Activitățile de pariuri Casa Pariurilor sunt licențiate și reglementate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN). Această casă de pariuri funcționează atât în locații fizice, cât și online, pentru a se asigura că sunt acoperiți tot felul de pariori. Casa Pariurilor folosește un sistem 3D-Secure pentru a se asigura că jucătorii se bucură de siguranță gratuită în timp ce pariază pe sporturile lor preferate. Această caracteristică de securitate ajută, de asemenea, la securizarea tuturor plăților prin trimiterea unui OTP la comanda cardului pentru fiecare tranzacție.

Casa Pariurilor se mândrește cu o echipă excelentă și competentă de asistență clienți. Sunt disponibile între 1000 și 2400 de ore. Paritorii îi pot contacta prin Live Chat, e-mail (support@casapariurilor.ro), sau apel telefonic (031 9884). Există o secțiune dedicată Întrebări frecvente sub linkul Ajutor. Oferă un ghid rapid pentru cele mai frecvente provocări și întrebări.

Joc Responsabil

În ceea ce privește eSporturile, Casa Pariurilor prioritizează încurajarea jocului etic și oferirea unei varietăți de resurse pentru a ajuta pariorii să parieze în mod responsabil. Vă rugăm să vizitați următoarele site-uri pentru mai multe resurse despre jocul responsabil și tratamentul dependenței: * GamCare * Gamble Aware * Jucători anonimi

Despre

Despre

După o creștere uimitoare a tracțiunii esport-urilor în ultimul deceniu, mai multe case de pariuri sportive au integrat pariurile esport-uri în site-urile lor. Paritorii se bucură de o aprovizionare nelimitată de evenimente sportive de top, cum ar fi Fortnite, DOTA 2, League of Legends și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) sub un singur acoperiș. Doar un parior pasionat poate explica adrenalina într-o ucidere în CS:GO sau furie în DOTA 2. România s-a transformat într-o piață potențială pentru companiile de sport de top. Casa Pariurilor este un cazinou de pariuri sportive și online de top cu accent pe piața din România. Are peste 700 de locații fizice cu peste 1800 de agenți. Este binecunoscut în rândul pariorilor de sporturi pentru că oferă diverse piețe de pariuri și competiții de sport de top.

În ciuda faptului că Casa Pariurilor se află pe piață de ceva timp, a fost achiziționată de Hattrick Sports Group, o companie europeană bazată pe tehnologie, în 2016. A marcat începutul unei noi ere pentru pariorii români. Toate activitățile de pariuri din această casă de pariuri sunt licențiate de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România (ONJN). Casa Pariurilor este disponibilă pe mai multe platforme, inclusiv pe dispozitive mobile. Are o aplicație mobilă care a fost optimizată pentru a oferi toate funcțiile PC-ului pe un ecran mic. Jucând pe dispozitivul mobil înseamnă că jucătorii nu pierd evenimentele esport sau bonusurile. Această analiză a pariurilor va oferi informații imparțiale despre sporturile Casa Pariurilor.

Rezumat de încheiere al Casei Pariurilor

Casa Pariurilor este un cazinou online de pariuri sportive bine consacrat deținut de Hattrick PSK doo. Este pe piața din România încă de la înființarea sa în 2016. Această casă de pariuri este licențiată și reglementată de ONJN. Casa Pariurilor oferă diverse piețe de pariuri pe sporturi din competiții precum DOTA 2, League of Legends și CS:GO. Casa de pariuri este compatibilă cu mai multe browsere, inclusiv browsere mobile, cum ar fi Safari, Chrome și Firefox.

Casa Pariurilor oferă numeroase bonusuri și promoții pentru a se asigura că pariorii își extind fondurile. Site-ul Casa Pariurilor a fost verificat cu certificat de atestare a sistemului de management al securitatii informatice standard. Este o casă de pariuri sportivă sigură și securizată care utilizează un sistem de plată 3D-Secure. Casa Pariurilor acceptă numeroase opțiuni de plată online și offline cu limite corecte. În cele din urmă, are o echipă de asistență pentru clienți receptivă și de încredere, care lucrează neobosit pentru a vă asigura că aveți o sesiune de pariere grozavă.

Idei sumare

An fondat: 2007
Site-ul web: Casa Pariurilor

Cont

Crearea unui cont cu Casa Pariurilor este uimitor de simplă. Pentru a vă bucura de jocurile și turneele eSports, pur și simplu accesați site-ul lor, completați formularul de înregistrare și începeți!

A Sustine

Dacă întâmpinați probleme cu o problemă legată de eSports, serviciul pentru clienți al lui Casa Pariurilor vă poate ajuta. Personalul furnizorului vă poate răspunde la întrebări și vă poate ajuta imediat.

Chat live: Yes

Sfaturi Si Trucuri

 • Urmărește evenimentele și tendințele actuale ale lumii eSports. Dacă vrei să știi când echipele și jucătorii tăi preferați vor participa la turnee și evenimente viitoare, urmărește-i pe rețelele sociale. * Profitați la maximum de bonusuri și oferte speciale. Fiind un serviciu de jocuri de top, Casa Pariurilor oferă frecvent bonusuri speciale utilizatorilor noi și celor care revin. Puteți găsi cele mai actualizate oferte verificând pagina de promoții a Casa Pariurilor . * Gestionați-vă banii în mod responsabil. Efectuarea și respectarea unui buget vă poate împiedica să pierdeți mai mulți bani decât vă puteți permite. * Informați-vă și nu ratați cele mai recente știri. Pentru a crește șansele de a câștiga un pariu cu Casa Pariurilor , este recomandat să efectuați cercetări asupra echipelor și jucătorilor implicați și asupra statisticilor recente de performanță ale acestora. * Verificați întotdeauna cotele lui Casa Pariurilor înainte de a plasa un pariu. Este important să fiți la curent cu cele mai recente cote, piețe și caracteristici dacă doriți să profitați la maximum de pariurile dvs. pe eSports.

Promotii Si Oferte

Pariotorii noi și actuali pe eSports pot beneficia de o gamă largă de oferte și bonusuri de la Casa Pariurilor . Puteți oferi un impuls pariurilor dvs. eSport prin luarea unor promoții interesante oferite de Casa Pariurilor - în special cele cu termeni și condiții excelente.

888 Casino:1500ROL
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Mr Bit Casino
Mr Bit Casino:250RON

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Mr Bit Casino
Mr Bit Casino
250RON
Metode de depunere
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusulMr Bit Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close