Revendică Bonus la înscriere

Site-urile de pariuri Esports folosesc bonusuri de înscriere pentru a atrage clienți noi. Aproape toate cele mai bune site-uri de pariuri esports vor oferi clienților noi un bonus de bun venit. Acestea sunt oferte care vă oferă fonduri de pariuri suplimentare pe care le puteți utiliza pentru a plasa pariuri pe sporturi precum Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends și altele.

Este întotdeauna plăcut să folosești oferte de bonus de înscriere după înregistrarea pe un site de pariuri online pentru esports. Aceste site-uri pot oferi promoții grozave pentru noii lor clienți, care merită revendicate.

Revendică Bonus la înscriere
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Găsiți bonusuri de înscriere pe site-urile de pariuri esport

Găsiți bonusuri de înscriere pe site-urile de pariuri esport

Primul pas este găsirea celor mai bune site-uri de pariuri care oferă bonusuri pentru sporturi. Noii pariori pot profita de bonusurile de înscriere la majoritatea site-urilor principale de pariuri cu piețele eSports. Companii verificate și de încredere, cum ar fi 1xBet, Betsson și Betsafe, oferă o varietate de stimulente atractive pentru înscriere pentru a atrage noii pariori să plaseze pariuri pe platformele lor.

Următorul pas este să creați sau să creați un cont. Alegeți forma dvs. preferată de plată și suma de depunere, iar sportbook-ul dvs. se va ocupa de restul. Este o opțiune inteligentă să studiezi literele mici în această etapă, deoarece sumele de rulare și alte condiții și criterii sunt de obicei cele care determină dacă un bonus esports merită sau nu.

În funcție de casa de pariuri pe care o alegeți, este posibil să primiți fondurile bonus instantaneu, în timp ce alții vă pot cere să introduceți manual un cod la prima depunere. Rețineți că mărimea primei depuneri, în majoritatea cazurilor, are un impact semnificativ asupra fondurilor dvs. de bonus.

Găsiți bonusuri de înscriere pe site-urile de pariuri esport
Cum funcționează un bonus de înscriere?

Cum funcționează un bonus de înscriere?

Cel mai frecvent tip de ofertă de înscriere la eSportsbook este un bonus de potrivire a depozitului, pe care vă puteți aștepta să îl vedeți când vă înscrieți inițial pentru un nou site web.

Site-ul web vă va accepta depunerea și vă va oferi credite gratuite pentru pariuri pe care le puteți utiliza pentru a plasa pariuri pe platforma lor. Acest lucru este valabil pentru potriviri 100%, totuși pentru unele Site-uri de pariuri eSports poate oferi doar 50% potriviri, ceea ce înseamnă că vă vor credita doar cu jumătate din ceea ce ați depus.

Așa cum se întâmplă la început, bonusurile de înscriere rareori afectează modul în care pariezi sau pe ce eSport pariezi, cu excepția cazului în care este specificat în literele mici. Potrivirile de depunere au de obicei o cerință minimă de depunere pentru ca bonusul să fie activat, precum și o sumă maximă de bani suplimentari pe care site-ul ți-o va oferi dacă te califici.

De exemplu, site-ul poate indica faptul că bonusul se va declanșa numai dacă depui cel puțin 10 USD și că promoția îți va dubla depozitul până la 500 USD în credite gratuite. Cu alte cuvinte, dacă depui 500 USD sau mai puțin, site-ul web se va potrivi cu depozitul tău 100%. Cu toate acestea, dacă depui 600 USD, bonusul tău va fi de numai 500 USD. Nu ați fi eligibil pentru un bonus dacă ați depus mai puțin de 10 USD.

Cum să utilizați un bonus de înscriere

În loc de un eSport, site-ul tău de pariuri eSport preferat determină modul în care cheltuiești un bonus de înscriere. Cea mai mare parte dintre acestea se aplică automat atunci când vă înscrieți și efectuați prima depunere, în timp ce unii au nevoie să introduceți un cod specific care v-a fost emis anterior. Cu toate acestea, există strategii de pariuri eSports care vă pot ajuta să profitați la maximum de o înscriere sau bonus de bun venit.

Cum funcționează un bonus de înscriere?
Sfaturi și trucuri pentru pariuri gratuite

Sfaturi și trucuri pentru pariuri gratuite

Diversificarea pariurilor

Pariorii sportivi pot folosi bonusurile de înscriere pentru a paria pe mai multe echipe sau jucători fără a-și risca banii. Cu alte cuvinte, poți pune un pariu pe o echipă pe care de obicei nu ai fi susținut-o. Chiar dacă pierzi, suma va fi eliminată din fondurile tale bonus în loc de depunerea în bani reali. Din păcate, există câteva excepții de la această regulă, deoarece anumite site-uri de jocuri de noroc vă pot solicita să faceți o depunere în bani reali înainte de a putea accesa banii bonus.

Unii oameni pot chiar să parieze pe cei defavorizați. Cu un bonus semnificativ de înscriere, pariorii pot începe să parieze pe cei defavorizați și să meargă împotriva favoriților fără a-și pune în pericol capitalul. Dacă pierd, banii lor bonus sunt deduși. Cu toate acestea, ei vor câștiga toți banii reali din pariul lor dacă pariul câștigă.

Pariuri pe ambele părți ale pieței

„Metoda de ambele părți ale unei piețe” presupune ca un jucător de noroc să mizeze un pariu bonus pe rezultatul opus celui pe care a pariat deja. Profitul este asigurat eficient prin această strategie.

Un parior Valorant, de exemplu, își poate miza propriii bani pe Team Liquid la -2,5 într-un joc. Ei pun un pariu bonus de aceeași valoare ca pariul lor inițial pe măsură ce jocul se apropie pentru a sprijini adversarul Team Liquid la +2,5. În acest mod, indiferent de ce se întâmplă, banii vor fi rambursați într-o anumită formă.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri gratuite
Cumpărături pentru opțiuni

Cumpărături pentru opțiuni

Când vine vorba de pariuri eSports, ar trebui să vă alăturați întotdeauna câteva site-uri diferite, astfel încât să puteți compara prețurile. De asemenea, veți putea alege promoții dintr-o selecție de cărți diferite ca bonus. Nu este nimic în neregulă să treci de la un site la altul în căutarea unor oferte speciale. Acesta este ceva pe care mai mulți pariori calificați în eSports îl fac într-o oarecare măsură.

Dacă găsiți o ofertă minunată pe un alt site care vă atrage, mutați o parte din banii dvs. și profitați de ea. Aveți opțiunea de a rămâne sau de a vă muta fondurile înapoi pe site-ul original după încheierea campaniei.

Să presupunem că vă plac pariurile League of Legends și un alt pariu sportiv online oferă un bonus de înscriere în timpul Lumii. Ai fi nebun să nu profiti din plin de asta, cel puțin pentru restul evenimentului.

Desigur, veți dori să vă asigurați că înțelegeți pe deplin toate restricțiile pentru fiecare bonus, astfel încât fondurile dvs. să nu ajungă acolo unde nu-i aparține. Amintiți-vă că liniile excelente vor depăși întotdeauna orice promoție. Nu vă lăsați distras de bonusuri și pierdeți din vedere obiectivul principal de a crea alegeri cu valoare excepțională și pariuri câștigătoare.

Cumpărături pentru opțiuni
Joc responsabil

Joc responsabil

Luați în considerare jocurile de noroc doar ca un mijloc de divertisment. Trebuie să vă așteptați să pierdeți bani și să acceptați acele pierderi ca o parte necesară a distracției. Aceasta este abordarea corectă a jocurilor de noroc.

Oamenii care se așteaptă sau cer să câștige sunt locul în care, în general, prinde rădăcini dependența de jocuri de noroc. Când pierd, pot deveni frustrați sau anxioși, ceea ce îi face să riște și mai mulți bani pentru a-și recupera pierderile. Acest lucru poate declanșa o reacție în lanț teribilă care scapă rapid de sub control.

Pune deoparte o anumită sumă de bani pe care ești dispus să o pierzi într-o anumită perioadă. Dacă îți stabilești limite și le respecti, ar trebui să te poți bucura de jocurile de noroc fără a intra vreodată în dificultate.

Gestionați timpul pe care îl petreceți jocând de noroc în același mod în care controlați suma de bani pe care o cheltuiți. Jocurile de noroc în timpul liber este în regulă atâta timp cât îți poți permite, dar nu vrei să-ți preia viața.

Dacă știți sau bănuiți că jocurile de noroc devin problematice pentru dvs., nu vă fie jenă să abordați pe cineva. Nu ai de ce să-ți fie rușine și este inutil să încerci să rezolvi singur situația. Dacă nu vă simțiți confortabil să discutați despre problemele dvs. cu prietenii sau familia, anumite organizații vă pot ajuta.

Joc responsabil
About the author
Zhang Wei
Zhang Wei

Zhang Wei, mai cunoscut în arena Esports sub numele de „DragonMaster”, și-a făcut o nișă ca lider de gândire la intersecția cazinourilor online și a sporturilor. Cu un instinct fără greșeală pentru tendințe, combinat cu o atenție meticuloasă la detalii, este atât un strateg, cât și un vizionar în domeniu.

Send email
More posts by Zhang Wei